• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

03.10.2018

13:39

(FOTO) BOLI NJEGA... Vlasnik "Flaj flaj travela" OJADIO TURISTE za dva miliona evra, a sad UŽIVA NA EGZOTIČNOJ PLAŽI I RUGA IM SE SA FEJSBUKA!

Društvo

(FOTO) BOLI NJEGA... Vlasnik "Flaj flaj travela" OJADIO TURISTE za dva miliona evra, a sad UŽIVA NA EGZOTIČNOJ PLAŽI I RUGA IM SE SA FEJSBUKA!

Podeli vest

Bojan Stupar, vlasnik turističke agencije "Fly Fly Travel", koja je opelješila na hiljade svojih putnika, ali i turoperatere, ne zna za sramotu

Štaviše, ruga se svima onima koje je prevario, i to fotografijom s egzotične destinacije koju je nedavno objavio na Fejsbuku.

Stupar je fotografiju sa daleke destinacije, na kojoj je na plaži u roze šortsu i sivo-beloj majici na pruge, objavio 25. septembra u 20.57 sati i postavio je za naslovnu na svojoj Fejsbuk strani. Za razliku od putnika koje je prevario, njemu je, sudeći po fotografiji, više nego dobro.

Podsetimo, Ministarstvo turizma je početkom juna saopštilo da je turistička agencija "Fly Fly Travel" oštetila za dva miliona evra hiljade putnika, i nekoliko turoperatera. Kako smo pisali u maju u junu, sunovrat "Fly Fly Travel" počeo je ove godine, kada su zbog neizmirenih dugova izbačeni iz međunarodnog sistema za kupovinu karata BPS-a, nakon čeka su se vlasnici dosetili i kupili firmu "Elite Travel Club". Međutim, i ta agencija za prodaju avio-karata je veoma brzo izbačena iz BSP-a zbog istih problema.

SKANDAL! "FLAJ FLAJ" OPELJEŠIO PUTNIKE I AGENCIJE ZA DVA MILIONA EVRA! Velika prevara nekada ugledne turističke agencije!

Vlasnici agencije "Fly Fly" su očigledno na sve moguće načine pokušavali da spasu brod koji tone, pa su negde sredinom aprila promenili ime svoje agencije u "Kofer Tours" d.o.o., ali su nastavili da se reklamiraju kao "Fly Fly". Međutim, Narodna banka Srbije je samo dan nakon promene poslovnog imena blokirala sve račune agencije "Kofer Tours". Prema podacima NBS za 2. oktobar, "Kofer Tours" d.o.o. je u blokadi 333,84 miliona dinara, dok je "Elit Travel Club" u blokadi 34,19 miliona dinara.

KATANAC NA SVE POSLOVNICE "FLAJ FLAJ" AGENCIJE! Zatvoreni posle VIŠEMILIONSKE PREVARE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pravo i pravda

pre 5 godina

To jedino može u zemlji Srbiji i njemu i svim drugim prevarantskim bitangama. Jer skim si takav si i ne razumem vas što se na takav način igrade i sprdate sa ovim jadnim i napaćenim narodom???

Doca

pre 5 godina

KO JE DOZVOLIO MINUS OD 330 miliona dinara. Toliko.

predragm

pre 5 godina

A policija hvata pedofile a ne moze ovog prevaranta. Ko zna koliko je policajaca i inspektora letovalo preko njega ustanovice se cim ova vlast seseljevih bosanskig lopova ode.

PIzzaMajstor

pre 5 godina

Kakva glupost. Pa ako je krivicni postupak u toku onda ne mogu da izadju iz ulice a ne da odu na egzotiku.

Vlah alija

pre 5 godina

Pa ko jos bre kupuje avio karte preko biroa kad ti je sve dostupno sa par klikova preko mobilnog

Marko

pre 5 godina

Zaboravili ste da napišete da je godinu dana ranije Fly Fly Travel proglašen najuspešnijom firmom u Srbiji u toj oblasti i da su je od ministarstava do grada Beograda svi nahvalili. Ne znam samo da li su primili i neku novčanu nagradu!?

Pera

pre 5 godina

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/2911565/gradonacelnik-sinisa-mali-podrzao-otvaranje-fly-fly-world-travel-centra

Ljube

pre 5 godina

Mada ne piše gde je ovo snimljeno skoro sam siguran da se radi o nekom ostrvu u jugoistočnoj Aziji ili Pacifiku - taj beli pesak karakterističan je baš za te destinacije a i brodovi i čamci su tog tipa. Ošišao ovce za milione evra i zbrisao ali neće on dugo, takvi retko dočekaju starost.

moma

pre 5 godina

ima li Srbija tajne sluzbe? Zasto ne posalju nekoga na odmor ? Mozda slucajno sretne ovoga glupana

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija