• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik

28.07.2018

16:41

(VIDEO) ŠTA ĆETE SAD DUŠEBRIŽNICI! POLETEO PRVI RUSKI MIG 29: Uskoro će svih šest čuvati srpsko nebo!

Društvo

(VIDEO) ŠTA ĆETE SAD DUŠEBRIŽNICI! POLETEO PRVI RUSKI MIG 29: Uskoro će svih šest čuvati srpsko nebo!

Podeli vest

Na vojnom aerodromu "Batajnica" juče i danas su obavljeni prvi probni letovi aviona "mig 29" koji je u našu zemlju prošle godine stigao iz Rusije

Načelnik Generalštraba Vojske Srbije general Ljubiša Diković je juče na Batajnici prisustvovao prvom probnom letu aviona mig 29, koji je uspešno izveo Dimitri Selivanov, opitni pilot kompanije RSK MiG.

U razgovoru sa ruskim stručnjacima i pripadnicima 204. vazduhoplovne brigade, general Diković se upoznao sa obimom radova koji se trenutno izvode i izrazio zadovoljsto dinamikom njihovog izvođenja.

MILO PLENI IMOVINU PUTINOVOM PRIJATELJU: Oduzeće mu vile na Platamunima, ČIJA JE VREDNOST VIŠEMILIONSKA!

Ovi letovi predstavljaju poslednju proveru pre uvođenja u operativnu upotrebu prvog od šest aviona koji su prošle godine nabavljeni u Ruskoj Federaciji i ujedno su prvi letovi nekog od novih aviona nad teritorijom Srbije.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mare

pre 5 godina

Samo tako.Zivela jaka i druzeljubiva Srbija! Ali i ponosna koja je za mir ali neda na sebe i svoje gradjane.Ziveli.

Nikola

pre 5 godina

Super, samo SM standard nije 4++, SMT je 4++, to znaci da nasi migovi imaju losiji radar i rakete kraceg dometa nego hrvatski f16. Eto, dušebrižnici.

Jovan

pre 5 godina

@Nikola Cak ni SMT nije 4 plus, vec negde na granici. Uglavnom, za 180 miliona evra dobijemo 6 solidnih SM aviona, realno 4. generacije, sto je sasvim dovoljno za patroliranje i kontrolu vazdusnog prostora. Nama vise i ne treba, jer realno, sa kim cemo da ratujemo, kad je nato svuda oko nas?

Aleksandar

pre 5 godina

Da vidiš kako se zarati za čas a onda se razlika u oružiju tipa sm smt ili slično meri u desetinam hilljada mrtvih i proteranih.... Ne zaboravite da smo mi jedna od tri zemlje koje su garant mira i dejtonskog sporazuma u Bosni i Hercegovini....

Bobi

pre 5 godina

Zar ti fali ratovanje? Majko božja i komentaru. Daj uzmi tabletu

Jovan Jovic

pre 5 godina

Nikola zar nisi procitao u tekstu. Zar onaj drugi plus ne oznacava samo dodatn rezervoar koji nama nije neophodan.

Dani Knin

pre 5 godina

Mislim da treba sacekat da ministarstvo objavi tacne podatke... mislim da ce biti radari napredniji i dometi samo.ceka se jos svanicno da se objavi... Nece f 16 biti bolji ...mi.moramo misliti sutra kad se nato raspadne i mozemo uci u rat sa hrvatima brez da imaju nato i tu jedan na jedan mozemo jih unistiti jednom zauvjek nece nato zauvjek pa nije ni rim ni niko... kad se branis ratujes van svoje zemlje a da vratimo krajinu jednom treba ratovati i u zagrebu...

Dejjan

pre 5 godina

@ Nikola, ne lupaj, idi slusaj Tompsona i gledaj Kolindu.

Zoki

pre 5 godina

Kad sam bio u vojsci 1983 u Batajnica imali smo migove 29.Sad je 2018.

Che Gevara

pre 5 godina

Kad je bio rat u Vijetnamu onda je leteo B 52 ... bombarder ... vid ti to i danas leti ... teup isti samo elektronika i naorouzanhe isto!Cak je i nas taj isti bombardovao!

Ljubo

pre 5 godina

*ebes radare i SMT sisteme ,dali imamo mi Srbi muda i srce ,to je bitno ....Svaki dan gledati i slusati ogroman broj debila ,to je tragedija .Nije cudo sto je doslo do toga da se vise sve pravi bez ljudskog faktora ,dronovi ,podmornice ,tenkovi ,covek je postao smece ,,,,

Ljube

pre 5 godina

Tačno tako, sve sami stručnjaci, pametnjakovići i junaci a kad bi zapucalo prvi bi bili na granici da beže iz zemlje ...

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija