• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

15.06.2018

22:32

ČARAPANI SPREMITE ZALIHE VODE: ​Kruševac i okolina ovog vikenda bez vode sa akumulacije jezera Ćelije!

Društvo

ČARAPANI SPREMITE ZALIHE VODE: ​Kruševac i okolina ovog vikenda bez vode sa akumulacije jezera Ćelije!

Podeli vest

Zbog izvođenja opsežnih radova u Lipovcu kod Kruševca, svim korisnicima koji se vodom snabdevaju iz jezera Ćelije biće suve slavine 16. i 17. juna, potvrdio je kruševački "Vodovod" 

Bez vode će ta dva dana biti korisnici na teritoriji grada Kruševca i Opštine Ćićevac, kao i korisnici u Bresnom Polju, Stopanji i Starom Trsteniku, na teritoriji Opštine Trstenik. 

Pixabay


"Vodovod" Kruševac će, u koordinaciji sa gradskim Štabom za vanredne situacije, tokom planskog isključenja, organizovati snabdevanje građana pijaćom vodom, tako što će biti obezbeđene fiksne i pokretne cisterne, na čitavom području gde bude isključeno redovno snabdevanje sa Vodosistema Ćelije.

Kako saznajemo, angažovano je više desetina cisternii Vojske Srbije i MUP, javnih preduzeća Kruševca i gradova u okruženju, a vodom je napunjen i rezervoar na Bagdsali, sa koga će se kruševačka Bolnica snebdevati vodom.

Tanjug

Završetak  radova očekuje se u nedelju popodne, ali voda koja poteče sa magistralnog vodovoda nije preporućljiva za piće, sve dok Zavod za javno zdravlje ne potvrdi njenu ispravnost, mada se kao tehnička voda, kako se tvrdi, može koristiti u higijenske svrhe.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija