• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.10.2018

10:17

(VIDEO) STEFANOVIĆ: Policija je uhapsila napadače na mladiće albanske nacionalnosti - SRBIJA NEĆE TOLERISATI NASILJE!

Društvo

(VIDEO) STEFANOVIĆ: Policija je uhapsila napadače na mladiće albanske nacionalnosti - SRBIJA NEĆE TOLERISATI NASILJE!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu rasvetlili su napad na dvojicu mladića albanske nacionalnosti koji su pretučeni u Futoškoj ulici, izjavio je ministar policije Nebojša Stefanović

 

- Policija je posle intenzivne višečasovne istrage identifikovala sve napadače koji su pretukli dvojicu mladića i uhapsila četiri osobe osumnjičene za ovo krivično delo. Pronađena je i odeća, koju su osumnjičeni nosili u nedelju ujutru prilikom napada, što je važno za nastavak istrage - izjavio je Stefanović.

Iako dosadašnja istraga, kaže ministar, uključujući i razgovor sa osumnjičenima, ali i jednim od oštećenih, ukazuje da ovaj incident nije podstreknut na nacionalnoj osnovi, policija će ispitati sve navode veoma detaljno i doći do potpune istine.

- Policija je, takođe, identifikovala i osobe koje su u subotu uveče učestvovale u tuči u jednom ugostiteljskom objektu u "Beton hali" u Beogradu. Neki su već privedeni, dok se za ostalima intenzivno traga i očekujem da oni uskoro budu uhapšeni - dodao je Stefanović.

Prema njegovim rečima, Srbija neće biti zemlja u kojoj se bilo ko, bez obzira na nacionalnu, versku ili neku drugu pripadnost, oseća ugroženim, niti će biti zemlja u kojoj će divljački napadi proći nekažnjeno.

- Ovo je država u kojoj vlada pravo i u kojoj će svaka vrsta nasilja biti najstrože sankcionisana, a policijski i tužilački organi reagovaće brzo i efikasno kako bi građani bili bezbedni i sigurni - zaključio je ministar Stefanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Igor

pre 5 godina

Bravo Vule... Ovamo nama neka bespravno uzimaju imovinu na Kosovu, neka nas tuku svaki dan, izbadaju nozevima, kradu imovinu bez da iko ikada bude pronadjen a ti hapsi po Srbiji srbe.

deki

pre 5 godina

Policija uvek radi svoj posao, za ostale u lancu nisam siguran.

Sonja

pre 5 godina

Nasilje ce biti najstrozije kaznjeno u Srbiji.

Dana

pre 5 godina

Sve pohvale za naseg ministra Stefanovica na brzom i efikasnom reagovanju, takodje sve pohvale nasoj policiji i tuzilastvu.

maria

pre 5 godina

Stop bilo kakvom vidu nasilja!Srbija je civilizovava drzava!

jakob

pre 5 godina

to treba da se pozdravi Ivo je brza reakcia i znak da srbstvo drustvo nema Interesse na nasilje.

Krajnje vreme

pre 5 godina

Svaka čast! Samo tako nastavite. Krajnje je vreme da se Srbija uozbilji i postane prava država.

Buba

pre 5 godina

U nasoj drzavi postoje prava i zakon.I svaka vrsta masilja bice najstroze kaznjeno.

ja

pre 5 godina

Kako bi bilo super ministre da dođete i uhapsite Albance koji dođu u centar Beograda i drže slovo o tome kako je u Albaniji i na Kosovu sve bolje nego ovde i kako nas sve treba razneti.Uovoj državi svi su zaštićeni osim Srba koji su u istoj državi rođeni i žive.

SS

pre 5 godina

Samo vi tolerišite,a oni će našim srbima sutra nož pod grlo.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija