• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Webtribune/RAS TV

29.10.2018

22:23

(VIDEO) HRVATSKI KRALJ TOMISLAV JE IZMIŠLJEN, ON JE BIO SRPSKA KRALJICA! Katolički teolog i istoričar Goran Šarić razbio najveći mit "lijepe njihove!"

Društvo

(VIDEO) HRVATSKI KRALJ TOMISLAV JE IZMIŠLJEN, ON JE BIO SRPSKA KRALJICA! Katolički teolog i istoričar Goran Šarić razbio najveći mit "lijepe njihove!"

Podeli vest

Hrvatski istoričar i katolički teolog Goran Šarić otkrio je u emisiji "A šta vi mislite" da je srpski istoričar iz 19. veka, Miloš Mitrović, tvrdio da je prvom polovinom 10. veka Srbima vladala nepoznata kraljica, a da je tek 130 godina kasnije u crkvi u Klisu kod Splita otkrivena grobna ploča slovenske kraljice Domislave

Ja bih sad pitao zastupnike bečke škole da li je Milojević izmišljao - pitao je Šarić.

Autor emisije Ratko Dmitrović ukazao je da ima onih koji smatraju da je srpkinja Domislava pogrešno prikazana kao mitski hrvatski kralj Tomislav.

HRVATI ZBOG SRBIJE IŠAMARANI U BRISELU: Zagreb namerio da nas ucenjuje, ali je UMESTO TOGA ŽESTOKO PONIŽEN!

- Najverovatnije je da je ona izvor za legende - kaže Šarić dodajući da je Vatikan poslao tri generacije sveštenika koje su nekoliko vekova odnosili sva dokumenta sa Balkana.

SRBIJA DOBILA BITKU - POBUNA U EU ZBOG KOSOVA: Više od 10 država protiv ukidanja viza za Šiptare, ŠOK U PRIŠTINI!

ZAGREBAČKI MEDIJI POTVRDILI NAJCRNJE SLUTNJE! Hrvati obučavaju Šiptare za napad na sever Kosova!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Crni

pre 5 godina

U korist autohtonih rasa ,ja BiH dao jedan prilog.Pre nekoliko stotina godina moji preci su se prezivali Regode.Guglajuci saznao sam da u Indiji u državi Anderprades ima pokrajina Medaković,distrikt Regode.Isti toponimi su u blizini Carinske Krajine ,postoji prostor Regode,a u Hrvatskoj Medacli džep.To baš nije slučajnost .Pozdrav hrabrom Goranu Šariću

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija