• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

10.06.2018

13:32

ISPOVEST MAJKE ŠOKIRALA SRBIJU! Moje dete je bilo VEZANO ZAVOJIMA za koš na školskom terenu, a učiteljica je GLEDALA NA DRUGU STRANU!

Društvo

ISPOVEST MAJKE ŠOKIRALA SRBIJU! Moje dete je bilo VEZANO ZAVOJIMA za koš na školskom terenu, a učiteljica je GLEDALA NA DRUGU STRANU!

Podeli vest

Incident koji se dogodio u školi "Branko Radičević" u Batajnici potresao je i šokirao Srbiju

Majka dečaka S. T. (13) koji je bio žrtva vršnjačkog nasilja, objavila je potresan status na Fejsbuku, gde kojem opisuje kako je njeno dete doživljavalo i preživljavalo torturu od učenika koji su ga maltretirali, a potom vezali za koš i sve to na nekoliko metara od nastavnice, koja, kako tvrdi majka, nije želela da uoči da učenici vrše nasilje nad njenim sinom.

GORE OD NAJGOREG HORORA! OTKRIVENO zašto je maloletnik HTEO DA SILUJE DEČAKA na Novom Beogradu!

Potresan status majke prenosimo u celosti uz neophodnu redakcijsku obradu:

"Dobro veče, prijatelji dragi. Ako se uopšte može nazvati "dobrim" bilo šta ovog dana. Želim da podelim sa Vama jednu stvar. Svi znate da imam dete od 14 godina, koje baš sad ovih dana završava sedmi razred, malo Vas zna doduše da je moje dete tokom većine školovanja bilo izazivano, tučeno i maltretirano od njegovih vršnjaka. Današnji dan je kap koja je prelila čašu. Danas na času fizičkog pored nastavnice koja je tokom celog časa bila okrenuta prema devojčicama na samo 100 metara, nalazilo se moje dete koje je bilo vezano zavojima, ni manje ni više nego za koš na školskom terenu, čitavih 30 minuta!!!

Poštovani prijatelji, poznanici i drage kolege... Da li je moguće da se na očigled vršnjaka i nastavnika toleriše nasilje po školama?! Da li je moguće da se sve događa u četiri zida škole?! Ti isti Savini, nazovimo ih "drugovima", lišili su slobode mog sina na času fizičkog, vređali ga i prskali crvenom bojom. Zašto sam revotirana?! Iz razloga što se moje dete pojavilo pred psihologom sa tom istom (ne mogu ih osloviti sa decom) bandom koja je sve negirala i gde je psiholog rekao: "Videćemo u ponedeljak, ne možemo sada ništa da preduzmemo. Konsultuj se sa razrednom i nemoj nikom da prijavljuješ da ne bi ispao opšti haos" !!!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) TINEJDŽERKA TUKLA DRUGARICU, ostala deca SVE SNIMALA I NAVIJALA!

Želim da obavestim roditelje odeljenja da sam angažovala policiju, zdravstvo, kao i da ću, ako treba, angažovati novine i televiziju. Dosta sam gledala kroz prste i dosta sam vremena potrošila očekivajući da škola preduzme nešto po pitanju nasilja. Pre samo dva meseca zbog mog deteta izbačen je iz škole jedan učenik zato što je davio moje dete opet u krugu školskog dvorišta i tada je policija bila na uviđaju. Konstatovali su, gle čuda, da ne mogu ni oni ništa da preduzmu zato što taj dečak nema 14 godina i da mora škola da reaguje.

IZVADILI MU ZUB, TETOVIRALI GA I NATERALI DA JEDE IZMET! Jezivo iživljavanje u maloletničkom zatvoru u Valjevu!

Moje dete je žrtva školske ustanove kao i žrtva vršnjaka samo zato što su đaci na stranu tog momka. Napominjem da je to dete bilo vrlo bezobrazno, nekulturno i krajnje raspušteno. U momentu kada je izbačen iz škole imao je skoro jedanaest jedinica. Molim Vas za podršku i da delite ovaj status kako bi mnogi roditelji koji su u sličnoj situaciji kao i mi stali jednom za svagda na putu neozbiljnosti školstva i na putu vršnjačkog nasilja!!! Ovog puta nema nazad!!! Idem do kraja - napisala je majka maltretiranog dečaka, uz priložen lekarski nalaz o povredama.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kaydzon

pre 5 godina

U jednoj beogradskoj skoli??? Jednoj!!! Pa,koliko shvatam da problem nije ozbiljan,jer se ne navodi kojoj,vec tekst pocinje kao nekakva bajka...Ma,dajte inicijale maloletnih delikvenata i pun naziv skole...Ljudi,ne sprdajte se na taj nacin kad su ozbiljne stvari u pitanju...

Miloš

pre 5 godina

Ja kao otac tri mala deteta moram da prokomentarišem. Šta se dešava sa decom????????? Čitam ovih dana svašta. I sve su deca od 11 do 16,17g. Neznam da li ke sve kako novine pišu, uvek ima i druga strana priče. ALI gledam te klince i slušam po gradu,po prevozu. Dosta puta se sgrozim. I onda u stvari shvatim....nije pitanje šta je sa decom nego ŠTA JE SA NAMA RODITELJIMA.????? Gde je nestala porodica,gde su nestale vrednostu kuće,zajedničkog ručka,poštovanja majke i oca. Znači ne pričam o plašenju od majke i oca nego POŠTOVANJU. Poštavanju profesora,starijih ljudi, jednostavno VASPITANJU. Pričamo o modernim "evropskim" vrednostima. Ja ću samo reći jednu stvar. Mene otac nikad ali NIKAD udario nije. Ali sam poštovao njegovu reč ,pa čak i danas sa 40g. Ne znači da je u pravu i da sve aminujem ali POŠTVANJE. Zato vaspitavajte decu, PRIČAJTE im, slušajte ih,ali ne pokušavajte da budete drugari jer tako poštovanja nema. Ja drugaru kažem j.... se.ali ocu NIKAD. Razmislite malo.

zlata

pre 5 godina

Iskrena podrska ovom detetu i majci ,samo HRABRO NAPRED !!! Na ovakva nasilja roditelji i deca ne treba da ćute već da masovno ih podrźe !!!

badza

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da "Informer" objavljuje komentare i to još nedeljom.Pre će vas udariti tranvaj nego da pročitate negde neki komentar

Dane

pre 5 godina

Ovde nema odlaganja, školski psiholozi moraju imat časove s decom od iduće školske godine.Deci objašnjavat da samo dobra djela imaju perspektivu.Da se dobro dobrim vaća.Da pomaganje drugima znači da smo najviše sebi pomogli itd.I na kraju da deca iz škole donose u kuću dobru kulturu i panašanje ako je tamo nisu imali hvala.

Ljubo

pre 5 godina

Srbi se ne pitaju nista u toj drzavi Srbiji ....cudi me da nije americki ambasador dao svoje misljenje i za ovaj dogadjaj ,jer za sve se pita i ima misljenje ....zalosno je gledati koliko Srbi ne mare za svoju drzavu .

Mina

pre 5 godina

Krajnje je vreme da se nasilje medju decom ostro sankcionise i iskoreni iz skola. Psiholozi, pedagozi i pravnici, posao je na vama! Ucinite nesto u najkracem roku!!!

Tanja

pre 5 godina

Tvoje dete maltretirali par metara od nastavnice.Zadto nije vriskalo.I nasilje bi se sprecilo.Zbog tvog deteta izbaceno dete iz skole.Sve neko nasilje nad tvojim detetom.Da nije mozda i on neko ko doprinosi konfliktima.Protiv nasilja sam.Al nije mi jasno.Treba da se ukljuce nadlezne institucije.

Bilja

pre 5 godina

Ja bih navela imena nastavnika,razrednog i direktora skole i inicijale dece ....Bedno i od drzavnih organa,skolskog osoblja a za decu je manja sramota veca je za roditelje koji su totalno neodgovorni i stvaraju invalide i kriminalce od dece...Praticu ovaj slucaj da vidim dal ce novine uspeti da isteraju do kraja posto skola i organi vlasti nece bez da su saterani iza zid....

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija