• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

30.10.2018

15:10

PRONAĐENA DEVOJKA IZ FEKETIĆA! Roditelje najviše zabrinule PORUKE KOJE SU PRONAŠLI U NJENOM TELEFONU!

Društvo

PRONAĐENA DEVOJKA IZ FEKETIĆA! Roditelje najviše zabrinule PORUKE KOJE SU PRONAŠLI U NJENOM TELEFONU!

Podeli vest

Valetina Požonji (18) iz Feketića za kojom porodica traga od nedelje je dobro i nalazi se trenutno u svojoj kući sa porodicom

- Ćerka je dobro. Važno da je opet sa nama. Pustili smo je sada da se odmori i naspava, a sutra ćemo u policiju da damo izjavu i da se obave sve formalnosti. Mi smo je tražili i kada smo se vatili kući i ona je bila tu. Ne znam još uvek šta se sa njom sve dešavalo od nedelje, ali najvažnije mi je da je živa i zdrava. Hvala svima koji su nam pomagali da je nađemo i saznamo nešto o njoj - kaže Mihalj Požonji, Valentinin otac.

Kako je pre samo nekoliko sati izjavio Mihalj Požonji, učenica Poljoprivredne škole iz Bačke Topole je nestala u nedelju popodne.

Poslednji put je viđena u Lovćencu u ulici koja vodi ka železničkoj stanici, gde je videla njena komšinica koja je zaobišla automobilom.

Ono što je posebno zabrinulo porodicu koja je prijavila njen nestanak je da je Valentina ostavila i svoj telefon kod kuće i u njemu je njena porodica pronašla prepisku sa jednom agencijom za modele.

- Ništa nije ponela, samo jedan ruksak i jako je tanko bila obučena. Bili smo u policiji i rekli su mi da je devojka punoletna, ali mi smo u strahu da nije slučajno oteta. Ona je mirna, jako dobra, nikada nije pravila probleme. Inače, od juna je imala glavobolje i radili smo opsežne preglede koje su uzrokovane visokim krvnim pritiskom, ali ne znamo od čega. Valentina je odlična učenica, ima stipendiju. Vredna je i dobra. Jako se plašimo. Ona jeste punoletna, ali možda je u nevolji - rekao je tada Mihalj Požonji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17