• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.07.2018

10:20

GOLGOTA SRPSKIH PUTNIKA U VOZU IZ BARA! Šest sati kašnjenja, deca čekajući spavala na šinama, U BEOGRAD ĆE STIĆI TEK OKO 13 ČASOVA!

Društvo

GOLGOTA SRPSKIH PUTNIKA U VOZU IZ BARA! Šest sati kašnjenja, deca čekajući spavala na šinama, U BEOGRAD ĆE STIĆI TEK OKO 13 ČASOVA!

Podeli vest

Srpski putnici koji se danas vraćaju iz Crne Gore doživljavaju pravu noćnu moru

Voz koji je trebalo da iz Bara prema Beogradu krene u 19 časova pošao je sa više od dva sata zakašnjeja, a da pritom putnike na usputnim stanicama u Sutomoru i Podgorici niko o tome nije obavestio.

facebook/pg.vremeplov

Očajni ljudi su po stravičnoj vrućini čekali voz za koji nisu imali nikakvu informaciju kada će i da li će uopšte doći, a s obzirom na veliku gužvu na usputnim stanicama deca su, na primer, na stanici u Sutomoru spavala na šinama!

facebook/pg.vremeplov

Besni putnici svoju muku su podelili na društvenim mrežama, optužujući Železnice Crne Gore za nebrigu i uskraćivanje informacija.

facebook/pg.vremeplov


Kako informer.rs saznaje, dolazak voza iz Bara u Beograd koji je trebalo da stigne u 6.40h očekuje se oko 13 časova, dakle sa VIŠE OD ŠEST SATI ZAKAŠNJENJA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko

pre 5 godina

Na saobracajnom fakultetu se uci da je zeleznica kichma jedne drzave i najbolji pokazatelj u kakvom stanju se drzava nalazi.

SARA

pre 5 godina

ZASTO IDU U MILOGORU. ISKRENO SAMO MI JE DECE ZAO DA IH RODITELJI TAKO MUCE. TREBA DS EIDU TAMO. JA NIKADA VISE

voja

pre 5 godina

gile ma lopataces ti u beogradu samo tako da bi imao sto jesti zimi u milogoru,tipican milogorac

Deda Nole

pre 5 godina

Pa ovo je ocevidan primer napredka u savladjivanju evropskih standarda i integraciji u evro atlanske strukture sto se vidi po opustenosti putnika na milosuncu koje im je olaksavalo cekanje ja sam zadivljen napredkom milogoraca u podizanju usluga srpskim turistima.

Zoran

pre 5 godina

Ovaj problem vec 40 do 50 godina postoji. Relacija je poznata. Em sto je tehnicki opasna, za lopove optimalna kao i za bahato ponasanje zeleznica sa obe strane. Ipak posebni u Milogorci. Cudilo bi me da putnici to nisu znali!

Batteria

pre 5 godina

.......pa idite opet kod MILA.........jbl vas C.G.

Frankfurt

pre 5 godina

Milogorci ribaju američki vojni brod koji se onomad usidrio kod njih pa nema ko voz da vozi.

Zlata

pre 5 godina

U Crnu Goru ne idem na letovanje oko 20 god ,a moj sin iz navike ide svake godine.Opsti utisci su losi,neljubaznost usluznog osoblja ,lenjost--polako,lako ćemo,prljavo je užasno ,a onaj ko mora da ide vozom ili autobusom--teško njemu,narocito autobusima koje voze premoreni vozaci a cesto i dopingovani.Za mnogo manji novac ja se provedem u Grckoj...fantazija,toplija je voda,urdjenije plaze,ljubazni su..itd.Odavno sam odbacila Crnu Goru u svakom pogledu...

Anja

pre 5 godina

Mi iz Kragujevca nemamo tu liniju za Bar, tsko da nemamo tu brigu. Možda se sete da srede železnički saobraćaj u Kragujevcu za 50 godina.

Nesa

pre 5 godina

Pa kome vise nije jasno da rezim u CG radi sve, da se jedni drugima sto vise zgadimo. Ako su te sitne stvari koje pokazuju madjusobno razumevanje bitne, e oni upravo na njima sikaniraju sve iz Srbije. Nista im nije sveto a kad ih u tome uhvatite i opomenete, oni se prave nevesti.

Joka

pre 5 godina

Voz Bgd-Bar obezbedjuje i time rukovode Zeleznice Srbije a ne zeleznice CG, toliko da se zna.

Čitalac

pre 5 godina

никад нисам био у црној гори, нит ми пада на памет

Tijana

pre 5 godina

Da se ne lažemo, većina deca je bila zbrinuta, u železnici na krevetima. Ali informacije oko polaska su bile užasne. Od 19 su nam govorili za 15 min polazi voz iz Podgorice, čiju smo lokomotivu morali da uzmemo jer naša nije bila mogla da krene. Voz koji je trebalo da krene u 19h je došao prepodne, a lokomotiva nije od tada bila u stanju da vozi. Druga objašnjena su bila zbog poplava u Srbiji,.kao I krađe energije iz mreže. Dodala bih još da smo na putu do tamo čekali 3 sata da nam se promeni lokomotiva .(naravno)

Neko

pre 5 godina

Eee,dokle cete u tu minijaturu na more,i treba vam tako,neka vas drndaju crnogorstine.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija