• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.08.2018

21:52

(VIDEO)​  ŠOKANTAN SNIMAK SE ŠIRI SRBIJOM! Uključio se direktno iz svog ZASADA MARIHUANE!

Društvo

(VIDEO)​ ŠOKANTAN SNIMAK SE ŠIRI SRBIJOM! Uključio se direktno iz svog ZASADA MARIHUANE!

Podeli vest

Gajenje marihuane postalo je veroma rašireno na celoj teritoriji Balkana, a jedan od uzgajivača se svojim zasadom pohvalio na društvenim mrežama

- Pozdrav svima, mi smo odlučili pokrenuti ovaj veliki biznis, da uzmemo pare i da se napušimo kao svinje - rekao je mladić čiji je identitet zbog kapuljače nepoznat.

- Ovo je jedna velika i jaka organizacija, tu je i mnogo mojih prijatelja, koje nećemo imenovati. Svi za jednog, jedan za sve. Voli vas vaš brat - poručio je mladić, koji je očigledno zadovoljan svojih poslom.

Ovaj snimak je postao viralan, a  vi procenite da li je bavljenje ovom granom "poljoprivrede" vredno hvale, posebno jer su mnogi uzgajivači ove droge izašetaka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nina

pre 5 godina

Pa po naglasku se može zaključiti da je neki prekodrinsji dođoš koji živi u Vojvodini.

Pera Bandera

pre 5 godina

Nino, iz tvojih reči se vidi koliko mrziš dođoše ili kako ih još "od milja" nazivaš . Ovaj "prekodrinski" govor mene mnogo podseća na govor naduvanog Šiptara, a ne prekodrinskog "dođoša" koji živi u Vojvodini. Očigledno vas je u Vojvodini mnogo onih koji bez razloga mrzite "dođoše", pogotovo "prekodrinske dođoše" koji su vam veći trn u oku nego ISIS migranti za koje imate veliku empatiju.

Nikola Republika Srpska

pre 5 godina

Jeste s naših terena ali je negdje napolju zbog naglaska i pričanja, zaboravio padeže.

lala

pre 5 godina

Ma to ce ministar Stefanovic vec danas otkriti gde je to

sofija

pre 5 godina

Nina@Sto mislis da je neki prekodrinski hoces reci nema u Srbiji toga tu je kao cisto, nikad ne znas sigurno, mozda je tvoj komsija a Ti pojma nemas, danasnja vremena su gadna..

Ma neću da gledam

pre 5 godina

Ma ko ga j*be? Neću da ga gledam. Zasto uopste objavljujete ovakve kriminalne radnje? Dajete instrukcije drugima i ohrabrujete ih da udju u pos'o?

Trtica

pre 5 godina

A gde si videla da srbin diže 2 prsta....ovo je neki tvoj ustašica ..

Zoran 52

pre 5 godina

Ne prekodrinski,već Crnogorac bolje slušaj.

Grlica Debela

pre 5 godina

Sipos bez ikakve dileme. Pokusava da imitira Srpski ali ga odaje iskvareni hrvatski naglasak i slaganje reci u recenici. Izgovora nekih reci pokusava adhok da se seti tokom snimanja, sto ukazuje da mu je ovo 2. ili 3. jezik. Okupirano Kosovo najverovatnije.

Nina

pre 5 godina

Znam dosta nasih "prekodrinskih" akcenata ali bi rekao da je klinac iz Hrvatske. Ovde niko tako ne prica osim u srednjoj Bosni gdje su Hrvati.

SS

pre 5 godina

Ovo je možda neki " naš " ali uvezeni,po govoru ga možete namirisati odakle je.CIA,FBIA bi ga navatali za 24 sata.

Sumadinac

pre 5 godina

Dolijasec ti sigurno, presesce ti ovaj video a i tvoja velika organizacija!!!

Banjo

pre 5 godina

Po oveme je i snimljeni filmovi o glupim keiminalcima. Nije dodjos jedva je naucio srpski. Bira reci. Kaze do svitanja ali nije problematika uci u trag snimku ako je na netu.

Rade

pre 5 godina

"Da se napusimo ko svinje", hahahaha. Ja bih rekao da je ovo neki albanac koji samo malo gresi u srpskom jeziku :)

Miroslav

pre 5 godina

Kad vam stigne prvi račun za struju, shvatićete da pare nećete baš tako lako uzeti, a kada vam uz drugi račun stigne i policija... nećete se "napušiti" već ste "ispušili" što bi se reklo.

Ljube

pre 5 godina

Po vrlo lošem srpskom ne bi se reklo da je ovaj iz Srbije ili bar nije Srbin, pre mi liči na nekog Bugarina a možda i neki sa kečetom. Očigledno da baš i nije mnogo pametan i da mu IQ nije veći od broja cipela koje nosi (vidi se i iz govora) jer će ga ovi iz MUP čas posla locirati po IP adresi ... Ne sumnjam da nastavak sledi i da će se već za koji dan znati ko je i šta je

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17