• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.07.2018

08:19

(VIDEO) MI STVARNO NISMO NORMALNI! Vozači na Ostružničkoj petlji VOZE U SUPROTNOM SMERU DA SKRATE PUT!

Društvo

(VIDEO) MI STVARNO NISMO NORMALNI! Vozači na Ostružničkoj petlji VOZE U SUPROTNOM SMERU DA SKRATE PUT!

Podeli vest

Vozači se na Ostružničkoj petlji uključuju u potpuno suprotnom smeru od propisanog ne bi li zaobišli put kroz zaobilaznicu, navodi Damir Okanović

Time oni, kako dalje navodi Okanović iz Komitreta za bezbednost saobraćaja, dovode u pitanje svoje ali i tuđe živote. On je upozorenje na taj problem podelio na društvenim mrežama.

"Na Ostružničkoj petlji zbog radova na mostu, vozila sa Obrenovačkog puta mogu da se uključe na obilaznicu samo u smeru ka Orlovači i Bubanj potoku (istok) a ne ka Surčinu tj. Šidu i Novom Sadu (zapad). Oni koji sa Obrenovačkog puta žele obilaznicom ka Surčinu, moraju trenutno da se uključe ka Orlovači, pa da se okrenu na petlji Orlovača nazad ka Surčinu, što je ukupno oko 20 kilometara. Da ne bi išli toliko ka Orlovači pa nazad, mnogi vozači na uključenju na obilaznicu ka Orlovači skreću levo ka Surčinu, ili na nekom delu puta pre Orlovače rade polukružno okretanje. To je sve jako opasno, a prošle nedelje dogodila se jedna teška saobraćajka kada je jedno lice poginulo, upravo prilikom polukružnog okretanja", napisao je Okanović. 

U ovom delu puta neophodno je da vozači budu oprezni i da poštuju signalizaciju pošto se baš ovde pre nekoliko nedelja desila teška saobraćajna nesreća u kojoj je povređeno pet osoba među kojima je bilo troje dece.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 5 godina

Nema komentara, uzimanje dozvole na dugi period a profesionalnim vozacima zabrana voznje dozivotno!

Rus

pre 5 godina

Mi smo vec odavno lud narad. I polovinu vozacki u srbiji treba oduzeti i nikaada ih vise vratiti tim bahatim vozacima.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija