• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

31.10.2018

17:59

HRKALOVIĆ: Nadležni da reaguju na pretnje Stefanoviću!

Društvo

HRKALOVIĆ: Nadležni da reaguju na pretnje Stefanoviću!

Podeli vest

Državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović smatra da tužilaštvo treba da reaguje na pretnje upućene ministru Nebojši Stefanoviću, navodeći da je na pres konferenciji na kojoj su bili i "samozvani novinar M.D.", ali i ljudi iz kriminalnog miljea, tražena ostavka ministra

- Ne možete da se ne zapitate da li su to pretnje s obzirom da dolaze od takve grupe lica i treba li ministar da razmišlja hoće li ga presresti članovi pokreta ''Levijatan'' pod fantomkama koji i običnim građanima upućuju zastrašujuće pretnje na društvenim mrežama - navela je Hrkalović u saopštenju za medije i dodala da se nada da adekvatna reakcija nadležnih organa neće izostati. 

Hrkalović smatra da tužilaštvo treba da reaguje s obzirom na to da, kako kaže, pokret "Levijatan" čine "braća ubica vođa kriminalnih grupa i idolopoklonici Luke Bojovića i Filipa Koraća".

Ona navodi i da je novinar M.D. samo "Izvršilac Jeremića i Ðilasa", koji prenosi pretnje ministru, a njegovo ponašanje naziva licemernim s obzirom da se, kaže, Stefanović ranije "iskreno i momentalno" založio da se hitno rasvetli slučaj objavljivanja fotografije M.D. na društvenim mrežama.

Ranije, na konferenciji za novinare pokreta "Levijatan", koji se bavi sprečavanjem nasilja nad životinjama, poručeno je da ministar Stefanović treba da podnese ostavku. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bora

pre 5 godina

Tako je, treba reagovati na vreme, a ne kada se nesto dogodi jer veliki broj slucajeva je mogao biti sprecen da je na vreme odreagovano.

Laza

pre 5 godina

Na svaku pretnju državnim funkcionerima nadležni organi moraju da reaguju nedopustivo je da bilo ko preti rukovodstvu.

Pavle

pre 5 godina

Možemo da se ne slažemo u politici ali niko nikom ne sme da preti. Pretnje su nedopustive.

Mašnica

pre 5 godina

Sve pretnje treba ozbiljno uzeti u obzir jer se ne zna ko je na sta spreman.

Sanja

pre 5 godina

Ne treba ostati gluv na pretnje. Nisu tu čista posla

grucho

pre 5 godina

Ovakve pretnje ne smeju da ostanu neistrazene.

milos

pre 5 godina

Nece nam kriminalci govoriti ko ce biti ministar.

Ivana

pre 5 godina

Svaki vid nasilja treba momentalno sankcionisati i kazniti! Ova opozicija je presla sve mere i granice!!!

Josip

pre 5 godina

Narod veruje u nadlezne organe i to da oni ovaj slucaj nece propustiti.

Gosa

pre 5 godina

Nadlezni moraju da reaguju ako je necija bezbednost ugrozena,nbilo da se radi o Stefanovicu ili ma kom drugom coveku.

Anja

pre 5 godina

Svaki vid pretnje treba shvatiti ozbiljno i nadlezni da reaguju.

Mile

pre 5 godina

Na ozbiljne pretnje mora da se odgovori, ne sme se tolerisati zastrasivanje

mita

pre 5 godina

Slažem se sa Dijanom Hrkalović.Uostalom ,svaka pretnja predstavlja opasnost i treba je odmah saseći u korenu!Verujem da će tužilaštvo reagovati.

masa

pre 5 godina

Pretnje treba ozbiljno shvatiti jer tanka je granica izmedju pretnje i njenog izvrsenja.

masa

pre 5 godina

Pretnje treba ozbiljno shvatiti jer tanka je granica izmedju pretnje i njenog izvrsenja.

Anja

pre 5 godina

Svaku pretnju ozbiljno shvatiti. Nema potrebe za ovakvim pretnjama.

Lidija

pre 5 godina

Tuzilastvo mora reagovati. Jer pretnje nisu bezazlena stvar, na to se mora obratiti paznja.

Mija

pre 5 godina

Iza ove pretnje stoji opozicija.Spremni su na sve,da bi napravili zlo Srbiji i gradjanima Srbije.Nece im uspeti plan,jer ih gradjani ne podnose.Predaleko su otisli sa svojim bahatim ponasanjem.

sale

pre 5 godina

Znamo svi da ovavlast ,Vucic , ministar Stefanovic se bore za mir , bolji zivot svih gradjana, da se posteno radi i zivi od svog rada.To sve ne odgovara lopovima svih struktura od politicara , tajkuna politicara, tajkuna , pa do svih kriminalaca postovalaca svih vrsta i oblika kriminala.Zato izmedju svih lopova bivsih i sadasnjih uzurpatora i velikih kriminalaca ova vlast i rad ministra Stefanovica koji radi bezprekorno svoj posao i bas se bori i radi protiv svih vrsta kriminala korupcije nailazi na pretnje i nezadovoljstvo jer nemaju vise politicku podrsku i podrsku u vlasti kao do skoro , pa su oni naj veci kriticari ove vlasti .Zato treba da se pod hitno aktivira sudstvo i prvosudje i vec jednom pocne da radi svoj posao brzo savesno i odgovorno i takve elemente i pojave eleminisu iz naseg drustva i posalju na duge... duge zatvorske kazne.

Aleksandra

pre 5 godina

Tuzilastvo mora da reaguje na pretnje i ispita ih.Da posledice ne bi bile katastrofalne.Pretnjama opozicije mora se stati na put,nemaju granice.

Maja

pre 5 godina

Mora se munjevito reagovati, inace ce biti kasno.

SS

pre 5 godina

Eh stara dobra vremena,gde se znalo ko kosi ako vodu nosi.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija