• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Komersant.rs

19.07.2018

18:49

RATNI KOMANDANT HRVATSKIH SPECIJALACA! ZAHVALIMO SE BRAĆI SRBIMA ŠTO NAM SE NE SVETE, Oluja nije za slavlje, a Tompson je najveće zlo!

Društvo

RATNI KOMANDANT HRVATSKIH SPECIJALACA! ZAHVALIMO SE BRAĆI SRBIMA ŠTO NAM SE NE SVETE, Oluja nije za slavlje, a Tompson je najveće zlo!

Podeli vest

Prekinimo proslavu Oluje na dosadašnji način jer to nekome smeta, a ujedno zahvalimo našoj braći Srbima što nam osvete ne čine u turističkoj sezoni, poručio je Jozo Režić, ratni komandant Specijalne policije u Splitu, burno reagujući na vest da će i Marko Perković Tompson uveličati proslavu Oluje u Kninu

- Tompson je najveće zlo hrvatskog naroda, prodana duša i oganj smrti koji pali ovaj naš napaćeni narod i silu mu usmerava u krivom smjru. Najbolje bi bilo tog čoveka diskvalifikovati iz cele proslave, a nju svesti na jednu svečanu akademiju na koju treba pozvati i pravoslavnu braću, da ne kažem Srbe, te tako zajedničkom diskusijom i pričom kroz zabavni program pokazati mladim naraštajima što je bilo, kako se nije smelo dogoditi, kakvo je stanje sada te kojim putem zakoračiti u budućnost. Ovaj vid proslave na koji se pozivaju mnogi „veliki" Hrvati, zapravo je njihovo dokazivanje veličine, odnosno, stvaranje veće podeljenosti među narodima, paljenje masa za nove sukobe i ratove - napisao je Režić.

MI SMO BRAĆA PO ORUŽJU, ZAJEDNO SMO RATOVALI PROTIV SRBA! Kolinda pravi novu ratnu koaliciju sa Albancima!

Smatra da način na koji se slavi Oluja nije primeren.

- Prekinimo proslavu Oluje na dosadašnji način jer to nekome smeta, a ujedno zahvalimo našoj braći Srbima što nam osvete ne čine u turističkoj sezoni. Nije lepo u društvu govoriti: "E kad sam ja tebe istukao", jer će jednog dana poniženom puknuti film i osvetiće se. Lično nikada nisam bio u Čavoglavama, niti u Kninu na taj dan proslave. U Kninu nisam bio jer mi se taj grad zgadio još u socijalizmu, a u Čavoglave ne želim ići jer mi se gadi Tompson - bio je vrlo direktan ratni zapovednik specijalne policije.

Tanjug

OD LUKE KRILI DA SU MU USTAŠE POBILE FAMILIJU! Savo Štrbac potvrdio otkriće Informera o Modrićevoj porodici




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bogggdan

pre 5 godina

Mudar covek. Svaka cast, ali tesko ce naci vise pristalica. Vecina su Tompsoni, zedni i zeljni novih ratova.

Sud

pre 5 godina

Sud RH je presudio da Čavoglave nemaju veze sa ustaštvom 40ih nego sa odbraniom od velikosrpske agresije 90ih i to je razloga zašto FIFA nije mogla da kazni hrvatske fudbalere koji su pevali Čavoglave u svlačionici odmah posle utakmice sa Argentinom i to je razlog zašto će neprijatelji hrvatske da kukaju dok su živi dok će Tomson sa hrvatima da peva i slavi i ratne i sportske pobede i to tako i treba biti i.

jakiteta

pre 5 godina

Sudovi RH su presudili milionima Srba od sistema Jasenovac pa pa sve do Paga diljem "vase lijepe", tako da se iole normalan Srbin ne obazire na ono sto vi pricate jer ste poznati po tome da jedno mislite drugo pricate a trece radite.Sramota vam je strana rijec a karakter totalna nepoznanica.Na kraju kad sve saberemo i oduzmemo najvise vam fali repriza iz drugog rata zato se ovi malo pametniji i plase osvete.

Branko

pre 5 godina

Sud Hrvatske, a koji je to sud????? Onaj sto samo presudjuje Srbima, ili onaj sto nije u stanju da osudi Glavasa i druge ratne zlocince???? Vi Hrvati priznajete samo sud HR, i ni jedan drugi na primer, Medjunarodni sud, Haski sud, BiH sud i sud SRB, zato sto oni ne ispunjavaju Hrvatima zelje????????

PITANJE

pre 5 godina

Da li znate da je u ratu 90ih za Hrvatsku poginulo oko 800srba koji su je BRANILI a ne rušili balvane i napadali i da se pokazalo u Registru hrvatskih branitelja kad je objavljen da je u njemu i oko 10 000srba koji su je branili jer nisu SPC i njeni popovi i četnici i vojvode isprali mozak svim srbima tamo da se bore za njihove mitomanske i genocidne ideje, samo žalosno da o tome neće da govri ni da piše niti jedan srpski medij a tako je interesantna tema a? Inače ako je Srbin koji je branio Hrvatsku onda mora i sada da bude uz nju a ne protiv slavlja pobede i legende Tomsona jer takvi mogu slobodo svi u Serbiju.

Fajnal Kauntdavn

pre 5 godina

JOŠ 16DANA DO 23GODIŠNICE OLUJE I TOMOSONOVOG KONCERTA I POBEDNIČKOG SLAVLJA I PONOSA OD 5.8.95G! JOŠ 19DANA DO SVEČANOG OBELEŽAVANJA SA KOLINDOM U GLINI ISTORIJSKOG POTPISIVANJA PREDAJE SRPSKE VOJSKE HRVATSKOJ POBEDNIČKOJ VOJSCI ZA KRAJ RATA 8.8.95G!

SasaV

pre 5 godina

Nelupetaj gluposti,vojska i policija RSK su napustili i prepustili Vam i Knin i ostala mesta a ne predali se,to je bio rezultat dogovora vasih i nasih,dali u Karadjordjevu ili nekom drugom mestu,manje bitno i ako neznas pitaj,nepisi gluposti...

Dejan

pre 5 godina

Svaka mu cas treba pomirenje a ne mrznja sto politicari i kukavice izazivaju

SasaV

pre 5 godina

Ovakav gest iz Hrvatske od nekoga ko je ucestvovao u bratoubilackom ratu nebi trebao i nebi smeo ostati usamljen,upravo zbog generacija koja dolaze i da nebi ziveli u mrznji,zbog budala koje su slepo slusali svoje piliticare i jednu divnu zemlju i narod upropastili...

DxD

pre 5 godina

Hrvati provode antisrpsku histeriju samo kada iza ledja imaju okupatora kao sto je nekada bila Austrougarska ili Italija,pa onda Hitler,a danas EU i SAD.Inace kad nemaju zastitu velikih sila mirni su k'o bubice. "Oluju" nikada ne bi proveli da im nije pomogao NATO sa americkim oficirima u "penziji" koji su unistili srpske radare raketnih sistema i avionima i dronovima snimali srpske polozaje.A.u to doba americki ambasador u Zagrebu Piter Galbrajt je u Beogradu zaprijetio Milosevicu da ako posalje pomoc Srbima u Hrvatskoj da ce te snage NATO unistiti jos na putu prema Hrvatskoj.A,o tome cute i jedni i drugi i zato su oslobodili Gotovinu u Hagu da ne bi pricao o Amerikancima i njihovoj ulozi u "Oluji".

Tereza

pre 5 godina

Čekaj pa nije još gotovo, riješili smo Hrvatsku sad ide Bosna. Polako.

Lovac

pre 5 godina

Добро он збори ал ја лично не вјерујем ништа и срећа па могу да заобиђен нјихово море .касно долазе овакви коментари а Томсомм је гласан има микрофон.

Izmet Fekaljija

pre 5 godina

Svestan je ustaša kako su "dobili" LIJEPU IM NJIHOVU... koliko dugo SRBIN PAMTI... kako se KRVAVO SRBIN sveti... Zna kakve danas "bojovnike" imaju hrvaćanj, čija je MRŽNJA veća od pameti i veštine... herojsko kreštanje i kreveljenje ne čini RATNIKA...! Zna zlica da nato-nacizam umire a... neko to zna!!!

cika

pre 5 godina

Ne znam da li treba da verujemo komandantu koji je ubijao Srbe u vreme rata. Ovo je neko njima nebitan ko treba da ih Evropa pogleda i ne baci ljagu na njih...

RINGISPIL

pre 5 godina

Hvala ti na bratstvu ali NIKADA vise, Srbi ce vec doci po svoje krvlju steceno.

Pačić

pre 5 godina

Treba imati m..a pa reći ovo javno u Hrvatskoj!Svaka čast mudri i hrabri čoveče!

Mirko

pre 5 godina

Ako su ove reči istinite zaista treba poštovati tog gospodina jer je smogao snage da kaže istinu o RH. i Ustaši Perkoviću i ostalima.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59