• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

26.09.2018

15:38

VIŠE od 250.000 poklona za potrošače na benzinskim stanicama NIS

Društvo

VIŠE od 250.000 poklona za potrošače na benzinskim stanicama NIS

Podeli vest

Više od 250.000 vrednih poklona očekuje potrošače, korisnike „Sa nama na putu“ kartice lojalnosti, koji sipaju premijum G-Drive goriva vrhunskog kvaliteta na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama

U okviru akcije koja traje do kraja oktobra, svi korisnici „Sa nama na putu“ programa lojalnosti kompanije NIS, prilikom kupovine 15 i više litara goriva premijum G-Drive 100 benzina, odnosno premijum dizel derivata G-Drive Diesel, dobijaju kupon koji im donosi jedan od preko 250.000 poklona koje je za ovu priliku obezbedio NIS u saradnji sa partnerom u akciji, kompanijom Gigatron.


Bogat fond poklona uključuje do 50.000 bonus poena na „Sa nama na putu“ kartici lojalnosti, popust i do 5 dinara po litru prilikom kupovine goriva na benzinskim stanicama NIS-a, mobilni telefon Huawei Mate 10 Pro, vaučere za popust na proizvode prilikom kupovine elektronskih uređaja u maloprodajnim objektima Gigatron-a i mnoge druge vredne poklone. 

Foto: Promo


Premijum G-Drive goriva kompanije NIS proizvedena su prema najvišim tehnološkim standardima, od domaćih visokokvalitetnih derivata evro-5 kvaliteta u koje se naknadno dodaju kompleksi aditiva renomiranih svetskih proizvođača. U poređenju sa standardnim benzinom i evro dizelom, derivati nove generacije G-Drive obezbeđuju efikasnije sagorevanje goriva, a samim tim i veću snagu, bolju startnost i stabilniji rad motora. Zahvaljujući aktivnim komponentama, stooktanski benzin G-Drive 100 i premijum dizel gorivo G-Drive Diesel, pored poboljšanih performansi motora, pružaju i profesionalnu zaštitu čitavom sistemu za gorivo čime se produžava radni vek motora.  


Više informacija o poklon-akciji na benzinskim stanicama NIS-a, kao i o prednostima premijum G-Drive derivata, dostupno je na sajtu www.gazprom-petrol.rs i www.nispetrol.rs. Osim toga, kupcima je na raspolaganju i kol centar NIS-a sa brojem telefona 0800 008 888. Pozivanje ovog broja je besplatno.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija