• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

01.12.2018

14:00

LUDAČKA ISTINITA PRIČA BRAČNOG PARA I JEDNOG ŠVALERA IZ RAKOVICE! Varala muža, pa sa njim PROGANJALA LJUBAVNIKA!

Društvo

LUDAČKA ISTINITA PRIČA BRAČNOG PARA I JEDNOG ŠVALERA IZ RAKOVICE! Varala muža, pa sa njim PROGANJALA LJUBAVNIKA!

Podeli vest

Supružnici B. M. i I. M. iz beogradskog naselja Rakovica osuđeni su na ukupno 14 meseci uslovne robije jer su proganjali K. S., bivšeg ljubavnika I. M. Oni su takođe po sporazumu o priznanju krivice sa Drugim osnovnim tužilaštvom osuđeni i za nanošenje telesnih povreda jer su čekićem izudarali bivšeg ženinog švalera

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, supružnici su oštećenog proganjali i fizički malteretirali od septembra 2017. godine do hapšenja 27. oktobra ove godine.

Priznanje

Sve je počelo nakon što je I. M. priznala suprugu B. M. da je jedno kratko vreme bila u intimnoj vezi sa K. S.
Izvor iz istrage

- Sve je počelo nakon što je I. M. priznala suprugu B. M. da je jedno kratko vreme bila u intimnoj vezi sa K. S. On je nevernoj ženi oprostio prevaru, a I. M. je, kako bi dokazala vernost, sa mužem i sama počela da proganja bivšeg ljubavnika - kaže naš sagovornik.

On dodaje da je prevareni muž prvo počeo da šalje preteće i uvredljive SMS poruke nekadašnjem švaleru njegove supruge:

"Siso, radiću ti osmice na mozgu. Provozaću te na ku*ac. Pi*ko bez m*da, rešavaj svoje probleme jedan na jedan, a ne da se držiš za žensku suknju. Ti si bez časti i m*da, slino. Nju si je*ao 2017, 2018. Zaklaću te, ti si bio sa mojom ženom, mrtav si čovek."

POLICAJCA PRETUKLI ŽENA I NJEN ŠVALER! Detalji neverovatanog incidenta na opštini Zvezdara u Beogradu

Kako navodi Informerov izvor iz istrage, dok je prevareni B. M. slao te poruke, on je zajedno sa nevernom suprugom stalno presretao oštećenog K. S., i to u blizini njegovog stana.

- Tako je bilo sve do 27. 10. ove godine, kada je K. S. u svojoj garaži popravljao motor. Tada se pojavila I. M., koja je tražila da razgovaraju. Čim je ušla u garažu, počela je da razbija sve što joj se našlo pod rukom. Ubrzo za njom je ušao i B. M., koji je iz zadnjeg džepa farmerki izvadio čekić i izudarao K. S. - navodi naš izvor iz istrage.

DRAGUTIN JE UPAO U KUĆU SVOJE BIVŠE DEVOJKE, njenog novog dečka vezao za krevet, A ONDA JE UZEO SEKIRU!

Sud je I. M. osudio na uslovnu kaznu zatvora u trajanju od šest meseci, dok je B. M. dobio takođe uslovnu robiju od osam meseci.


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija