• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.07.2018

08:09

DEČAK (15) IMAO KOŠMAR PA SKOČIO KROZ PROZOR! Teško povređen, ČUDOM PREŽIVEO pad sa 7 metara!

Društvo

DEČAK (15) IMAO KOŠMAR PA SKOČIO KROZ PROZOR! Teško povređen, ČUDOM PREŽIVEO pad sa 7 metara!

Podeli vest

Dečak S. J. (15) pao je juče pred zoru kroz prozor na potkrovlju porodične kuće u Ulici Vuka Karadžića u Borči, sa oko sedam metara visine, i teško se povredio! Ukućanima je ispričao da je imao jezive košmare, zbog kojih je u bunilu skočio iz kreveta i nesvesno proleteo kroz otvoren prozor!

Kako smo saznali od komšija, otac dečaka je oko četiri sata ujutro čuo sinovljevo zapomaganje iz dvorišta. Odmah je pozvao Hitnu pomoć, koja je zatekla dečaka sa višestrukim teškim povredama od pada i odmah ga prebacila na Vojnomedicinsku akademiju.

Roditelji dečaka juče nisu želeli da pričaju o ovoj nesvakidašnjoj nesreći.

Komšije su nam kazale da su se juče ujutro najpre pojavile priče da je dečak pokušao da se ubije, ali su njegovi roditelji kasnije objasnili šta se zaista desilo.

- Ceo kraj priča o ovoj nesreći, ali najvažnije je da je taj dečak preživeo pad. Nadam se da će se oporaviti... Navodno je sanjao neki ružan san, neki košmar, koji ga je probudio. On se naglo trgnuo i skočio iz kreveta, ali niko ne zna kako je naleteo na otvoren prozor. Uglavnom, pao je u dvorište sa visine od oko šest, sedam metara - ispričao je komšija.

Informer


Drugarice povređenog dečaka kazale su nam da je S. J. dobar momak i da voli sport.

- U poslednje vreme je bio nešto zabrinut, valjda zbog razvoda roditelja. Nedavno su im i lopovi obili kuću, što ga je dodatno iznerviralo. Ipak, nije on tip momka koji bi digao ruku na sebe, to je bila čista nesreća - uverena je drugarica povređenog dečaka.

Policija je juče ujutro izašla na mesto nesreće, kako bi se utvrdile sve okolnosti pada. 

7 metara je visina s koje je pao dečak S. J. (15)



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija