• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.06.2018

08:51

NATO IZVRŠIO 'TIHO SVIREPO UBISTVO'! LEĐERO: Daću Srbiji sve dokumente u vezi sa OSIROMAŠENIM URANIJUMOM!

Društvo

NATO IZVRŠIO 'TIHO SVIREPO UBISTVO'! LEĐERO: Daću Srbiji sve dokumente u vezi sa OSIROMAŠENIM URANIJUMOM!

Podeli vest

 Domeniko Leđero, jedan od osnivača organizacije "Vojna opservatorija" u Odeljenju italijanske odbrane, tvrdi da je NATO izvršio "tiho svirepo ubistvo" osiromašenim uranijumom i najavljuje da će Srbiji ustupiti kompletnu dokumentaciju o NATO koju je sakupio

- Stojim apsolutno na raspolaganju Srbiji i želim da pomognem da se to i dokaže - rekao je za "Večernje novosti" Leđero, koji se godinama bori da dokaže istinu o posledicama korišćenja osiromašenog uranijuma na zdravlje vojnika u svetskim misijama.

- Posedujem dokaze da su SAD saopštile pre više godina NATO-u kakva je opasnost po vojnike osiromašeni uranijum. NATO je skrivao opasnost od efekata osiromašenog uranijuma. Zašto su američki vojnici na Kosovu imali specijalnu zaštitu, a italijanski nisu? - kaže on.

Leđero objašnjava da su italijanski vojnici imali gole ruke i čudili su se Amerikancima zašto su tako opremljeni. 

- Zato što im je bilo saopšteno kakve su posledice po zdravlje od takvog oružja - dodaje. 

NATO NAS JOŠ UBIJA! DR MILAN IVANOVIĆ: Srbi na Kosovu, pet puta više nego pre 1999. DOBIJAJU RAK!


Leđero navodi da se za efekte i štetna dejstva osiromašenog uranijuma zna još 1990. godine i rata u Iraku, ali da se sve to skrivalo.

- Pričaću u Srbiji, ako me pozovu, opširno i detaljno. Posedujem podatke o svemu. I o situaciji u Bosni gde su živeli Srbi, o tome kako su bombardovni Hadžići nakon čega je preminuo veći broj stanovnika te opštine. Izneću da je bombardovana srpska teritorija u BiH, pošto imam utisak da se u Bosni to maskira radi određenih interesa - rekao je Leđero. 

KOMISIJI ZA UTVRĐIVANJE POSLEDICA BOMBARDOVANJA PRVA LOKACIJA VRANJE, a ići će i na KiM!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija