• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.09.2018

15:09

(FOTO) BIZARNO! Gej parada u Beogradu - blokirane ulice, zastave duginih boja i transvestit u narodnoj nošnji?!?

Društvo

(FOTO) BIZARNO! Gej parada u Beogradu - blokirane ulice, zastave duginih boja i transvestit u narodnoj nošnji?!?

Podeli vest

U Beogradu se održava još jedna gej parada. Ulice u centru grada su blokirane. Nema incidenata

 

Učesnici gej parade započeli su šetnju ulicama Beograda koja se kreće od Slavije do Studentskog trga.

Među učesnicima je i transvestit obučen u srpsku narodnu nošnju.

Foto: Tanjug

U povorci, ukrašenoj duginim zastavama i balonima, su premijerka Srbije Ana Brnabić, ministri u Vladi Srbije Branko Ružić i Zoran Ðorđević, gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić.

Foto: Tanjug

U šetnji učestvuju i ambasadori SAD Kajl Skot, Francuske Frederik Mondoloni, Norveške Arne Sane Bjornstad, Britanije Denis Kif, Italije Karlo lo Kašo, šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici, poverenica za ravnopravnost Brankica Janković i druge visoke zvanice.

Foto: Tanjug

Povorka, koju prati policija, kreće se od Slavije ulicama Kralja Milana, Kolarčevom, preko Trga Republike, Vasinom, sve do Studentskog trga.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni bot

pre 5 godina

Pa kad su peder i lezbejka na vlasti sta vas ovo cudi.

AS

pre 5 godina

BOLESNICI. NAŠA NARODNA NOŠNJA JE NAŠE NACIONALNO OBELEŽJE. KO JE NJIMA DAO ZA PRAVO DA SE S'TIM SPRDAJU.

deda Raša

pre 5 godina

E moj Radojicicu, jeli to po naredjenju ili po lekarskoj etici, za bolje zdravlje nasih najmladjih? Mozda jednog dana i njihovoj deci zatrebas.

Dragojlo

pre 5 godina

Kada na ulicu budu izašli na "paradu" čitaj demonstracije zbog svoje RAZLIČITOSTI, slepi, gluvi, hromi, bogalji, šećeraši, bazedivci, smetnje sa bubrezima, Romi,Kada na ilicu budu izašli na "paradu" čitaj demonstracije zbog svoje RAZLIČITOSTI, slepi, gluvi, hromi, bogalji, šećeraši, bazedivci, smetnje sa bubrezima, Romi, Indijci, Crnci; veoma rado ću im se priključiti i podržati! ALi kao što vidite svoju RAZLIČITOST ističe i podvlači samo Gej populacija! Da li je moguće da su više ugroženi od ovih predhodno spomenutih?? Zar nisu i ovi pomenuti Različiti od "Normalnih"?? A, eto, vidite, ONI ne prave svoje parade, prioteste - demonstracije!! Unapred se izvinjavam svim gore pomenutim populacijama!! Indijci, Crnci; veoma rado ću im se priključiti i podržati! ALi kao što vidite svoju RAZLIČITOST ističe i podvlači samo Gej populacija! Da li je moguće da su više ugroženi od ovih predhodno spomenutih?? Zar nisu i ovi pomenuti Različiti od "Normalnih"?? A, eto, vidite, ONI ne prave svoje parade, prioteste - demonstracije!! Unapred se izvinjavam svim gore pomenutim populacijama!!

Izbori 2024

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija