• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji

10.07.2018

18:34

UMRO LORD KARINGTON: Srbi će ga pamtiti kao ČOVEKA KOJI im je 90-tih KROJIO SUDBINU!

Društvo

UMRO LORD KARINGTON: Srbi će ga pamtiti kao ČOVEKA KOJI im je 90-tih KROJIO SUDBINU!

Podeli vest

Bivši ministar spoljnih poslova Velike Britanije i međunarodni pregovarač tokom sukoba na prostorima bivše Jugoslavije lord Piter Karington preminuo je u 100. godini, objavio je "Gardijan"

Lord Piter Karington bio je poslednji živi član posleratne Vlade Vinstona Čerčila (1951-1955).

Ministar odbrane bio je od 1970. do 1974. godine, šef diplomatije od 1979. do 1982, a generalni sekretar NATO-a od 1984. do 1988. godine.

DODIK: SRPSKA NE PRIZNAJE SPISAK PREDAT NEMAČKOM TUŽIOCU: Banjaluka neće dozvoliti iživljavanje nad vojnicima VRS!

Karington je bio ministra spoljnih poslova u vreme Foklandskog rata. Preuzeo je punu odgovornost zbog načinjenih propusta i podneo ostavku.

OTVORILI KARTE! NATO PRAVI VOJSKU KOSOVA: Rouz Gotemeler bez UVIJANJA REKLA šta nam ŽELI ZAPADNA VOJNA ALIJANSA!

Predsedavao je Mirovnoj konferenciji o Jugoslaviji koju je 1991. godine sazvala Evropska zajednica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djole

pre 5 godina

Evo,napeo sam se kao u mideru,odakle vam uopšte ideja,da o tom skotu,bilo šta pišete!!!!!Taj alkoholičar i bolesnik,nam je lepo iskrojio kapu!Zabole me što je crko u stotoj godini.Naša deca će još sto godina udisati i gutati otrove koje su nam,zapadni "prijatelji" pobacali,milosrdno!!!?

Ljubo

pre 5 godina

Od kog roba je on nosio srce i bubrege ,je*o ma*er s*oju ...

Poznavalac

pre 5 godina

Istine radi Konferencija je pocela kao Mirovna Konferencija o Jugoslaviji, medjutim na zahtev Srbije naziv je jos na prvom sastanku promenjen u Konferencija o Jugoslaviji. Koliko znam Srbija je iznela argumente da mirovna konferencija se moze organizovati iymedju suverenih drzava koje su u ratu, a u Jugoslaviji u pitanju je bio gradjanski rat. Drugi , nezvanicni, argument Srbije je bio da svaka mirovnas konferencija mora da zavrsi sa mirovnim sporazumom koji u sebi ukljucuje I odredjivanje ratne stete I otplate iste, Srbija je svoje ucesce na konferenciji uslovila prihvacanjem njenog zahteba za izmenu imena pa I karaktera konferencije. O tome postoje brojni svedoci koji mogu potvrditi, ukoliko zele, ove moje navode.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija