• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

17.12.2018

13:50

TINEJDŽER (16) KOJI JE OBLJUBIO DEVOJČICU (12) I S NJOM ČEKA BEBU, PREKLINJAO POLICIJU: Volimo se i venčaćemo se, NE UZIMAJTE NAM DETE!

Društvo

TINEJDŽER (16) KOJI JE OBLJUBIO DEVOJČICU (12) I S NJOM ČEKA BEBU, PREKLINJAO POLICIJU: Volimo se i venčaćemo se, NE UZIMAJTE NAM DETE!

Podeli vest

Volim svoju ženu, staraću se o njoj i venčaćemo se kad nam zakon to dozvoli. Molim vas, ne uzimajte nam dete, izjavio je šesnaestogodišnji dečak iz Zaječara u policiji posle privođenja zbog sumnje da je obljubio devojčicu (12) koja je posle odnosa s njim ostala trudna

Njih dvoje su se upoznali u maju, zavoleli, počeli da se zabavljaju, a kada su saznali da je devojčica trudna ona je prešla da živi kod njega.

- Iako su zajedno i dobrovoljno su stupili u seksualne odnose, ovde postoji krivično delo obljuba nad detetom, jer dečak ima 16 godina. To znači da je stariji maloletnik koji nije smeo da se upusti u vezu sa maloletnicom. Devojčica je smeštena u hraniteljsku porodicu - kaže izvor iz istrage.

Nadležni su naložili psihijatrijsko veštačenje oba maloletnika da bi se ustanovilo da li su svesni šta su učinili, kao i da li će moći da se staraju o detetu.

DEVOJČICA (12) ZATRUDNELA SA MLADIĆEM (16) IZ ZAJEČARA! Ona je otišla od kuće da živi s njim, A PROTIV NJEGA JE PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA!

Devojčica je u četvrtom mesecu trudnoće.

- Ukoliko se ustanovi da su oboje sposobni za brigu, verovatno će sve ostati na tome. Ukoliko se dečak oglasi krivim biće poslat u kazneno-popravni dom, ali onda ne bi imao ko da se stara o bebi i mladoj majci. Međutim, ako nadležni procene da je ovo dvoje maloletnika nepodobno za roditeljstvo, njihova beba biće oduzeta nakon porođaja i smeštena u hraniteljsku porodicu - dodaje izvor.

Kako se nezvanično saznaje, dečak ne ide u školu, a ni devojčica nije stekla osnovno obrazovanje. On radi povremeno fizičke poslove i nadniči.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pedro

pre 5 godina

Kakve su to gluposti, klinci su sličnih godina. Bolje krivite današnje vlade koje su nametnule ovaj nemoralni sistem uvođenjem seksualnog obrazovanja po školama. To je jedan od razloga zašto se nemoral zacario. Drugi je loš odgoj u samoj familiji.

bubasvaba

pre 5 godina

Uvodite seksualno obrazovanje a kad ga slusaoci istog primene vi pribegavate kaznamaZASTOOOO????. Zasto sad traumirate tu decu umesto da im pomognete da se sve zavrsi kako treba i tom paru drzava pomogne da imaju jos dece ,ne vi se drzite zakona kao slepac tarabe i svaki dan kako nas je manje i manje .

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija