• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.12.2018

18:19

NAČELNIK POLICIJSKE UPRAVE ZA GRAD BEOGRAD: Policija nije bila upoznata sa preseljenjem Milana Jovanovića!

Društvo

NAČELNIK POLICIJSKE UPRAVE ZA GRAD BEOGRAD: Policija nije bila upoznata sa preseljenjem Milana Jovanovića!

Podeli vest

Načelnik Policijske uprave za grad Beograd Milan Stanić istakao je da policija nije bila upoznata sa preseljenjem Milana Jovanovića i tačnom adresom njegovog novog prebivališta. Njegovo saopštenje prenosimo vam u celosti:

Policija nije bila upoznata sa preseljenjem Milana Jovanovića i tačnom adresom njegovog novog prebivališta zbog čega odlučno odbacujem tvrdnje pojedinih novinarskih udruženja „da je njegovu novu lokaciju stanovanja navodno znala jedino policija.

Jovanović nije obavestio policiju da se preselio pre dva dana, niti nam je dostavio adresu stanamu kome sada boravi. Stoga nije bilo moguće preduzeti neophodne mere zaštite na ovoj lokaciji.

Nakon što je zapaljena kuća Milana Jovanovića u Vrčinu, policija je odmah preduzelazaštitne mere  kroz pojačanu pozorničku i patrolnu delatnost na ovoj, imajući u vidu da je on nakon tog događaja boravio kod komšija.

Takođe, dat mu je i broj telefona policijskog službenika iz PS Grocka i naglašeno da mu se može javiti u bilo koje doba dana ili noći, ukoliko bude bilo nekih problema. Jovanović je o svemu detaljno upoznat i izjavio je da je zadovoljan preduzetimmerama.

Povodom pokušaja ulaska u stan u Ulici Blagoja Parovića, policija je odmah izašla na lice mesta i obavila uviđaj, o čemu je obavestila nadležno tužilaštvo. Prilikom uviđaja utvrđeno je da je nepoznata osoba pokušala nasilno da uđe u stan preko balkona, ali je odustala kada je oštećeni Jovanović od žene zatražio navodno pištolj, kako bi uplašio provalnika. Nakon ovog događaja uspostavljene su mere zaštite u vidu stalnog prisustva policije ispred objekta u kome Jovanović sada boravi.

Podsećam da je policija uhapsila dve osobe koje se sumnjiče da su direktni izvršioci paljenja kuće Milana Jovanovića, a uhapšena je i osoba za koju se sumnja da je sve organizovala. Istraga povodom ovog slučaja nije završena i policija nastavlja rad u cilju pronalaska nalogodavca.“


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija