• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

27.10.2018

22:12

AMERI, EVO JOŠ ŠTIVA DA UČITE KAKO SRBI RATUJU! Promovisana knjiga "Prištinski korpus 1998-1999."!

Društvo

AMERI, EVO JOŠ ŠTIVA DA UČITE KAKO SRBI RATUJU! Promovisana knjiga "Prištinski korpus 1998-1999."!

Podeli vest

Promocija knjige "Prištinski korpus 1998-1999 - svedočenja ratnih komandanata" iz edicije "Ratnik" održana je danas na Sajmu knjiga na štandu Ministarstva odbrane i Vojske Srbije

O knjizi je govorio general-pukovnik u penziji Vladimir Lazarević, tada komandant Prištinskog korpusa, koji je ukazao da je neophodno dobro razumeti situaciju na Kosmetu 1998. godine.

Zadaci Prištinskog korpusa bili su sačuvati živu silu i ratnu tehniku od uništenja, braniti i odbraniti državnu granicu i integritet SRJ na frontu od 251 kilometra, ugušiti terorističku pobunu na teritoriji Kosova Metohije i sačuvati narod od terora šiptarskih terorista, naveo je on. 

HRVATI OBUČAVAJU ŠIPTARSKU VOJSKU! Ovo napad na Srbiju, država mora da reaguje, BEZOBRAZLUK ZAGREBA PREVRŠIO SVAKU MERU!

Te gotovo nemoguće zadatke, pripadnici Prištinskog korpusa uspeli su da izvrše u najtežim uslovima, rekao je Lazarević na predstavljanju knjige, navodi se u saopštenju Minisatrstva odbrane.

KINA KRENULA U BITKU ZA KOSOVO PROTIV ZAPADA: Pekingu, prekipelo, dosta im SILEDŽIJA IZ LONDONA, PARIZA, SAD...

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DUKA

pre 5 godina

Najpre treba naučiti ove ološe iz Blica koji su juče na svom portalu napisali tekst kako se desila sramota na sajmu knjiga gde je promovisana knjiga o osudjenom ratnom zločincu Nebojši Pavkoviću.

SS

pre 5 godina

Kako smo ratovali,tako je više šiptara i ostalo na KiM.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija