• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net

02.08.2018

08:23

DRAMA SRPSKE PRINCEZE: Ćerku još nije izvukla iz kandži seks kulta, A SADA JOJ SE POSINAK OBESIO!

Društvo

DRAMA SRPSKE PRINCEZE: Ćerku još nije izvukla iz kandži seks kulta, A SADA JOJ SE POSINAK OBESIO!

Podeli vest

Porodicu srpske princeze Katarina Oksenberg, ćerke Jelisavete Karađorđević, zadesila je nova tragedija. Katarina i dalje vodi bitku da izbavi ćerku Indiju iz kandži seks kulta, a sada se njenoj porodici desila nova drama. Naime, sin njenog bivšeg supruga Kasper Van Din mlađi (16) skinut je sa vešala i lekari se bore za njegov život

Dečak, koga je Katarina Oksenberg gledala kao svoje dete dok je bila u braku sa njegovim ocem, pokušao je samoubistvo vešanjem u psihijatrijskoj bolnici. 

On je pao u komu, a Keri Mičam, majka dečaka, i unuka američkog glumca Roberta Mičama, objavila je na društvenim mrežama da sumnja da će se njen sin Kasper izvući, javili su svetski mediji. 

- Moj sin se obesio. Ne reaguje i ne diše dobro. Ne znamo da li će preživeti - rekla je za portal "Radar online".

Kako kaže neimenovani izvor on je bio očajan jer ga je nedavno ostavila devojka, i zbog loših odnosa sa ocem od kog se udaljio. 

Doskorašnji suprug Katarine Oksenberg, glumac Kasper Van Dien, bio je oženjen dečakovom majkom četiri godine tokom devedesetih, i imaju dvoje dece Boa i Karolinu. 

AP PHOTO

Katarina Oksenberg i Jelisaveta Katađorđević

Izvori magazina navode da se dečak borio sa psihičkim poremećajima poslednjih meseci.

(VIDEO) KULT U KOJEM JE UNUKA PRINCEZE KARAĐORĐEVIĆ ŽIGOŠE ŽENE: Članove teraju na nezamislive stvari, policija i sudovi u SAD im ništa ne mogu!

Nekseum već skoro dve decenije propagira "samorazvoj kroz razne radionice i kurseve". Tokom godina brojni bivši članovi i sledbenici tvrdili su da se zapravo radi o sekti koja iskorišćava svoje slebenike, i apelovali na zvaničnike da intervenišu. Međutim, optužbe nikada nisu podignute.

Od tada ne postoje natpisi šta se tačno dešava sa dečakom, on je i dalje u bolnici, a glumica se paralelno bori da oslobodi svoju ćerku Indiju iz sekte. 

Prema poslednjim saznanjima, kako piše "Daily Mail", Elizabet Smart koja je preživela i pobegla je iz sekte koja seksualno iskorišćava korisnike pokušala je da spase Indiju Okseberg. 

Ona je napisala "divno i srceparajuće pismo" dvadesetsedmogodišnjoj devojci, ali ona na njega nije odgovorila.

Sada poznata glumica pokušava da svoju ćerku koja je potpuno posvećena kultu NXIVM ubedi da se vrati kući i izbegne komplikacije i hapšenje, piše portal "Hollywood life". 

UHAPŠEN SEKTAŠ KOJI JE OTEO UNUKU JELISAVETE KARAĐORĐEVIĆ! Taj manijak je žigosao žene i terao ih na NAJUŽASNIJE STVARI!

Glumičina ćerka India je deo ovog surovog kulta od 2011. godine, ali se tek nedavno saznalo čemu se radi. 

Vođa kulta Kit Ranier i istaknuti član Alison Mak krajem jula su uhapšeni, a neizvesno je šta će se ubuduće dešavati.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija