• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

14.08.2018

11:25

VRAĆENI U SRBIJU! Migranti sa rečnog ostrva na Drini stigli u našu zemlju!

Društvo

VRAĆENI U SRBIJU! Migranti sa rečnog ostrva na Drini stigli u našu zemlju!

Podeli vest

 Grupa od 15 ilegalnih migranata, koji su pokušali da pređu reku Drinu nizvodno od Zvornika, na području naselja Tršić, vraćeni su u Srbiju, izjavio je komandir Jedinice granične policije Zvornik Mirel Imamović

Imamović je, kako prenosi sarajevski portal Klix, rekao da se to dogodilo juče, te da u nameri da pređu u BiH nisu uspeli zbog visokog vodostoja.
Oni su, kako se navodi, ostali na rečnom ostrvu i za to vreme život im nije bio ugrožen.

Sve vreme bili su pod nadzorom Granične policije BiH i Granične policije Srbije, a kada je vodostaj Drine opao, vraćeni su u Srbiju.

DRINA ODSEKLA MIGRANTE: Pokušali da pređu reku, pa ostali ZAGLAVLJENI NA OSTRVCETU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera Bandera

pre 5 godina

Bože dragi, hvala ti, nek su nam se samo oni vratili! Kosovo je Srbija!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija