• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

12.12.2018

11:12

PRONAĐENA SARA (15) IZ KRAGUJEVCA KOJA JE NESTALA 9. OKTOBRA! Devojčica je ŽIVA I ZDRAVA i vraćena je majci!

Društvo

PRONAĐENA SARA (15) IZ KRAGUJEVCA KOJA JE NESTALA 9. OKTOBRA! Devojčica je ŽIVA I ZDRAVA i vraćena je majci!

Podeli vest

Sara Stefanović, učenica prvog razreda srednje škole u Kragujevcu koja je nestala je 9. oktobra, pronađena je danas

 Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, nakon intenzivne potrage, pronašli su 15. godišnju devojčicu čiji je nestanak prijavljen Centru za socijalni rad 11. oktobra.

Devojčica je nepovređena i predata je majci, saopštila je danas Policijska uprava u Kragujevcu.

Da podsetimo, Sarina majka je u periodu traganja za njom izjavila:

- Čekala sam svoje dete da se vrati iz škole ali nje nije bilo. Od tog dana joj se gubi svaki trag. Više ne znam gde da tražim, šta da radim i kome da se obratim, zato sam objavila sliku na društvenim mrežama, možda je neko video - ovako je za Blic pričala Jelena Stefanović iz Kragujevca, majka Sare Stefanović, koja svoju ćerku nije videla od 9. oktobra.

CELA SRBIJA JE TRAŽILA, A TEODORA LUDOVALA PO BEOGRADU: Upoznala sam ekipu iz Švedske i pokazivala im grad!

Tog dana, rekla je majka, dogovorile su se da se nađu, međutim videvši da Sare nema, majka je najpre pozvala razrednog starešinu tinejdžerke kako bi proverila da li je ona tamo. Međutim, od nje je dobila negativan odgovor uz objašnjenje da je Sara poslednji put bila u školi dan ranije.

Prema Jeleninim rečima, to nije prvi put da Sara odlazi bez javljanja. Samo dva meseca pre njenog nestanka, u avgustu, Sara je odlučila da ode iz kuće i ne javi se svojim najbližima. Tada je takođe alarmirana policija, a devojka je pronađena u kući svog momka.

Na sreću, devojčica je pronađena, živa je i zdrava. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mira

pre 5 godina

Slazem se sa SS iz roditeljskog ugla. U slicnom sam slucaju. Dok nije napunila 18 sve je bilo po P.S-u, kuci u minut, a onda su nastale nocne more koje jos uvek traju. Na moje pitanje "Gde si, ili kuda ides?" odgovor je idem na veceru sa drugaricama ili slicno, dolazim kasnije veceras. Ok kazem. Nedodje tu vecer/noc , dodje tek dva dana posle i kaze ja nisam duzna da govorim sve gde idem i sta radim. Ja se brinem da ti se nesto nije dogodilo kazem. To je tvoj problem, a ne moj. Sve ona razume da se ja sekiram ali ona ima pravo na svoj zivot i smatra da nema potrebe da govori "detalje". Moje je da odlucim DA LI DA JE IZBACIM IZ KUCE ILI PRIHVATIM NJENO OBRAZLOZENJE. Jako nam je tesko kao roditeljima, jer mi smo vaspitani na drugi nacin (60-ih i 70-ih godina), a danasnja omladina smatra da moze da brine o sebi na svoj nacin i da nestanu kako hoce i da isplivaju na povrsini isto tako kako oni zele. I to je sve normalno. Jedino mi roditelji smo staromodni i zaostali.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj! Osim toga, saopšteno je da će selektor A reprezentacije Dragan Stojković Piksi u subotu nakon utakmice Juventus - Milan održati sastanak sa fudbalerima ta dva tima Dušanom Vlahovićem, Filipom Kostićem, Lukom Jovićem i Jan Karlom Simićem! Takođe, iz srpske kuće fudbala saopšteno je

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija