• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S.G.

22.12.2018

15:34

(FOTO) ŠABAČKO DVORIŠTE GDE NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA POČINJE TAČNO U PET – i tako svaki dan!

Društvo

(FOTO) ŠABAČKO DVORIŠTE GDE NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA POČINJE TAČNO U PET – i tako svaki dan!

Podeli vest

Zorica i Miodrag, bračni par Dimitrijević iz Šapca, već skoro petnaest godina oživljavaju svoje snove u vreme praznika privlačeći pažnju prolaznika i vesele dečije osmehe. Novogodišnjom dekoracijom bajkovito ukrašeno dvorište sija sa preko kilometar ukrasnih lampica, ispod kojih se šepuri desetak irvasa, dva Sneška Belića, nekoliko Deda Mrazova, pregršt zvezda i pahulja, ukrasnog drveća

- Posećujući muža u Berlinu gde radi kao električar, zastajkivali smo ispred predivno ukrašenih kuća i dvorišta u vreme bošićnih i novogodišnjih praznika i poželeli da tako nešto uradimo i kod nas. Pre petnaestak godina smo počeli da kupujemo i sakupljamo ukrase, svakog decembra dodavajući po nešto, a danas to eto, izgleda ovako – priča Zorica.

Foto: Informer/dopisnik/S.G.

Dimitrijevići nemaju dece, ali im je želja da upravo najmlađi dolaze, slikaju se, uživaju u njihovoj novogodišnjoj bajci.

BRAVO NIŠLIJE! Više od 500 ljudi do sada DALO KRV za povređene u sudaru voza i autobusa!

- Kad vidimo razdraganu dečicu i čujemo njihov smeh, uživamo i radujemo se zajedno sa njima. Početkom decembra meseca počinjemo sa postavljanjem dekoracije, svake godine pravimo novi raspored, a figure rade tek kad se sve povežu. Oko pet dana nam je potrebno da se sve postavi, pomažu i komšije, to je praznik za sve nas, radujemo se kao deca – objašnjava Zorica.

Foto: Informer/dopisnik/S.G.

Mikica je zadužen za povezivanje dekoracije čije je paljenje namešteno tajmerima na pet sati popodne.

ODLIČNA VEST, STIŽU PARE! Obračuni izvršeni, isplate korisnicima roditeljskog i dečijeg dodatka PRE NOVOGODIŠNJIH I BOŽIĆNIH PRAZNIKA!

- Najlepši je pogled iz novogodišnjeg kutka kako smo nazvali deo u dnu dvorišta ispod trema. Planiramo da u njemu sa figurama napravimo iliziju gorenja vatre i još mnogo toga. Već naredne godine sve će biti drugačije, ali jednako lepo i bajkovito - zagonetno se smeška Zorica.

Foto: Informer/dopisnik/S.G.

                                                                                              


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija