• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.10.2018

14:21

(VIDEO) ŠTA SVE MOŽE DA SE "KRESNE" ZA 30 EVRA - OD KELNA DO VERONE! Kamiondžije objavile VODIČ KROZ EVROPSKE JAVNE KUĆE blizu autoputeva!

Društvo

(VIDEO) ŠTA SVE MOŽE DA SE "KRESNE" ZA 30 EVRA - OD KELNA DO VERONE! Kamiondžije objavile VODIČ KROZ EVROPSKE JAVNE KUĆE blizu autoputeva!

Podeli vest

Kamiondžije su pokazale svoju kolegijalnost, pa su na zaista domišljat način rešile da pomognu svojim kolegama koji prvi put putuju u inostranstvo

Izgleda niko bolje od kamiondžija ne zna, kad krenu na dalek put, kako i gde treba odmoriti i sebi dati oduška. Pogotovo ako je taj "odušak" u vidu prodavačica ljubavi po "vrletima" Evrope. U Fejsbuk grupi "Vozači kamiona" povela se polemika, gde ih ima i koje su najbolje.

Za svakoga po nešto

U grupi su objavljeni podaci za Luksemburg, Švajcarsku, Keln... A pored detaljnih objašnjenja kako da stignete do mesta gde se "dame" nalaze, ubeležene su i cene, kao i dodatna pojašnjenja.

Foto: Pixabay.com

Tako, ko vozi u grad Luksemburg i prođe pored "Šel" pumpe znaće da tu ima i prostitutki. Jednu od njih je kamiondžija oterao, jer kako je napisao, ušla mu je u kabinu bez pitanja. U Kelnu, na putu A4, izlaz 11b, u industrijskoj zoni, kažu, na jednom mestu ima tridesetak kamp kućica. Uglavnom tu "ordiniraju" Bugarke, a cena im je 30 evra. A ko bi da bude mušterija nekoj ekskluzivnijoj dami, sledi i detaljnije uputstvo.

- Na kilometar odatle je železnička stanica. Karta je 3,40 evra do centra grada, gde se nalazi najveći bordel u Evropskoj uniji "Paša". Cena vikendom je 50, a radnim danom 40 evra. Sam ulaz se plaća pet evra. A tamo su devojke, uhhh, ne zna čovek gde pre da pogleda - navodi jedan od kamiondžija.

Doživotno besplatna usluga

Jedan od najobaveštenijih kolega u grupi čak tvrdi da postoji i bordel koji nudi doživotnu besplatnu uslugu.

Potrebno je samo, kako je on naveo, istetovirati logo bordela i "vi ste srećni dobitnik".

Za oblast Žonkera u Kataloniji mnogi su, izgleda, čuli.

Foto: Pixabay.com

U Duisburgu u Vulkan štraseu, kažu kolege kamiondžije, ima prostitutki "na vagone", cena je 30 evra, a dame hoće i da se cenkaju. Zna se gde ima "prijateljica noći" i u Veroni, grad zaljubljenih Romea i Julije.

- Verona - Jug izlaz, kružni tok pravo, semafor levo i ulica oko kilometar duga, na svakih 50 metara stoje... od 15 evra pa naviše...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Đorđe

pre 5 godina

Izlaz Verona sud, ulica se zove Via E. Toricelli. Cena oko 20e, i sve su crnkinje iz Afrike.. tako da se necete bas obradovati..

Marcco

pre 5 godina

Bugarska ušla u Evropsku uniju pa bugarke oboraju cene... 30 evra, 10 do 20 mušterija dnevno i eto prosečne zarade kojubi u Bugarskoj imala za mesec dana... Sad će i ove naše kad uđemo u EU ali za 10.

Ivanzg

pre 5 godina

Sad kad udjete?!hahaha Mnogo si optimistican burazeru... Nema EU za Srbiju uskoro....

Zoki

pre 5 godina

Baki, nase su u Dubai! Tamo ce tesko nase kamiondzije! Jedino ako uspu da udju u Monte Carlo. I tamo ih ima ...

Her Zika Pavlovic

pre 5 godina

Uh sto volim kad godina izda, sve poskupi pojeftini p..da.

Aleksandar

pre 5 godina

Drage kolege grupa vozaca treba da sluzi da pomazemo jedi drugima da dajemo podrsku novim i neiskusnim vozacima da se borimo za bolju buducnost. Ovo sve je mazanje ociju skrenuli smo sa puta zato nam i rade sta hoce ujedinimo se SSVS(samo sloga vozace spasava) sad je trenutak da se izborimo za svoja prava SAD DRAGE KOLEGE!!!!!!

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59