• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

10.09.2018

08:59

DRAMA NA BEOGRADSKOM BUVLJAKU! Prodavac nasrnuo na devojku, UHVATIO JE IZMEĐU NOGU...

Društvo

DRAMA NA BEOGRADSKOM BUVLJAKU! Prodavac nasrnuo na devojku, UHVATIO JE IZMEĐU NOGU...

Podeli vest

Devojka U.M. (25) prijavila je policiji da ju je na pijaci u Ulici Antifašističke borbe prodavac M.L. (67) uhvatio za međunožje, kada je prema njenim rečima došla da kupi garderobu

- Napadnuta devojka je sa još dve drugarice bila u šopingu i razgledala tezge. U jednom trenutku zaustavila se ispred štanda M. L., koji inače već duže vreme radi na Buvljaku i prodaje odeću. Osumnjičeni joj se tada obratio rečima: Uđi u kabinu da probaš nešto - kaže izvor iz istrage.

Ipak, U. M. je odbila da uđe pošto joj se ništa od stvari nije svidelo, ali je tada prodavac postao navalentan.

- Nekoliko puta joj je ponovio da uđe u kabinu koja se nalazila iza tezge, ali je devojka i pored njegovog upornog insistiranja bila izričita da neće. Odbijanje je M. L. jako naljutilo. Tada se približio nesrećnoj devojci i iz čista mira je zgrabio za polni organ. Devojka nije znala šta ju je snašlo, odmah se pomerila od tezge i počela da viče: Kako te nije sramota, mator čovek, a tako se ponašaš - priča sagovornik i dodaje da je utvrđeno da prodavac u legalnom posedu ima pištolj marke CZ.

- Policija utvrđuje sve okolnosti u vezi sa ovim slučajem. Proveravaju se navodi devojke, nakon čega će biti utvrđena prava istina - priča sagovornik.

Prodavci koji drže tezge nedaleko od M.L. kažu da je on i ranije pravio probleme.

- Stalno provocira i spletkari, kako kupce, tako i nas kolege. Sa nekoliko njih je čak pokušao i da se fizički obračuna, tako da se nisam iznenadila kad sam čula da je napao jednu devojku - priča prodavačica.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija