• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/beta

28.09.2018

21:26

AKCIJA MINISTARSTVA ODBRANE I BEOGRADSKOG TEKVONDO SAVEZA: Besplatni treninzi za decu zaposlenih u MO i VS!

Društvo

AKCIJA MINISTARSTVA ODBRANE I BEOGRADSKOG TEKVONDO SAVEZA: Besplatni treninzi za decu zaposlenih u MO i VS!

Podeli vest

Ministarstvo odbrane i Beogradski tekvondo savez danas su potpisali sporazum kojim je omogućen besplatan upis i treninzi za decu, uzrasta do 16 godina, zaposlenih u tom Ministarstvu i Vojsci Srbije u devet klubova Saveza

Besplatni treninzi za decu biće organizovani u devet tekvondo klubova.

Sporazum je u ime Ministarstva potpisao načelnik Uprave za tradiciju, standard i veterane pukovnik Sladjan Ristić, a u ime Saveza predsednik Fadilj Eminović.

Ristić i Eminović ocenili su da će saradnja doprineti ispravnom psiho-fizičkom razvoju dece i olakšati roditeljima kojima je rekreacija dece velika stavka u kućnom budžetu.

- Posle 25 godina obnavljena je veza između Vojske Srbije i Beogradskog tekvondo asaveza, koja će nadamo se unaprediti međusobnu saradnju započetu davne 1992 pri Vojnoj akademiji u Beogradu - potsetio je generalni sekeratar BTS Ljubiša Rakić i dodao:

- Nadamo se da će nakon mnogo godina predstavnici Vojske Srbije nakon ovog sporazuma uspešno predstavljati Srbiju na Svetskim vojnim prvenstvima na kojima nažalost do sada nismo nastupali.

- Tokom razgovora otvorene su mnoge zajedničke teme koje su su u obostranim interesima i koje će se sprovesti u međusobnoj saradnji u najskorijem vremenu- potvrdio je predsednik Saveza Fadilj Eminović.

 

MINISTARSTVO ODBRANE RS: Na području Kuršumlije i Raske zajednička vežba Kfora i Vojske Srbije!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija