• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.07.2018

11:37

(FOTO) ŠOKANTNO OTKRIĆE INFORMERA: Vladika Teodosije ima ŠIPTARSKU LIČNU KARTU I DRŽAVLJANSTVO!

Društvo

(FOTO) ŠOKANTNO OTKRIĆE INFORMERA: Vladika Teodosije ima ŠIPTARSKU LIČNU KARTU I DRŽAVLJANSTVO!

Podeli vest

Vladika Teodosije, episkop raško-prizrenski, prvi čovek SPC u južnoj srpskoj pokrajini ima šiptarsku ličnu kartu i državljanstvo lažne države Kosovo, otkriva Informer!

Reporteri Informera, preko svojih kontakata u Prištini, uspeli su da dođu do izvoda iz elektronske evidencije takozvane kosovske policije, iz kog se jasno vidi da vladika pod imenom Teodosije Šibalić ima državljanstvo i dokumenta lažne šiptarske države. Pritom, važno je istaći da vladika ni zbog čega, pa ni zbog svoje funkcije i posla koji obavlja, nije morao da uzima državljanstvo terorističke države.

VULIN O PISMU VLADIKE TEODOSIJA: Ako ne pomažete, NE ODMAŽITE!

Kako saznajemo, vladika Teodosije šiptarske dokumente ima već duže vreme, ali je to do sada jako vešto krio od javnosti.

- Velika je sramota, strašan je skandal da jedan vladika ima dokumenta lažne države koju zvanično ne priznaju ni Srbija ni SPC... - kaže izvor Informera, Srbin koji živi na Kosovu.

printscreen

Crno na belo: Lična karta Teodosija Šibalića

Interesantno je da je baš vladika Teodosije pre dva dana u otvorenom pismu javnosti ocenio da bi podela Kosova, kao i svaka druga razmena teritorija, dovela do masovnog iseljavanja Srba sa juga pokrajine i stradanja vekovima stare duhovne i kulturne baštine našeg naroda.

Posle otkrića Informera pitanje je, međutim, kako to vladici Teodosiju smeta predložena podela, a ne smeta mu lažna šiptarska država kada treba da uzme njihova dokumenta?!

(AUDIO) EVO KO JE USTVARI IGUMAN SAVA JANJIĆ I ŠTA JE GOVORIO O KOSOVU: Da sam Albanac i ja bih bio za nezavisnost!

Velika sramota
Sramota je da jedan vladika ima dokumenta države koju SPC i Srbija ne priznajuInformerov izvor



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vlado

pre 5 godina

Koliko ima takvih kao on, što samo viču Kosovo je Srbija a od toga prave dobar biznis?!

nebojša

pre 5 godina

zar neshvatate da na kosovu samo tako možete opstati i biti živ

Ja

pre 5 godina

Mora da ima...ako zeli da zivi na Kosovo i Metohiju mora da ima i vozacku dozvolu i licnu kartu...to je realnost na Kosovu i Metohiji

Zoran

pre 5 godina

Takve licne karte imaju svi, apsolutno svi koji zive na Kosovu i Metohiji( i mnogo njih koji su samo poreklom otud ili su nekada ziveli, a vise ne zive dole) jer bez njih ne mogu ostvariti nikakvo pravo niti se mogu slobodno kretati. Licne karte su neophodne, priznali Kosovo ili ne, ako zivite tamo nema vam druge nego imati njihova dokumenta.

Nikola

pre 5 godina

Imam je i ja, moram, da je nemam ne bih na KiMu bio. Ali sam do sada sam preziveo nekoliko bombi, nekoliko fizickih napada od strane albanaca i turaka a o verbalnim provokacijama da ne pricam... Imam 30god i zivim u "mirnijem" delu KiMa, pa sad zamislite ostale ljude ovde. Samo da znate da se zbog vase politike raduje i Lazar i Milos, i junaci sa Kosara!

Nina

pre 5 godina

Човеку у документима не може писати монашко име, већ име под којим је заведен рођењем. Измишљотина!

Vladislav

pre 5 godina

"Sokantno otkrice" nam jasno govori da je autor imao veliku potrebu da napise nesto negativno o Episkopu Rasko-Prizrenskom Teodosiju i time Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi. Vidimo da je autor rutiner u ocrnjavanju i diskreditiranju. Akt pljuvanja obavio i sugerira svoj pristanak na komadanje drzavne teritorije. Toga se autor ne srami, nego nas uvjerava da je velika sramota imati licnu kartu. Neprijatelji Srbskog naroda i drzave ce se svakako veoma radovati i tiraz vasih novina ce porasti.. No, nece li takav hljebac gorak bit? Nece li zastajkivat u grlu?..

Niko

pre 2 godine

Sreća pa sns likovi samo sede u vladi takozvanog kosova a šta mislite imaju li licne karte?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija