• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

17.11.2018

20:35

(FOTO) NIŠLIJU ZBOG DUGA ZA STRUJU IZVRŠITELJI IZBACILI IZ KUĆE! Spasao ga dobrotvor SRBIN IZ ŠVAJCARSKE!

Društvo

(FOTO) NIŠLIJU ZBOG DUGA ZA STRUJU IZVRŠITELJI IZBACILI IZ KUĆE! Spasao ga dobrotvor SRBIN IZ ŠVAJCARSKE!

Podeli vest

Nišliju Venka Panajotova zbog duga za struju izvršitelji su izbacili iz kuće vredne 35.000 evra i prodali je za samo 7.000 evra! Međutim, Venka je spasao Srbin iz Švajcarske Siniša Tujkić, koji je došao na licitaciju, kupio kuću po nižoj ceni i vratio je Venku

- Moja supruga je davne 2000. godine potpisala sporazum za reprogram duga za struju, za koji ja nisam znao. U međuvremenu je umrla, a pre tri godine su mi se na vratima pojavili izvršitelji sa papirom na kojem piše da je moj dug narastao na neverovatnih 750.000 dinara. Kazali su mi da mi je kuća zaplenjena i da treba da se iselim, doveli su čak i novog vlasnika. Šokirao sam se, umalo nisam umro tu na kućnom pragu. Gde da idem sa dve kćeri od kojih nijedna ne radi. Svašta mi je padalo na pamet - priseća se Venko i kaže da su mu prve u pomoć pritekle komšije:

- Pritekli su mi u pomoć moje komšije iz Pasi Poljane, nisu dozvolili novom vlasniku da se useli. On se vajda posramio, i odustao od kupovine. O meni su pisale i novine i zahvaljujući tome, za moju muku je čuo Siniša Tujkić, naš čovek iz Švajcarske. Pojavio se na novoj licitaciji, moje imanje od 35.000 evra kupio za procenjenih tričavih 7.000 evra i rekao mi da mogu da se vratim sa ćerkama u svoj dom. Do neba sam mu zahvalan - kaže Venko.

Foto: Informer

Venko

Golgota koju je preživeo ostavila je traga na čitavoj porodici, posebno na Venku, koji je oboleo od visokog pritiska i čira na želucu, a kako priznaje, teško da prođe dan a da ne uzme lekove za smirenje.

- Pokušavam da zaboravim to što nam se desilo i da idemo dalje, ali je i posle svih ovih godina teško. Sada prvo platim račune, pa za ostalo koliko ima, jer još jedan dolazak izvršitelja na moja vrata ne bih preživeo - zaključuje Venko svoju ispovest.

RASKRINKAVANJE! JAVNI IZVRŠITELJI KAO MAFIJA: Ovaj čovek nam dere kožu s leđa, PO ZAKONU!

 

RASKRINKAVANJE! JAVNI IZVRŠITELJI REKETIRAJU PO SRBIJI KAO DA SU MAFIJA! Zbog duga od 500 evra baki Smilji uzeli kuću, plac i vinograd od 60.000 evra!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nesa

pre 5 godina

ovo nije jedinstven slucasj u srbiji. izvrsitelji su postali bezobrazni do srzi. bolje da nas je ,,nato,, 99god sravnio sa zemljom da nas vise nema. srbin je srbinu najvece zlo

Aldo

pre 5 godina

I sad neko treba da žali osobu koja je napravila dug od 750 000 dinara. Kako je mogao da troši, ako ne može da plati? Svi bi tako, kad bi to bilo normalno.

ljilja

pre 5 godina

Ne treba žaliti takve ljude,rodjak mog muža,koji živi u selu, napravio je dug preko 300 000d.Isekli su mu struju na banderi.On se bez ikakvog dogovora prikacio na našu struju u praznoj seoskoj kuči, Sad smo ns mukama kako da se zaštitimo,Koće da zaštiti nas

Marcco

pre 5 godina

Niš? Jel to beše onaj grad gde je tadašnja opozicija pozivala na "građansku neposlušnost" pa niko nije plaćao račune.... dok DOS nije došao na vlast pa su počeli da utužuju preko suda.

Pera pravda

pre 5 godina

A na slici se vidi u desnom uglu kvarcna peć, neko ne budala što se muči i kupuje drva, neko izigrava sirotinju i lepo mu, a pored toga ako si sirotinja što se ne odreknes cigareta za početak. Budimo realni.

nije sumar

pre 5 godina

Ne treba da imas dug da DODJE IZVRSITELJ. Oni ga naprave. ko ih je pustio ruke odresio i zakone doneo da budu iznad razuma i logike ? Poslanici .Posle će na zmije pustati mingose pa na mungose opet nekog i tako nikad kraja. Ulaz lak izlaz atomskom bombom. Odakle je pocelo tamo se zlo i gasi.

Penzioner

pre 5 godina

A sta ceka gospoja DOLOVAC, DRZAVNI ili ti JAVNI TUZILAC Republike Srbije ???????

Nikolic Sinisa

pre 5 godina

Strasno. Doklle vise zastrasivanje naroda, tzv. bestijalnim naplatama i bogacenjem izvrsitelja. Sramotan nacin za rasturanje bica siromasnih gradjana i tzv. pravne drzave. Sto ne ispisete nekolko clanaka o razlozima za samoubistva istih tih gradjana , koje navodno ovako stitiute i bas vam je zao sto se to desava u vasem komsiluku. Zaista ste vrh novinarstva, samo mi se neda da ukapiram u cijem interesu pisete...

Nekko

pre 5 godina

Zbog duga od 7.000 evra prodali kuću od 35.000evra za 7.000 evra, ima li imalo poštenja u takvoj prodaji? Što je ne prodaše za 30.000 evra pa razliku dadoše vlasniku. Užas, sramota i LOPOVLUK.

nana

pre 5 godina

Svako dobro Bog dao ovom coveku a izvrsitelje ce dobro da kazni otimanje tudjih kuca , ovaj zakon i izvsitelji treba na tome da se jos poradi , cuj otimati tudjr za smesan dug.

Lazar

pre 5 godina

Tebi drzava treba da pomogne a ne da te kamata..Većina njih su iz Pete kolone..hoce da uniste Srpski narod...

mika

pre 5 godina

Vreme je da se nesto preduzme protiv izvrsiteljske mafije. Ponasaju se kao apsolutno bezobzirno i kao da su iznad zakona. Na sta bre to lici, oni upropascavaju citave porodice i nikom nista!

bole

pre 5 godina

To je dug od posle 2000te neka mu plati Živković koji je nagovarao ljude da ne plaćaju struju, sad mu đavo kriv.

istina

pre 5 godina

Pa zar nije mogla povišica penzije da isplati dug. Vučko kaže da je najveća povišica od 1 svetskog rata. Da li je moguće da taj čovek toliko LAŽE a mi mu verujemo.

Giša

pre 5 godina

Nek vas j.... što se ne bunite motke u šake pa udri.Pa a li zakoma i za njih ovdje.

XXL

pre 5 godina

Vreme je da građani Srbije počnu da razmišljaju da se organizuju u vidu samoodbrane od agresivnog represivnog činovničkog aparata koga je Režim iznedrio (možda u najboljoj nameri al' nije jer izvršitelji plaćaju debeli porez Režimu) pa bi nekakve narodne milicije - dobro došle.

MJJ

pre 5 godina

Moj slucaj je sledeci.posle smrti supruga ja sam po zakonu njegov naslednik ali po Zakonu o nasledjivanju clan 222 "naslednici ostavioca su naslednici i dugova do visine vrednosti nasledjene imovine". I to je svima jasno kao dan ali u mom slucaju(posto nasledjene imovine nema.vise, potrosena je takodje na vracanje dugova) izvrsitelji pokusavaju da naplate ostatak duga od moje imovine koju sam.ja stekla posle suprugove smrti ,cak i od moje plate!. Pa onda recite o kakvom zakonu mi ovde pricamo ?! I ko kontrolise izvrsitelje ?! Ako ih uopste iko i kontrolise.

Miki

pre 5 godina

Јавне извршитеље,комуналну полицију,нотаре,ТВ претплату и још много тога треба све укинути јер је Вучић када је дошао на власт то обећао 2012 год.

Cvetanka

pre 5 godina

Objasnite narodu kako kosovari koji su došli u Srbiju i zauzeli nam radna mesta a uz to i prodali imovinu na Kosovu, sa velikim dugovima za struju, vodu, komunalije i poreze i to se sve zataška , što tamo izvršiltelji ne idu i uteruju harač na tu imovinu već se otvoreno štite a ovaj jadan Srbski narod ovde ugnjetavaju i otimaju i prave sirotinju i klošare od starosedeoca, sram ih bilo oteto je prokleto...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija