• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.06.2018

11:24

PROTESTI NISU SOCIJALNI VEĆ POLITIČKI! ANTIĆ: O ceni goriva može da se razgovara civilizovano!

Društvo

PROTESTI NISU SOCIJALNI VEĆ POLITIČKI! ANTIĆ: O ceni goriva može da se razgovara civilizovano!

Podeli vest

Cena goriva je pitanje o kojem uvek može da se razgovara civilizovano, a nikako razlog da se ometa saobraćaj, izjavio je danas ministar energetike Aleksandar Antić

- Motivi za ovaj protest definitivno nisu socijalni već politički i ovakav protest predstavlja svojevrstan teror prema ogromnoj većini naših sugrađana, koji su u kolonama - ometeni da odu na posao ili da se vrate svojoj porodici - rekao je ministar Antić, koji je potpresednik SPS-a.

Prema njegovim rečima, blokiranje prometnih saobraćajnica nije način da se iskaže nezadovoljstvo po bilo kom pitanju, a uz to je i nezakonito, saopštilo je to ministarstvo.

PAMTI OVO, SRBIJO! Đilas, Jeremić i njihova banda sad prave haos po ulicama, A KAD JE TADIĆ PODIGAO AKCIZE ZA 54% ĆUTALI SU KAO PI*KE!

Antić je naglasio da cena goriva ne može biti razlog da se ometa saobraćaj, sloboda kretanja i naročito prolaz hitnim službama koje pomažu našim sugrađanima u nevolji.

- Vlada Srbije i njeni nadležni organi uvek su bili spremni da potpuno kompetentno i dobronamerno razgovaraju sa svim zainteresovanim stranama o svakom društvenom pitanju.

(FOTO) POLICIJA ODBLOKIRALA AUTOPUT NA GAZELI! Kreteni sa osam automobila pokušali da zaustave saobraćaj kod Sava centra!

Ištice da ovde to nije slučaj i da je reč o čisto "političkom protestu političke manjine, bez podrške u narodu, koja zloupotrebljava pravo na protest tako što ometa slobodu kretanja građanima, a to je u demokratiji nedopustivo".

To je i odraz političke nemoći da se argumentima, ako ih ima, pokrene diskusija o svakom otvorenom pitanju, dodao je Antić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maja

pre 5 godina

Ovo je nefer prema svima nama, koji kasnimo na posao a privatnik nema razumevanja za nas! A da ne pričam o bolesnima i deci koja polazu maturu!

Kaja

pre 5 godina

Cena goriva stalno varira i do sada se niko nije bunio, odjednom sada protesti koji vecinu gradjana sputava da normalno funkcionise...politika zutih stoji iza svega, Ukrajinski scenario je na delu.

GajbexG

pre 5 godina

Ovo je samo jos jedan pokusaj opozicije da destabilizuje zemlju i izazove nerede na ulicama Srbije.

GajbexG

pre 5 godina

Ma oni ni ne znaju sta hoce.Njima je vazno samo da bleje po ulici i izigravaju mangupe...

mira

pre 5 godina

Sklonite sa puteva ove ljude sto nemaju pametnija posla pa mi koji imamo kasnimo svuda.

vasa

pre 5 godina

jedno je civilizovano i argumentovano iskazati protest ali ovo je klasicno politicki organiovana grupa ljudi koja celom srbijom pravi haos.

Dragan

pre 5 godina

Niko nema pravo da ugrozava tudju slobodu kretanja. Podrska policiji da postupa u skladu sa svojim nadleznostima.

Predrag

pre 5 godina

Alo, cena benzina nije socijalna kategorija, banditi jedni!Blokirali put sa Audijem A8, a nemaju kao za benzin!

peraciganin

pre 5 godina

Nasa vlada je uvek spremna da razgovara i da izade u susret svim gradanima Srbije.

zoja

pre 5 godina

Naravno da moze svaki problem da se resi na civilizovan nacin

kristinad

pre 5 godina

Kada shvate, da nema svrhe da blokiraju puteve i remete saobraćaj, odustaće od protesta.

Darko

pre 5 godina

Opozicija samo maltretira gradjane preko svojih huligana.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17