• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.08.2018

11:28

MILOŠU JE POTREBNA POMOĆ: Teško je bolestan i više gladan nego sit!

Društvo

MILOŠU JE POTREBNA POMOĆ: Teško je bolestan i više gladan nego sit!

Podeli vest

Budite humani, pomozite Milošu! On i njegova porodica se već deset godina bore sa opakom bolešću, ali i sa velikom nemaštinom

Porodica Stojanović iz Prokuplja već se deset godina bore za Miloševo zdravlje i mogućnost da žive kao sav normalan svet. 

Miloš je imao prvu operaciju 13. oktobra 2004. godine na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju na VMA u Beogradu, kada mu je odstranjen tumor sa jedne strane vilice. U martu 2013. mu je dijagnostikovan tumor i na drugoj strani vilice.

Zbog toga je imao i drugu operaciju,  a ima i probleme s koštano-zglobnim sistemom zbog čega je imao i operaciju kolena. Danas teško hoda, i konstantno trpi jake bolove koji mu onemogućavaju normalno funkcionisanje.

Kako trpi bolove zbog bolesti, Miloš trpi i glad. Njegovi roditelji nemaju novca kako bi mu obezbedili normalan život, ali ni dovoljno hrane.

- Nas troje jede pola hleba i to je sve što možemo da kupimo. Novca više nemamo - ispričao je Milošev otac Goran Stojanović koji, kako kaže, "grebe rukama i nogama" da obezbedi i osnovne potrebe.

Miloš je bio odličan đak i završio je Tehničku školu u Prokuplju i to smer za kompjutersko konstruisanje. Kako bi mu se makar malo smanjili bolovi neophodno mu je banjsko lečenje, ali njegovi roditelji trenutno o tome mogu samo da sanjaju.

- Moj sin je gladan i bolestan. Nas troje živimo od 15.000 dinara, mi ne znamo kome više da se obratimo, ali znamo da je njemu potrebna pomoć. Sada je sam i trpi velike bolove, ne može da izađe iz kuće i zbog toga je izgubio i drugove - rekao je otac.

Ako ste u mogućnosti, Stojanovićima bi značilo bilo kakva materijalna pomoć!

Žiro-račun za pomoć Milošu Stojanoviću:

Agricole banka

330-4700100324934-62

Za uplate iz inostranstva

Instructions for customer transfers EUR

correspodent is:

AGRIFPP-Credit Agricole Paris

Acc. With Institution: 57A

MEBARS22

CREDIT AGRICOLE SRBIJA AD, Novi Sad

Beneficiary: 59:

IBAN RS35330473020129756036

Milos Stojanović Donja Konjuša BB Serbia


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija