• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: avaz.ba

12.07.2018

23:30

HRVATSKA SLAVI HEROJA POLICAJCA IZ SRPSKE: Dejan je na filmski način SPASAO DVOJE DECE IZ PODIVLJALOG MORA!

Društvo

HRVATSKA SLAVI HEROJA POLICAJCA IZ SRPSKE: Dejan je na filmski način SPASAO DVOJE DECE IZ PODIVLJALOG MORA!

Podeli vest

Dejan Gvozden, policajac iz Bosanske Gradiške u Republici Srpskoj, tokom nevremena u Senju u Hrvatskoj, spasao je dvoje dece iz čamca kojeg su talasi otisnuli prema morskoj pučini

Dejana, koji se sa porodicom nalazi na ljetovanju u auto-kampu Rača kod Senja, nevreme je zateklo na plaži prilikom šetnje sa decom.

- Nevreme i vetar su postajali sve jači kada su posetioci plaže uspaničeno počeli da pokazuju prema pučini mora gde se nalazio mali gumeni čamac sa dvoje bespomoćne dece. Jak vetar je otisnuo čamac na otvoreno more prema Golom otoku dok su deca dozivala u pomoć - navodi na svom "Facebook" profilu Damir Dado Tulemija ističući podvig svog sugrađanina.

IVICA OSIM O USPEHU HRVATSKE: TEREN SVE GOVORI, a iz iskustva kockastih POUKU TREBA DA IZVUČE CELI BALKAN!

Radilo se o deci nemačkih državljana koji su tu takođe letovali i to o devojčici od 11 i dečaku od osam godina. Pošto je svoju decu predao u sigurne ruke Dejan, policijski inspektor iz Gradiške, je uzeo jedan slobodan čamac i njime isplovio ne razmišljajući ni časa o vlastitoj bezbednosti. Uspeo je stigne čamac sa dvoje preplašene dece i uspešno ih vrati na obalu i pored jakog vetra.

PAŽNJA, GRČKI HAKERI OPLJAČKALI SRPSKE TURISTE: Dobro vodite računa KOME I KAKO uplaćujete NOVAC ZA LETOVANJE!

- Meni je čast što mogu ovakav podvig našeg sugrađanina da objavim ,a Dejanu čestitam na hrabrosti i požrtvovanju. Nadam se da će i u Policijskoj upravi Gradiška Dejan biti adekvatno nagrađen pošto je na zaista hrabar način i u najboljem svetlu prezentovao i Gradišku i posao koji obavlja ovaj put u susednoj državi i to na odmoru. Još jednom se pokazalo da je dobar policajac na dužnosti i u slobodnom vremenu pogotovo ako treba spasavati ljudske živote - naveo je ovaj mladić iz Bosanske Gradiške.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
joca

pre 5 godina

Nije Bosanska Gradiška, već Gradiška. Korišćenje ovakvih imenica gradova više priliče Dnevnom Avazu, Jutarnjem, ali ne i srpskom mediju...

lemi

pre 5 godina

U Republici Srpskoj se nalazi grad Gradiska!!!!

Jimmy Le Santo

pre 5 godina

Svaka cast Dejanu Bog da mu podari sve sto pozeli. Bosanska Gradiska je u BiH a manji entitet RS je isto tako u BiH. Hvala

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija