• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

31.07.2018

16:22

PROMENE U MUP-U: Veselin Milić više nije načelnik beogradske policije

Društvo

PROMENE U MUP-U: Veselin Milić više nije načelnik beogradske policije

Podeli vest

Prvi čovek Policijske uprave za grad Beograd je taj posao obavljao od septembra 2013. godine, kada je postavljen umesto Stevana Bjelića

Veselin Milić više neće biti načelnik Policijske uprave za grad Beograd - zvanično je potvrđeno Novostima. On je septembra 2013. godine postao prvi čovek beogradske policije, kada je postavljen umesto Stevana Bjelića.

Milić (39) je rođen u Priboju, završio je Srednju školu unutrašnjih poslova u Sremskoj kamenici i Policijsku akademiju u Beogradu. Počeo je da radi od 20.juna 1998. kao policajac u Užicu, a potom je prešao u Beograd gde je u Opštini Savski venac bio pomoćnik komandira policijske stanice. Obavljao je i dužnost zamenika komandira i komandira te policijske stanice.

Od 2006. radio je kao načelnik odeljena u Upravi policije za Grad Beograd, a 2010. imenovan je za šefa Biroa za zakonitost i bezbednost Direkcije policije. Savetnik direktora policije Milorada Veljovića postao je 2011. godine i tu funkciju obavljao je sve do 2013. godine, kada je imenovan za načelnika Policijske uprave za grad Beograd.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kojakojot0381

pre 5 godina

A jes im'o rezultate i sad ga smenjuju kada je najvise mogao da pruzi. Bas nepravedno

Vanjak

pre 5 godina

Rekonstrukcija Mup-a je normalna stvar u svakoj ozbiljnoj drzavi.Na taj nacin se odrzava kontinuitet i ozbiljnost rada.

Fudbaler

pre 5 godina

Ovo je zaista potrebno da bi MUP bolje objavljao zadatke da unaprede sve one koji mogu da rade i da se dokazuju.

Goran

pre 5 godina

Ништа посебно! Доћи ће неко други! Није свако ни предодређен за све!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija