• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vostok

06.11.2018

18:23

CRNA GORA JEDINA ZEMLJA SAVEZNICA KOJA NE SLAVI 100 GODINA POBEDE: Milogorci, stidite li se vi ičeg?!

Društvo

CRNA GORA JEDINA ZEMLJA SAVEZNICA KOJA NE SLAVI 100 GODINA POBEDE: Milogorci, stidite li se vi ičeg?!

Podeli vest

Bolesnici, ogrezli u mržnji prema svojoj i našoj istoriji, koji bi više voleli da su Austrougari u Prvom, a Italijani u Drugom svetskom ratu ostali na Cetinju, pokušavaju da obesmisle veliku proslavu 100 godina od oslobođenja i ujedinjenja Boke sa Srbijom, odnosno, Kraljevinom SHS

Poslanik Nove srpske demokratije Slaven Radunović kazao je "dukljanski fašisti" ne mogu da prebole što im se "ne prima" ideologija, pa bi kaznama da nateraju ljude da ustaju na himnu, koju su oni "zainat" doneli, prenosi IN4S.

- Specijalnim zakonom bi da uteruju Čirgićev jezik narodu, da ruše objekte Crkvi koja ima stotine hiljada vernika-jer Miraš ne može da okupi ni njih pedeset, a da ih Udba ne pošalje…- napisao je Radunović na svom Fejsbuk profilu.

Dodaje da je Crna Gora jedina zemlja saveznica, iz Velikog rata, koja ne slavi 100 godina pobede.

PODGORICA UJEDINJENJE SA SRBIJOM TRETIRA KAO PERVERZIJU: To se neće slaviti, TO JE TRAGEDIJA!

- Sada bolesnici, ogrezli u mržnji prema svojoj i našoj istoriji, koji bi više voleli da su Austrougari u Prvom, a Italijani u Drugom svetskom ratu ostali na Cetinju, pokušavaju da obesmisle veliku proslavu 100 godina od oslobođenja i ujedinjenja Boke sa Srbijom, odnosno, Kraljevinom SHS - ocenjuje Radunović.

Ne lažovi, dodaje on, nema autobusa sa KiM-a i iz ostalih delova Srbije!

EVROPO DOKLE ĆEŠ DA TRPIŠ USTAŠE! JOŠ JEDNA SKANDALOZNA KNJIGA U HRVATSKOJ: Srbi počinili zločine u NDH?!

- Slave Bokelji, Grbljani, Paštrovići, Mainjani, Krtoljani.  Krivošijani…Slave potomci onih koji su se dobrovoljno borili u vojskama Crne Gore i Srbije i potomci onih koji su ih razgaljenih srca dočekivali u novembru 1918. Slava junacima, slava i njihovim potomcima, koji se ponose na svoju istoriju i tradiciju - zaključio je Radunović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bg Dex 1970

pre 5 godina

Pa dobro "braćo" crnogorci, mi srbi imamo svoj jezik, svoje pismo, svoju veru, svoju istoriju, svoj integritet i svoj identitet. Dok vi pokušavate sa svojim Milom da sve to iskarikirate sa vašom novom-starom braćom albancima, mi se od muke zgražavamo, ali i smejemo svim tim potezima.Ako nas toliko mrzite i zazirete od nas, zašto šaljete svoju decu u Beograd na fakultete razne? Zašto otvarate razne firme po našoj zemlji? Što ne otvorite neku firmu u Albaniji? Što tamo ne šaljete vašu decu na fakultet? Sram vas bilo.

Pera

pre 5 godina

Историјски, Црна Гора и не може да слави годишњицу победе у Првом светском рату. Додуше, она је била у редовима савезника, али само до јануара 1916 године када је принц Мирко Петровић у име краља Николе потписао капитулацију. Тиме је Црна Гора фактички променила страну у том рату, пошто је убрзо после капитулације њену територију анектирала Аустроугарска царевина. 1918 године, као саставни део Аустроугарске и бивша Црна Гора је била поражена и приморана да капитулира пред силама победницама, међу којима је била и Краљевина Србија.

Mirko

pre 5 godina

Politički konvertit, dete milo, malo je izgubo kompas pa se vrti od nemila do nedraga! Žali Bože nekrst! A Pera je Boga mi u pravu! Da nije bilo kapitulacije možda bi se i milogorska zastava vijorila u bogorodičnoj katedrali u Parizu, bar uz zastavu tzv Kosova! Ma, bitno je da su Crnogorci omogućili odstupnici glavnice srpske vojske time što su vodili mojkovačku bitku! A to se ne smije zaboraviti! Podeljeni il zajedno: Srbijanci i Crnogorci (još uvijek) isto dišu!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija