• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Komersant

19.07.2018

22:03

ŠOK OTKRIĆE! TAJNA AKCIJA CIA USRED BEOGRADA: Agenti došli zbog TRAMPA, plašili se da je Melanija srpski agent!

Društvo

ŠOK OTKRIĆE! TAJNA AKCIJA CIA USRED BEOGRADA: Agenti došli zbog TRAMPA, plašili se da je Melanija srpski agent!

Podeli vest

CIA je u najvećoj tajnosti u jeku američke predizborne kampanje poslala ekipu u Beograd da istraži navodnu povezanost Melanije Tramp i njene porodice sa srpskim (jugoslovenskim) tajnim službama

Akcija je sprovedena prema nalogu Hilari Klinton, a cilj je bio da se dokaže da su obaveštajne službe Donaldu Trampu podmetnule suprugu i da se tako on kompromituje kao kandidat za prvog čoveka SAD.

Glumili novinare

Američki agenti, kojih je bilo nekoliko, "maskirani" su u novinare i službenike ambasade. Zadatak im je bio da pošto-poto u kontaktu sa upućenim ljudima u Srbiji, ali i pregledom vojnih i državnih arhiva, dokažu da su Melanijini roditelji, Viktor i Amalija Knavs, radili za neku od jugoslovenskih tajnih službi, čime bi mogli da potkrepe teoriju da je brak njihove ćerke i Donalda Trampa u stvari tajni projekat obaveštajaca. 

Da su u tome uspeli, najverovatnije bi crtu povukli i dalje, sve do ruskih službi.

SJAJNA VEST ZA SRBIJU! MILION ŠIPTARA SA KOSOVA KREĆE NA EU: Na KiM će ih ostati tek 700.000, Evropo, spremi se za PAKAO!

O ovoj akciji CIA za Srpski Telegraf svedoči novinar Milomir Marić.

- U istraživanje navodnih veza Melanije Tramp i neke od naših obaveštajnih službi upleo sam se kad je došlo do susreta sa Amerikankom koja mi se predstavila kao novinarka Njujork tajmsa. Kako se ispostavilo, ona je u Beograd poslata s ciljem da sazna da li su Melanijini roditelji radili za Udbu. Na kraju, proverom slovenačkih spiskova, ispostavilo se da njihovih imena nema u mreži saradnika - kaže Marić.

(VIDEO) PUTINOVA ŠAMARČINA AMERIMA! RUSIJA HOLIVUDSKI PREDSTAVILA NOVA ORUŽJA I POKAZALA MOĆ i to par dana posle sastanka sa Trampom!

Ta žena, kako navodi, ni posle toga nije odustajala.

Upoznali se 1988. na zabavi

Donald i Melanija su se upoznali na jednoj zabavi 1988. posle velike modne revije koju je organizoao njen prijatelj u Njujorku

reuter

Tramp je trebalo tada da upozna drugu lepoticu, koja je takođe bila supermodel, ali nije bio zainteresovan, već se raspitivao za Melaniju. Prema negovim rečima, potpuno je zapostavio svoju pratilju i opčinjen Melanijinom leportom, molio je da mu da broj telefona. Ona je to odbila, a on je njoj dao sve svoje brojeve telefona u nadi da će mu se nekad javiti. Melanija ga je pozvala posle nedelju dana i pristala da izađe sa njim.

RATNI KOMANDANT HRVATSKIH SPECIJALACA! ZAHVALIMO SE BRAĆI SRBIMA ŠTO NAM SE NE SVETE, Oluja nije za slavlje, a Tompson je najveće zlo!

- Plan B joj je bio da dokaže da su bili u komunističkoj partiji. Pokazalo se da je Melanijin otac bio u partiji, dok majka nije - kaže Marić.

On dodaje da su roditelji Melanije Tramp bili radnici poznate konfekcijske fabrike iz Sevnice u Sloveniji, gde su i živeli, a da je ona još kao srednjoškolka dolazila sa majkom u Beograd na sajmove mode. Na njima je nosila modele te kuće.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija