• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.01.2019

09:35

SJAJNA VEST! Od danas minimalna satnica 155 dinara!

Društvo

SJAJNA VEST! Od danas minimalna satnica 155 dinara!

Podeli vest

Minimalna cena rada po satu u Srbiji od danas će iznositi 155 dinara, što je 12 dinara više od prethodnog iznosa

 

Prva isplata će biti u februaru, a minimalne zarade biće u proseku dve hiljade dinara više, odnosno, sa oko 24.880 dinara dostići će nešto više od 27.000 dinara.

U mesecima u kojima se radi 168 sati, minimalna zarada biće 26.040 dinara umesto dosadašnjih 24.024.

U mesecima u kojima ima 176 radnih sati, umesto 25.178 dinara minimalac će iznositi 27.280 dinara, dok će u mesecima u kojima ima najviše radnih sati (184), na računu umesto 26.312 dinara biti - 28.520 dinara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DEDA RAKA

pre 5 godina

A kolika je najviša satnica ? To interesuje mnoge !

ika46

pre 5 godina

Kolika je potosacka korpa i kako porodica sa dva djaka i dva minimalca da prezivi. Kako da popravi sporet. ves masinu ili neki drugi uredjaj. Od cega da kupi drva ili ugalj ili nedaj boze nesto od garderobe. Zasto ova "demokratska" drzava ne ucini nesto na olaksicama porodici sa vecim brojem dece u vidu smanjenja troskova za porez, kupovinu ogreva, regresiranj komunalnih troskova i slicno. Svakog dana smo svedoci laznih obecanja, a pogotovo kad se sprema kampanja za neke izbore, kao ovih dana. Uradite nesto za siroti i posten narod, a ne za one kruga Dvojke!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija