• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.08.2018

16:58

(FOTO) SPAS U ZADNJI ČAS: Saši se auto pokvario na autoputu u Grčkoj i niko nije hteo da mu pomogne, A ONDA JE STIGAO PALMA!

Društvo

(FOTO) SPAS U ZADNJI ČAS: Saši se auto pokvario na autoputu u Grčkoj i niko nije hteo da mu pomogne, A ONDA JE STIGAO PALMA!

Podeli vest

Saša Jović iz Velike Plane našao se u nesvakidašnjoj i nimalo zavidnoj situaciji kada mu se na auto-putu usred Grčke pokvario automobil

Na 40 stepeni u autu s njim su se nalazili žena i deca. Uprkos svim pokušajima niko nije želeo da zaustavi automobil i da mu pomogne, kada je izgubio i zadnju nadu da će s porodicom izbaviti iz nevolje, naišao je Dragan Marković Palma.

Naime, Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine Grada Jagodina, sa saradnicima, Đorđem Kosanićem, narodnim poslanikom i potpredsednikom JS, Životom Starčevićem, portparolom JS i Goranom Milosavljevićem, načelnikom Pomoravskog okruga uputio se motorima u grčki grad Katerini.

Tamo su obišli novoizgrađeni park, kako bi videli neku novu ideju kojom bi obogatili turističku ponudu Srbije. Po povratku iz Katerinija, a na izlazu sa autoputa prema Paraliji, naišli su na pokvareni auto marke Renault Scenic.

Palmainformer.rs

Palma

Vlasnik auta Saša Jović zaustavljao je prolaznike, ali niko nije hteo da stane. Kada je naišao Palma sa saradnicima i video srpsku tablicu Velika Plana, zaustavio se pored vozila.

Vozač automobil Saša Jović je bio veoma iznenađen kada je ugledao Palmu na motoru i to pored autoputa koji vodi za Atinu.

Kada je Palma čuo šta se desilo odmah je pozvao šlep službu, koja je odvezla auto u servis. Dok su čekali da pristigne šlep služba, Palma je otišao do samoposluge i kupio sokove, kolače, mleko i sendviče za porodicu Jović. 

Palma je pozvao šlep službuinformer.rs

Palma je pozvao šlep službu

Ova porodica, koja je izgubila svaku nadu da će im neko pomoći, u desetak minuta je dobila svu potrebnu pomoć i zadovoljni su stigli u Paraliju u koju su pošli.

Podsetimo, kancelarija Jedinstvene Srbije već četvrtu godinu radi u turističkom letovalištu Paraliji, tokom turističke sezone. Ta kancelarija, koju često tokom leta poseti i sam Dragan Marković Palma, je svojevrsni servis svim građanima Srbije koji letuju u grčkoj regiji Pierija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija