• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

14.11.2018

13:36

RASKRINKAVANJE! Crnomarković na TV Hepi: JAVNI IZVRŠITELJI ZARAĐUJU VIŠE OD NARKO MAFIJE!

Društvo

RASKRINKAVANJE! Crnomarković na TV Hepi: JAVNI IZVRŠITELJI ZARAĐUJU VIŠE OD NARKO MAFIJE!

Podeli vest

Informer je juče pokrenuo veliko istraživanje o tome kako i za čiji račun rade Javni izvršitelji u Srbji i kako je moguće da ovi "reketaši po zakonu" nisu na meti istražnih organa. Ovom temom bavićemo se i narednih dana, i pozivamo sve građane koji su imali neprijatna iskustva s javnim istražiteljima da nam se jave i ispričaju svoju priču

O serijalu tekstova u kojima ćemo raskrinkati ove "reketaše po zakunu" govorio je i naš novinar Aleksandar Crnomarković, gostujući u emisiji "Dobro jutro Srbijo" kod Milomira Marića na televiziji Hepi.

On je postavio pitanje kako je moguće da se za samo godinu dana nečiji dug duplira, o kakvim kamatama je tu reč, i otkrio još neke mehanizme po kojima rade ovi "legalni" reketaši.

ISTRAŽUJEMO! JAVNI IZVRŠITELJI U SRBIJI ZARAĐUJU VIŠE I OD NARKO-DILERA! GORI OD ZELENAŠA: Za dug od 90.000 dinara uzmu 280.000!

Kompletno gostovanje Crnomarkovića na TV Hepi i šta je sve rekao na ovu temu pogledajte na ovom video snimku:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 5 godina

JI rade na procenat I to vrlo mali I nije sve lose u tome Ali su I oni neazurni I pretrpsni tako da je slaba vajda I sa njima .

Mladen

pre 5 godina

Mene je oijadila kancelarija "Javnog Izvršitelja, kao penzioner dobio sam kaznu sa njihovim nametima i lopovlucima 240.000 din i još nešto, tako da imam zabranu na penziju od 2 trećine, gde to ima u svetu. To je sprega sudija i ovih lopova izvršitelja, ja bi izvršitelje naterao da pokažu po kojoj formuli se basnosnovno bogate, da predoče građanima, pa da i građani malo danu dušom u ekonomskom smislu.

e sada

pre 5 godina

do kraja istrajati da se oni ukinu a procesuirati sve koji su radili protiv zakona... raspitite peticiju odmah.

RINGISPIL

pre 5 godina

Demokratorska mafija uvedena u vreme Tadica. Ceh ce platiti sadasnja vlast ako ne ukinu besmislene institucije poput, javnih izvrsitelja , javnih beleznika, komunalnih policajaca i upravnika zgrada cista drzavna mafija i reketasi.

GAGI

pre 5 godina

MA SVAKA VAM ČAST LJUDINE STE.HVALA BOGU DA VAS IMA JOŠ POŠTENIH I DOBRIH LJUDI.ŽIVI BILI.

Bosko

pre 5 godina

Mom bratu je izvrsitelj obustavio 66 procenta plate bez ikakvih naznaka i relevantnih dokaza. U saradnji sa njegovim drugom sa kojim su podelili plen zarad licne koristi doveli su porodicu mog brata da zivi sa 10h mesec dana sa dva maloletna sina,i tako dve godine. Zivela Srbija sa ovakvom politikom

Iskustvo

pre 5 godina

Meni izvrsitelj naplacuje dug. Novac direktno ide na moj racun, kada ga duznik uplati.

Sta da radim

pre 5 godina

Digo sam 200 hiljada kes kredita redovno sam placo neki godinu do dve posle toga nisam bio nikako u mogucnosti da placam sad posle neki pet do sest god sve to mi je naraslo na neki 530 hiljada stim da placam sad 8000 din mesecno od tih 8000 din izvrsitelj mi skida oko 3500 za kamate ili sta vec.dali se nesto moze uciniti povodom toga

Veljko

pre 5 godina

Javni izvrsitelji su legalizovani uterivaci dugova.Imaju podrsku včasti,ali ne i suda.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija