• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.10.2018

22:13

MILO, STIGAO RAČUN ZA IZDAJU SRPSTVA! Bošnjaci naplaćuju podršku, traže POLUMESEC NA ZASTAVI CRNE GORE!

Društvo

MILO, STIGAO RAČUN ZA IZDAJU SRPSTVA! Bošnjaci naplaćuju podršku, traže POLUMESEC NA ZASTAVI CRNE GORE!

Podeli vest

Bošnjačka stranka neće odustati od zahteva da na crnogorskoj zastavi bude i polumesec, rekao je lider Bošnjačke stranke Rafet Husović.

Husović, ujedno i potpredsednik Vlade Crne Gore, kazao je da to nije politički hir već je sadržano u njihovim partijskim dokumentima.

On je naveo da su po Ustavu građani Crne Gore različitih nacionalnosti, privrženi demokratskim načelima i građanskoj Crnoj Gori.

- Smatram da Ustav nije definisao Crnu Goru kao hrišćansku, već kao građansku, viševersku i višenacionalnu gde su prava svih naroda jednaka pred Ustavom i zakonima - istakao je Husović u skupštini Crne Gore, odgovarajući na poslanička pitanja.

On smatra da se u Ustavu ne pominju ni verska obeležja, kao ni obeležja Crne Gore.

BRUKA: EU OD 2021. SRBIJI PONOVO UVODI VIZE: U Briselu nam spremaju novo poniženje!

- Dodavanjem polumeseca koji je simbol islama šaljemo jasnu poruku da smo sazreli kao društvo i da je današnja Crna Gora pravi izraz evropskih vrednosti - precizirao je Husović, a preneo portal Fos Media.

On je još dodao da će poštovati postojeće državne simbole.

UDARAJU MUČKI! FRANCUSKA, SAD I BRITANIJA u SB UN miniraju raspravu O VOJSCI KOSOVA: I oni su kao naši istorijski saveznici!

- Svakako, trudićemo se da kroz demokratsku proceduru stvaramo uslove za izmenu tih zakonskih rešenja i tražićemo podršku Vlade, opozicije i građana - zaključio je Husović.

 

MILOGORCI RUŠE SRPSKU CRKVU NA RUMIJI: Amfilohiju i sveštenstvu SPC PRETE KRIVIČNIM PROGONOM!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
maja

pre 5 godina

Šta god ja mislila o ovim novim Crnogorcima ali ovo je prevršilo mjeru. Šta umišljaju ovi muslimani, ko su oni da traže gluposti. proće i ovo zlo Mile ali ovo se ne smije dozvoliti. Užasno.

Ljubo

pre 5 godina

Pa nista u boljoj situaciji nije ni Srbija ,pitanje dana je kada ce vam muslimani ,mozda jos neki traziti da skinete dvoglavog orla ,i kada ce nam traziti da umesto Hristos Se Rodi ,izgovaramo " srecan praznik" .Da ih ne vredjamo .Srbi u pamet se ,izdali smo pravoslavlje .

Saradžogla

pre 5 godina

Полумесец?А црна расчупана птичурина?

Alfa

pre 5 godina

Normalno.Treba polumesec na grbu Gore Crne.Prodali su, crnogorci, veru za večeru.

bubasvaba

pre 5 godina

Lepa ti je fotka u polumesecu jer si SIPTAR i to ti bas i pripada da se vise ne lazemo SIPTARCINO STO SE STIDIS KO SI !!!!!!!.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija