• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Đ.

30.10.2018

15:54

EVO ŠTA SE ZAISTA DOGODILO S DEVOJKOM IZ FEKETIĆA! Valentina (18) sama OTIŠLA OD KUĆE, a narednih 48 sati i za nju su BILI PRAVI PAKAO!

Društvo

EVO ŠTA SE ZAISTA DOGODILO S DEVOJKOM IZ FEKETIĆA! Valentina (18) sama OTIŠLA OD KUĆE, a narednih 48 sati i za nju su BILI PRAVI PAKAO!

Podeli vest

Valentina Požonji (18) je u nedelju napustila porodični dom u Feketiću, pobegavši od kuće, a danas oko podneva su svi već bili u ogromnom strahu, da se devojci nije desila neka nevolja ili otmica, ili nedaj bože tragedija, kao u više sličnih slučajeva na severu Bačke, koji nisu rešeni

Na sreću, Valentina je razumno reagovala i posle dva dana i dve noći provedene na ulici, vratila se u roditeljski dom. Informer je u razgovoru sa Valentinom i njenim ocem, dok su se vraćali iz policije u Malom Iđošu, saznao šta se dva dana dešavalo sa devojkom, dok su svi bili u strahu za njen život.

- Sada smo u povratku iz MUP-a u Malom Iđošu i mlađa 17. godišnja kćer je sa nama, i plačemo svi od sreće, da je naša Valentina ipak razumno dete. Iz bunta je otišla od kuće, ja jesam malo strog možda kao roditelj, ali supruga i ja brinemo za obe kćeri, pa obe su u pubertetu. Moramo znati gde su, sa kim su i šta rade. Možda je malo i društvo uticalo, dva dana nismo znali gde nam je glava, i evo Valentina je mislila i na nas, došla je kući - kaže radosnim glasom otac Mihalj Požonji.

Valentina kaže da jeste otišla od kuće, u nedelju posle podne, da je bila nesrećna i nije znala šta da radi.

- Ništa mi se nije loše desilo. Nisam se slagala sa odlukom da ne mogu da odem gde želim. Bilo je jako teško, jer nisam imala gde da odem. Otišla sam do kule, šetala sam čitavu noć. Bilo je jako hladno i umorna sam, pa sam danas odlučila da se vratim kući - kaže Valentina za Informer. 

POTRESNI VAPAJI OČAJNOG OCA: Deset godina stariji komšija zaveo mi ćerku(15), SAMO JE MOLIM DA MI SE JAVI

Kaže da se plašila tokom noći, da je bilo hladno, nije znala gde da se skloni i čitavo je vreme razmišljala šta da uradi. 

- Vratila sam se jutros oko 9 sati  i uvukla se u svoj krevet. Nisu se naljutili roditelji, ne mogu da pričam - tihim glasom jedva izgovara reči Valentina.

Valentina koja je veoma lepa devojka, visoka 170 santimetara, smeđe kose i zelenih očiju, sa sobom nije ponela ni mobilni telefon, kada je sva nesrećna istrčala iz kuće. Sada je sa svojom sestrom i ocem u povratku iz Iđoške policije,  u svom plavom kaputu, smeđem džemperu i crnim patikama i šarenom rancu. Kaže da je pogrešila, da ne bi više nikada to uradila i da te dve noći neće zaboraviti, jer je bila u strahu i za sebe i porodicu.

- Bilo je strašno tako ostati sam, u mraku i na hladnoći. Više nisam mogla ni da hodam, ni da mislim i vratila sam se kući - kaže Valentina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija