• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.06.2018

23:43

VEDRANA RUDAN U BEOGRADU: Sve je bolje nego biti u Hrvatskoj!

Društvo

VEDRANA RUDAN U BEOGRADU: Sve je bolje nego biti u Hrvatskoj!

Podeli vest

Prepoznatljiv nastup hrvatske spisateljice Vedrane Rudan obeležio je prvo veče najznačajnijeg regionalnog književnog festivala Krokodil u Kombank dvorani...

Sa spisateljicom poznatom po šokantnim ispadima u javnosti razgovarao je pisac Vladimir Arsenijević pred skoro hiljadu posetilaca Kombank dvorane. 
Između ostalog Rudan je opisala kako je svog muža odvratila od pomisli na prevaru:

- Pustila sam vrelu vodu na njega u kadi i kazala mu da će sledeći put raditi britva. Od kada kući imam britvu, svaka informacija o tome da moj muž ima ljubavnicu je lažna - kazala je Rudan. 

Ona je bukalno ležala na sofi za intervjue na sceni Kombank dvorane dok je Arsenijević pokušavao da joj postavi smisleno pitanje o velikoj popularnosti njenih knjiga. 

- Ti želiš reći da se mi otkrio... Pa moje kjnige se prodaju jer sam jedan od najpoznatijih pisaca na svetu...samo se to još ne zna. Zbunjen je ovaj Arsenijević a lepo sam rekla da ostane kući...Pa koga bi ti objavio da nije bilo mene...- kazala je Rudan. 

Hrvatska spisateljica se sećala svog prvog nastupa u okviru programa Krokodila. 
- Stariji uvek misle da su mladi blesavi...Da se tamo gde se skupljaju pije, kreše i sere...I tebe sam Arsenijeviću kao mlađeg doživljavala kao budalu...Međutim ispostavilo se da je to nešto pametno i naraslo je u ozbiljan festival- kazala je Rudan. 

Za nju nema dileme da je publika najbolji deo Krokodila. 

- Sve pametni, dražesni ljudi... Bez obzira da li su mladi ili stari - kazala je Rudan. 

O svojoj knjizi "Kosturi okruga Medison" ona je povišenim glasom kazala "kako je to dobra knjiga".

- Sada sam je čitala...Pa to fenomenalno...Moram da pozovem majku Dejana Papića iz Lagune koja je izdala moju knjigu da se podigne i da dobije aplauz. Svoje sam obavila..Pohvalila sam Papićevu mamu i to je to - kazala je Rudan. 

Nakon gostovanmja na jednoj srpskoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom Rudan je iskoristila priliku da kako kaže ispravi grešku. 
- Zaboravila sam tamo kazati da osim sina imam i ćerku. Ona se zove Asja i obožavam je. Već sam dobila glasove iz Hrvatske da se tamo više ne vraćam - kazala je Rudan. 

U kabaretskoj atmosferi Rudan je kazala da je za svakog čoveka bolje da skoči sa zvonika crkve nego da ostane u Hrvatskoj kakva je danas. 

- Malo je teško popeti se gore ali kada kreneš dole...Sve je bolje nego biti u Hrvatskoj - kazala je Rudan. 

VEDRANA RUDAN O VUČIĆU I OSIROMAŠENOM URANIJUMU: On je "četnik" ne smem da ga hvalim, ali ostale vođe ćute jer su na PLATNOM SPISKU SEJAČA URANIJUMA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 5 godina

Ne, gospođo Vedrana. Sve je bolje nego skočiti sa zvonika. A i nema toliko zvonika koliko ima zainteresovanih. Zato Beograd vraća u život čak i one koji svoje postojanje uporno doživljavaju melodramatično. On prisvaja i udomljuje ljude koji su kao strano telo dospeli na ovaj nama poznati svet, a zatim odbačeni našli put baš do srpske prestonice. Nije ovo festivalsko prosera... već istina.

Nile

pre 5 godina

Ćuti bre! Ma pusti je nake kuka i neka skoči pa i za HRT je izjavila da ceo život boluje od teške depresije i ona i njen brat a eto još nije skočila?

Čekaj

pre 5 godina

"Beograd vraća u život" a u njemu najviše mafijaških ubistava i suicida u Evropi?

Miki

pre 5 godina

Ma to ona sad širi pesimizam protiv RH repke u Rusiji i navija ko prava srpkinja za Srbiju samo će posle opet da se vrate u Lepu tuđu jer je tamo ipak lepše a leto i more i divota....

Miki moj

pre 5 godina

Stvarno ne mislim da sam toliko loš čovek da se sitim od tuđe, boli i nesreće ali se stvarno, sitim, svaki put, kad čitam o tuzi i boli ove jugonostalgične Vedrane pa svaki put me oduševi ta njena životna patnja i bol u toj Lepoj tuđoj eto i kad dođe u Srbiju....samo da na kraju, ona ne skoči!

Ljubo

pre 5 godina

Sta ces ,mislili su ustase ,balije ,balisti ,i ostali crnokosuljasi ,da ce zlatnim kasikama jesti samo kada se devedesetih ,Srba rese .Dace im zapad pozlacene podove udarati .

Miki

pre 5 godina

Ove godine zarada od turizma im je 12mlrd.E a od toga je bar jedna milijarda od srba iz Srbije i BiH a ovi koji nisu na obali i ostrvama idu po veće plate i dobre zarade pa kad se vrate da imaju super penzije i sebi dignu kuću i firmu i stvore super život baš kako to i rade gastarbajteri već 100g

Milo

pre 5 godina

Vedrana nema ništa bolje u Lepoj tuđoj nego od 95g na ovaoma slušati kukanje i kmečanje komunista i jugonostalgičara i velikosrba a slušaće ih do kraja života....

Antikomunizam

pre 5 godina

Kakva je ta jugonostalgija teška i neizlečiva bolest sa kojom će da živi do kraja života, vidio se po tome, šta je došla u Beograd da govori, protiv Lepe tuđe a ne recimo, protov, toliko zaostale, srpkse Crne rupe. I ona i onaj Frljić i ostali za koje Hrvati dobro kažu da ih je milina gledati i slušati od 95g.....

PITANJE

pre 5 godina

ALO? Da neće, ona, možda da se iz Beograda, vrati u Hrvatsku pa kako kaže, skoči sa nekog zvonika Crkve pa nemojte da je pustite , ej?

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija