• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.06.2018

08:01

MANIJAK VREBA ŽENE VOZAČE U KOŠUTNJAKU?! Policija tvrdi: NIJEDAN NAPAD NIJE PRIJAVLJEN!

Društvo

MANIJAK VREBA ŽENE VOZAČE U KOŠUTNJAKU?! Policija tvrdi: NIJEDAN NAPAD NIJE PRIJAVLJEN!

Podeli vest

Manijak iz beogradskog Košutnjaka, o kojem se već danima bruji na društvenim mrežama, prema navodima MUP najverovatnije ne postoji.

Naime, već nekoliko dana na Fejsbuku i Instagramu deli se upozorenje da je jedna žena u ovoj beogradskoj šumi zamalo postala žrtva nasilnika koji joj je granama preprečio put, a zatim krišom ušao u njen automobil. 

 Zamislite šta se se desilo u Košutnjaku... Devojka se vraćala iz grada oko dva-tri sata noću, vozeći uzbrdo kroz Košutnjak, i naiđe na veliku granu. Izađe da je pomeri, a iza nje naiđe drugi auto i počne da svira i da blica. Ona se uplaši i da po gasu, a oni za njom sve vreme, blicaju i sviraju. Na kraju izađe na Kneza Višeslava, na osvetljeni deo blizu zgrada, stane, a oni pored nje, spuštaju prozor i viču: "Izađi napolje, neko ti je u kolima!" I tako ona na svoja vrata, a manijak pozadi na suprotna i pobegne. Zvali policiju, našli pozadi neku uzicu za davljenje. Koliku je sreću imala da je neko naišao i da su uopšte ukapirali šta se dešava. A ti kad staneš u mraku i prođeš ispred farova ne vidiš šta se dešava, a od motora ne čuješ. Strašno... - glasi post koji se šeruje na Fejsbuku.

Međutim, u MUP-u kažu da policiji nikad nije prijavljen ni sličan slučaj.

- O manijaku koji postavlja granje i upada u automobile žena dok one to isto granje pomeraju saznali smo preko društvenih mreža. Međutim, niko nam zvanično nije prijavio čak ni sličan slučaj. Naše patrole, koje svaku noć obilaze ovaj deo grada, kažu da nema indicija da takva osoba uopšte postoji. Ako je zaista neka žena doživela ovakvu neprijatnost, pozivamo je da nam se javi kako bismo se podrobnije pozabavili ovim problemom - rekli su nam u MUP-u.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mile

pre 5 godina

A sta radi policija , prati sta ko prica , umesto da stvori bezbednost u svako doba za sve ljude i imovinu u Srbiji ?

Lala iz Banata

pre 5 godina

Ако је "Мани-Јак" ( Јак са: " Мани"...!) Пустила би га и моја ... - Соса...!!

Koridori

pre 5 godina

Prije imaju informacije mediji no policija! A hapsite te napasnike I siledjije ako boga znate! E, gde si NARODNA MILICIJO! U tvoje pero bilo kuda i u bilo koje vreme, bez straha I blokada I mlado I staro, I zensko I musko : - Idi kuda te volja nosi.

drago

pre 5 godina

Ma što vi je jado to se mi djetići udvaramo djevojkama

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija