• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.07.2018

16:47

PATRIJARH IRINEJ: Molimo se za spas grčkog naroda od požara!

Društvo

PATRIJARH IRINEJ: Molimo se za spas grčkog naroda od požara!

Podeli vest

Patrijarh Srpske pravoslavne crkve Irinej duboko je potresen zbog požara koji je pogodio bratski grčki narod na poluostrvu Atici i odneo desetine ljudskih života, usrdno se moli Gospodu da sačuva narod na vatrom ugroženim područjima

Kako je saopštila TV Hram, predstojatelj SPC uznosi molitve Gospodu da pripadnicima službi, koji se na terenu hrabro bore protiv stihije, podari snage i uspeha, povređenima brz oporavak, a pokoj duše postradalima i utehu bližnjima.

Vatrena stihija na grčkom poluostrvu Atika, u predgradu Atine, tokom protekla dva dana odnela je najmanje 60 života, među kojima ima i dece.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija