• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.08.2018

08:13

NEBOJŠA KRSTIĆ podneo ostavku na mesto UO RTS!

Društvo

NEBOJŠA KRSTIĆ podneo ostavku na mesto UO RTS!

Podeli vest

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić objavio je da je podneo ostavku na mesto člana Upravnog odbora Radio televizije Srbije

Krstić je u subotu na svom Tviter nalogu napisao da je razlog njegove ostavke u UO RTS to što je "nezadovoljan izveštavanjem RTS o paravojnom kampu (na Zlatiboru), kao i činjenicom da kao član UO RTS nema prava da se meša u uređivačku politiku kuće".

- Ovaj svoj unutrašnji konflikt mogu da rešim samo ostavkom - naveo je Krstić.

Savet Regulatornog tela za elektronske medije izabrao je početkom oktobra prošle godine Krstića za člana Upravnog odbora RTS.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan R

pre 5 godina

Uređivačka politika RTS-a je itekako sporna, s obzirom da bi trebala da bude neutralna, a daleko je od toga.

TOM SOJER

pre 5 godina

Uredjivacka politia je zuta i mene je sramota da gledam emisije pa sam presao na druge tv.

mile

pre 5 godina

У најмању руку је неукусно да се деца обучавају војничким вештинама ,..и да ли уопште постоји сличан камп у окружењу.Сад комшије у региону користе ово да нас нападају како смо насилни и пропагирамо рат.Срећом да званична власт не стоји иза овога

spale

pre 5 godina

Za jedini logicni potez koji predstavlja licni integritet , kapa dole. Postavlja se samo pitanje zasto sada, RTS je napravio mnogo vece faulove nego sto je ovaj sa ovim kampom.On je sve samo ne javni servis.

Fudbaler

pre 5 godina

Pa ako neka, ako nije više mogao da izdrži RTS.

Amater

pre 5 godina

MORA DA NIJE ZADOVOLJAN PRIMANJEM PARA U UPRAVNOM ODBORU A MOJ PREDLOG SNS-u DA SVI NJENI CLANOVI KOJI SE NALAZE PO RAZNIM UPRAVNIM ODBORIMA TREBA DA SE ODREKNU NOVCA KOJI NIJE MALI A MOGAO BI DA SE ISKORISTI U PAMETNIJE SVRHE.OVO NIJE ZLONAMERNO ALI JE SMESNO DA NEKO U DOMU ZDRAVLJA KOJIH U SRBIJI IMA NA HILJADE UZME PARE A SVI ZNAMO KAKO NAM STOJI U ZDRAVSTVU.

Branko

pre 5 godina

"JAKO DOBRA ZAMISAO ZA ODRICANJE OD PARA, SAMO STO JE OVAJ ISKRENI I POSTENI COVEK POGRESNA ADRESA"!!?? " PRAVA ADRESA JE: DJILAS KOJI JE 4 G. BIO POSLANIK U SKUPSTINI BEOGRADA I NIJE NITI JEDNOJ SEDNICI PRISUSTVOVAO A REDOVNO DOLAZIO PO NOVAC"!!!??? " PA I OVI OSTALI IZ KUPUS KOALICIJE KOJI PRIMAJU NOVCE OD DRZAVE A RADE PROTIV TE ISTE DRZAVE"!!!. ???? "TO SAMO MOZE KUPUS KOALICIJA KAJA JE HRABRA, NE BOJI SE NI STIDA NI SRAMA KAO HRVATI"!!!????

Zagor

pre 5 godina

RTS se obrukao sto nije ostro osudio onu militarizaciju maloletne dece u kampu. 'Ej, vojni kamp za decu, pa ko normalan moze to da podrzi?

Only

pre 5 godina

Skidam kapu. Treba biti dosledan onome u šta veruješ

zoran

pre 5 godina

mi koji smo sluzili vojni ruk 94-95 rts je program radosti i veslja bio i ostao.

POLITIKA

pre 5 godina

Već odavno RTS ima problem sa uređivačkom politikom.

Ana

pre 5 godina

Pa u zadnje vreme RTS ima veoma velikih propusta u uređivačkom delu, a vi ste odgovorni za to stoga je ostavka najbolja opcija.

Neni

pre 5 godina

Pa ne rekoh li ja da je sve ovo u reziji Djilasa jer ima para pa je zeleo da omalovazava Vucica kao toboze on je umesan u tu igru.Nema Vucic druga posla..ali zato ima Djilas..

Janko

pre 5 godina

Da je neko iz vladajuce stranke organizator kampa, a ne Đilas i Stamatović, u svim novinama i na svim portalima i televizijskim emisijama bi bio proglašavan za teroristu, organizatora grupe ravne hitlerovoj omladini, ali pošto su oni u pitanju osude su vrlo blage ili ih nema, a posle se još priča da ima cenzure od strane vlasti, strašno.

Velja

pre 5 godina

I posle neka kažu da je RTS režimska televizija. Sramota.

Mara

pre 5 godina

Ne daj bože da je osnovač kampa Vučić i SNS, što naravno nije moguće, ali eto, da jeste, opozicija bi ga živog pojela. RTS bi ga linčovala. Ovako, pošto su Djilas i Stamatović odgovorni za sve to, RTS ćuti. Sramno, ali istinito!

Milica

pre 5 godina

Opozicija izgleda zeli da nam deca idu u rat umesto u skolu. Strasno.

Rada

pre 5 godina

Zamislite da je neko od vladajućih organizovao kampove? Pa to bi bilo strašno i visili bi na terazijama. taj kam jeste paravojne formacije jel istruktori su iz bivših paravojnih formacija.

Milica

pre 5 godina

RTS umesto kao javni servis svih gradjana Srbije da ima drugaciju uredjivacku politiku on promovise neke ponizavajuce stvari kao sto je deciji vojni kamp

Fredi

pre 5 godina

A sta bi bilo da je slican kamp organizovala vlast, tada bi isti ovi sto se sada bune to napadali. Isto kao i sa KiM, posto je Vucic za mirno resenje oni pozivaju na rat. Da je suprotno oni bi bili demokratski gradjansi nastrojeni a Vucic ratni huskac. Sizofrenija cista.

Dragan

pre 5 godina

Preko nekih stvari zaista covek ne moze da predje.

Milijana

pre 5 godina

Deciji vojni kamp, strasno. ko stoji iza ovoga? Opozicija? Jel se zato cuti?

Dragan R

pre 5 godina

Očigledno je da trenutna uređivačka RTS-a nije njihova već ko zna čija.

paramonte

pre 5 godina

Ako ne moze da kaze sta misli,bolje sto je dao ostavku.

Bojan

pre 5 godina

Zamislimo daje Vucic,ili SNS organizovali kamp.Kako bi sve medije na sva zvona,vrsile napad.A posto su organizovali ovi opozicionari patriote nema veze.Stamatovic i Djilas,kao Jeremic i Obradovic drze dosta kontrolu na dosta medija.ocito im isti platioci.

Joka

pre 5 godina

Pricamo o onom RTS-u koji zataskava onaj opozicioni vojni kamp?

Fudbaler

pre 5 godina

Nezadovoljan izveštavanje RTS o paravojnom kampu (na Zlatiboru), kao i činjenicom da kao član UO RTS nema prava da se meša u uređivačku politiku kuće.RTS vodi najprljaviju kampanju protiv vlasti.

Anabell

pre 5 godina

Zna se da su propali politicari opozicije organizovali ovako sraman kamp za decu,gde se deca igraju rata sa pravim oruzjem.Kada bi SNS organizovala tako nesto opozicija bi odmah kritikovala i razglasila na sav glas.RTS podrzava Opoziciju i ne zeli da se sazna istina.

Dunja

pre 5 godina

Sramota kako RTS vodi uredjivacku politiku. Svi mi placamo pretplatu a oni promovisu vojni kamp za decu.

Maja

pre 5 godina

Suviše blago izveštavanje vezano za kamp, da je organizator neko iz vladajuće koalicije odmah bi padala poređenja sa islamskom državom i trećim rajhom, takav kamp nije za decu i tačka, postoje adekvatniji načini da se animira omladina, oružije i uniforme nisu za decu.

nada

pre 5 godina

Moralan cin, s obzirom da je doslo do mimoilazenja misljenja Krstica i UO RTS-a.

kikabarbika

pre 5 godina

To je, verovatno, bila kap koja je prelila čašu! RTS inače vodi nedoslednu uređivačku politiku!

Jelena

pre 5 godina

Kada se godinama radi kako ne treba i pravi greška za greškom, dođe i ta kap koja prelije čašu. Razumljiv potez.

Goga65

pre 5 godina

Какво су детињство имали родитељи који су своју децу послали у овај камп , да ли су и њих као мале учили како се пуца из пушке и имали војничку обуку или су се можда играли лоптом и луткама , да ли су боравили у војном кампу за време распуста или код бабе и деде на селу и у природи са својим родитељима , све те родитеље послати на школовање да науче како треба чувати и васпитавати своју децу

Baba Persa

pre 5 godina

Hvala Bogu da je podneo ostavku. To je onaj "genije" koji se na testu inteligencije pokazao kao jedan od najglupljih ikada, a dobijao je platu ni za šta, jer kako sam kaže nije mogao ništa da učini po pitanju uređivačke politike.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59