• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.07.2018

16:58

(FOTO/VIDEO) OVO JE HRABRI SRBIN KOJI SPASAVA FUDBALERE ZAROBLJENE U PEĆINI! Ceo svet priča O IVANU KARADŽIĆU!

Društvo

(FOTO/VIDEO) OVO JE HRABRI SRBIN KOJI SPASAVA FUDBALERE ZAROBLJENE U PEĆINI! Ceo svet priča O IVANU KARADŽIĆU!

Podeli vest

Ceo svet prati spasavanje 12 tajlandskih dečaka i njihovog trenera koji su sada duže od nedelju dana zarobljeni u pećini, a među hrabrim roniocima našao se i jedan srpskog porekla, Ivan Karadžić koji je rođen u Danskoj

U akciji spasavanja našli su se brojni spasilački timovi iz više zemalja koji zajednički pokušavaju da osmisle najbezbedniji plan kako bi izbavili decu i trenera iz pećine.


Karadžić je nedavno za "Skaj njuz" rekao je da bi konačnu akciju mogli da pokrenu vrlo brzo, možda već danas ili sutra.

- Većina ronilaca ima iskustva u spasavanju drugih ronilaca iz pećina, ali spasavanje dece je novo za većinu. Biće teško! Nemam iskustva u spasavanju dece iz pećina, mislim da niko nema - rekao je Karadžić. 


Inače, Karadžić živi i radi na Tajlandu od 2007. godine, gde je instruktor ronjenja u mestu Koh Tao, a "specijalnost" su mu upravo pećine.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 5 godina

Он није пореклом србин.Он је србин.Израз ПОРЕКЛО значи одакле си. На пример, Иван Караџић је србин који је рођен у Данској а родитељи су му пореклом из Србије.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija