• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Index.hr

07.01.2019

19:08

"SVIM 'PRIJATELJIMA' SRBIĆIMA SRETAN BOŽIĆ" - UZ SLIKU USTAŠE SA ODSEČENOM GLAVOM SRBINA! Ovako je sin funkcionera HDZ čestitao najveći hrišćanski praznik!

Društvo

"SVIM 'PRIJATELJIMA' SRBIĆIMA SRETAN BOŽIĆ" - UZ SLIKU USTAŠE SA ODSEČENOM GLAVOM SRBINA! Ovako je sin funkcionera HDZ čestitao najveći hrišćanski praznik!

Podeli vest

Sin poslanika vladajuće Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Josipa Đakića, Ivan (22) objavio je danas na svom Fejsbuku sliku ustaše sa odrubljenom glavom Srbina iznad koje je napisao "Svim ''prijateljima'' srbičima sretan božić"

Sajt Index.hr navodi da prema onome što se može pronaći na internetu slika prikazuje "jednog od ustaških koljača iz Jasenovca", ustaškog koncentracionog logora u Drugom svetskom ratu.

Kako se navodi, Index je kontaktirao Ivana Đakića, koji je priznao da je objavio fotografiju i "izvinio se svima koje je uvredio".

- Podelio sam fotografiju od kolege i izbrisao je za minut. To nije moje mišljenje i ovim putem se izvinjavam svima koje sam uvredio, te im čestitam Božić - rekao je Đakić.

Kako se navodi, njegov otac Josip je, nakon što je upitan da prokomentariše sliku za koju je utvrđeno da nije podeljena, već da ju je Ivan sam objavio i da je nije obrisao za minut, prekinuo telefonsku vezu.

Foto: Foto Facebook

Ivan Đakić je sin moćnog HDZ-ovca, inače je vlasnik hotela u Pitomači. Iza hotela stoji firma Đakić Thim d.o.o., a u službenim podacima je kao vlasnik naveden upravo Ivan Đakić. Uz mlađeg sina Josipa Đakića, zvanog Jopa, firmu zastupa i stariji sin Tomislav Đakić koji je član Uprave.

Ivan Đakić u javnosti je poznati i po pretnjama smrću novinaru portala Index.hr


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sumadinac neprskani

pre 5 godina

pravi " nepatvoreni " primerak nedovrsene rase . prvo sprovede svoje pogano delo a onda se pravi jadan naivan . kineski zid treba podici prema njima jer to je opoganjena teritorija po kojoj gamizu takvi stvorovi .

Vlah alija

pre 5 godina

Nebih da branim ovaj grotesni čin al na slici nije neki nevin srbin već četnik vidi se jasno kokarda a svi dobro znaju da su četnici bili iste zveri kao i ustaše i postoje mnoge slike gde četnici seku glave nesrbima tako da spustite malo loptu ili u ovom slučaju glavu

Karlobag

pre 5 godina

Sviđa mi se ovo šta je vlasnik hotele jer da je 95g propala ona akcija Oluja i da se pretvorila u "vetrić iz guzice" kako se rugali četnici hrvatima da hoće sada bi Šešelj imao svoj hopterl ili lanac hotela od Karlobaga dole do Dubrovnika? Inače čestitka je sasvim u redu za izdajice svoje vere koji i dalje teraju inat i krivosalve?

jednostavno pitanje

pre 5 godina

Šta je loše u tome šta ustaša drži odrubljenu četničku glavu pa d aje civilna to bi bilo loše a četnička kukavička i agresorska i mitomanska je sasvim u redu iako čestitka nije?

Devedesetpeta

pre 5 godina

Dok pobednik slavi gubitnik može da kuka i kmeči do mile volje ali nikoga za to nije briga ko i šta niko ne čuje četničko kukanje i laganje i glumljnenje žrtve od 95g? Da je u pitanju civilna glava i ja bih se bunio a pošto je četnička mogao je da se slika sa dve kad je već pristao da se tako slika? Inače nikako ne odobravam takvu čestitku za Božić iako je krivoslavni oni su nam i dalje izdajnička Kršćanska braća.

PITANJE

pre 5 godina

Šta mislite kakve bi samo slike sada stavljali četnici u Velikoj Srbiji da je propala ona akcija Oluje 95g a?

Hag Strazubur

pre 5 godina

Znate kako je ono na dočeku rekao Gotovina: Pobjeda u ratu i pobjeda i u miru. Namesto Velike Srbije eto SVE IZGUBIŠE a hrvati uništiše velikosrpsku propagandu! Strazbur odbio i tužbe Srba prognanih iz Hrvatske a sudac im u obrazloženju presude rekao da je ovakva tužba NEPRIHVALJIVA protiv RH koja se branila i da zato nemaju pravo žalbe tako da su sada izgubljene sve tužbe i za "proterivanje" i za "otetu(konfiskovanu) imovinu" pa može da se pređe na ratnu štetu i poglavlje 23. I šta sada tu reći posle rata i agresije i genocida i egzedusa ipak živih Srba nego fala ti Bože pravde i krivousti doktore Franjo Tuđmane? Novosti.rs Strazbur odbio tužbe Srba prognanih iz Hrvatske! Srbija i četnici i vojvode i Linta i Savo i njegov Laženas imaju jedan VELIKI problem a to je taj da više nismo u 91g da se lažemo bar ne pred svetom... VJEZBA BJEZANJA-Youtube www.youtube.com/watch?v=UYjh3aAvczc Hrvatska Vojska dijeli hranu srpskim izbjeglicama u Topusko-Youtube www.youtube.com/watch?v=qUaa-y28ITQ Nije ova tužba jedina odbačena jer šta je drugo preostalo četnicima posle 95g.... Večernjilist.hr NISMO SLJEDNICI NDH Odbačena tužba Srba protiv Hrvatske! Tražili su 3,5 milijardi dolara za oduzetu imovinu. Inače kada ti se tužba ne izgubi na sudu nego ODBIJE-ODBACI to znači da si lagao za ceo slučaj i više NEMAŠ pravo da tužiš i. ZAŠTO SRPSKI MEDIJI ĆUTE?

Kolinje

pre 5 godina

Sada se niko ne seća da je jednom tako za Božić onaj Šešelj stavio sliku kolinja sa nožem u ruci a EVO KAKO SE TO RADI!

Drugo Kosovo polje

pre 5 godina

Ante Starčević: Muslimani u Bosni su cvijeće Hrvatskog naroda! Jedina bitka u ww2 u kojoj su ratovali SAMI prsa u prsa, Ustaše protiv Četnika je Bitka na Lijevče polje 30.3.1945g u Bosni. Nesme da se govori o njoj jer su Ustaše načito porazili Četnike i zarobili i odvoli u logore i pobili ih sveukupno oko 20 000 pa nije ni čudo da su posle oni sa Titom za osvetu pobili toliko Ustaša na Blajburgu i to posle rata a sa njima je bilo i 6000 Bošnjaka,muslimana što se isto ne govori da se ne pomisli kako su Bošnjaci, poturčeni Hrvati. Inače za tu bitku je na suđenju u Beogradu 1946g. čiča Draža rekao da je to bio takav poraz i novo srpsko Kosovo polje a tako su tu bitku zvali Srbi u dijaspori, Novo ili Drugo Kosovo polje pa kako je moguće da se o tome još ne piše nego se krije istina i istorija... Narod .hr 30. ožujka 1945. Lijevča Polje – bitka u kojoj su Hrvati uništili četnički pokret Telegraf.rs ŠOKANTNA, TAJNA KARTA AUSTROUGARSKE: Hrvatska bi dobila Bosnu da Princip nije ubio Ferdinanda (FOTO

Milosrdni Franjo Krivousti

pre 5 godina

Kad su hrvatski generali od Tuđmana psole Oluje 95g tražili da spreče ili čak napadnu srpske kolone od 250 000 civila da ih "pročešljaju" jer to liči na "etničko čišćenje" i da to ne sme da dozvoli zbog Međunarodne zajednice i da pohapse čke četničke koji voze traktore i kamione i one sakrivene u njima on je odgovorio: Pustite te jadne ljude da idu a mi ćemo posle lako i na sudu ako treba dokazati da nismo krivi. To sada niko neće da piše i zato mu je Lepa dobila tužbu u Hagu za “genocid i etničko čišćenje” i niko mu nije rekao HVALA šta su došli živi da ih Oluja ne odnese a i skoro mu Gotovina završi na 20g robije da nije imao dobrog advokata koji je video koliko je lažina optužnica i sa pored Vukovara "prekomerno bombardovanog Knina" i izmišljenim pravilima ratovanja i "radiusa od 200m"... Zato je Tito i dalje heroj koji je to na Blajburgu napravio kako treba? Nadam se da tako glup neće biti i Tači sa albancima da puštaju žive Srbe sa Kosova u kolone?

ALO

pre 5 godina

Zašto ćutite čke kukvičke i političari i novinari a ljudi očajni sve izgubili... Novosti.rs Strazbur odbio tužbe Srba prognanih iz Hrvatske!

Lepa svoja

pre 5 godina

Mediji teraju propagadnu o iseljavanju hrvata rekao je hrvatski ministar a to neće da piše niko da se to iseljavaju prvo Srbi sa RH dokumentima koji su se 80% vratili a pošto je od 45-75g iz RH iseljeno i proterano oko 400 000(neki izvori kažu i 700 000) hrvata-ustaša koje je posle po svetu ubijala i UDBA po Titinom nalogu. Eto sada se oni vraćaju pa ovo hvalisanje ustaša sa gubitničkom četničkom glavom nije ništa čudno nego tek početak a ima dosta njih da se vrate u Lepou svoju nezavisnu...

Toni

pre 5 godina

Kamo sriće da imamo kineski zid,da vas više ne čujem i ne vidim. Ajmo se uozbiljit,da li mislite "susedi"da nam je drago da je ovaj degenerik izbacio ovu sliku,a naročito na Božić,grdno se varate. Virujte,ma što god mislili o nama da nitko nije ravnodušan. Sritan vam Božić

Net

pre 5 godina

KULTURA I VJERA SLUČAJ KOJI JE ZBUNIO ZNANSTVENIKE: Novo čudo u Međugorju!

Banjo Vukotić

pre 5 godina

Da vidimo kako će ovu kulturnu čestitku da prenese N1 TV i B 92.Ovog nerazumnog junošu će verovatno Kolinda primiti u HDZ jungend a popularnost u pučanstvu će joj još više skočiti.

Cika Nele

pre 5 godina

Ne branim nikoga, niti opravdavam ovakve provokacije, ali, jel' kojim slucajem tvoj, velicanstveni "informersko-naprednjacki, RTS "Vase pravo da znate sve" mozda objavio ovu vest ili je po obicaju samo reklamirao tvog hranitelja??? I da dodam jos jednu stvar da ne bude zabune, nisam clan ni jedne stranke!!!

Lepa svoja

pre 5 godina

Mediji teraju propagadnu o iseljavanju hrvata rekao je hrvatski ministar a to neće da piše niko da se to iseljavaju prvo Srbi sa RH dokumentima koji su se 80% vratili a pošto je od 45-75g iz RH iseljeno i proterano oko 400 000(neki izvori kažu i 700 000) hrvata-ustaša koje je posle po svetu ubijala i UDBA po Titinom nalogu. Eto sada se oni vraćaju pa ovo hvalisanje ustaša sa gubitničkom četničkom glavom nije ništa čudno nego tek početak a ima dosta njih da se vrate u Lepou svoju nezavisnu...

Ateista

pre 5 godina

Eto ja mislim da su Ustaše zločinci samo zato jer su ubijali jevreje i rome služeći Hiteleru a to su morali da bi imali svoju samostalnu državu ali ne zato šta su ubijali i Srbe(a nisu morali) koji su bili protiv hrvatske države ko šta su i branitelji morali 90ih da ubijaju opet jer su OPET bili protiv hrvatske države? A to je sve bio samo verski rat pravoslavlja koje 1000g želi da izbije preko hrvata katolika na to more a od kojih niko nije mogao? Srbija je posle 500g muslimanskog ropstva gde su to odvojeno satanističko vizantijsko pravoslavlje muslimani držali da miruje pa da se iz njega diže pokrenula najveće zlo u istoriji ljudskog roda WW1 sa Crnom rukom i Gavrilom i sa Sarajevskim atentatom da uništi bratsku katoličku AU i krene prema more a u WW2 je po rečima lično Hitlera eto baš Beograd bio prvi grad u Evropi očišćen od Jevreja(Judenfraj) ma i pre Jasenovca? Pa pokrenula rat i genocid 91g za raspad Jugoslavije i stvaranje Velike srbije da ne govorimo o huškanju popova da su Srbi veliki i nebeski narod od Adama i Eve pa je zato sve njihovo ovde dole a gore čak i Nebeska srbija? Zato sada ima Rezoluciju u EU o srpskom genocidu...Pa eto u svetu je jako dobro poznato kakva je Srbija sa SPC a nije samo mitomanska i fašistička i genocidna nego istinsko zlo u ovom delu sveta a to se lepo i pokazalo u Francuskoj na 100-oj godišnici od WW1 kad su Vučića ko predsednika takve države ponizili? Nemojte to shvatiti kao mržnju nego samo razmišljnje svojom glavom.

morse

pre 5 godina

Nije ovaj pošteni hrvat- Ovakvim šljamom smrdi od mora do Zagreba.

Zakrzljala rasa

pre 5 godina

Krleza ih opisao najbolje rvate,jadnici celi zivot sanjaju da budu nemci.A u stvari su toliko zlobni i optereceni srbima.Razumem jadnike u dve Jugoslavije smo im vazda bili velike gazde.

Branko

pre 5 godina

" Sad su im Ameri gazde sisaju ih kao ovce ali dok je ovaca biti ce i sisanja. Ni ovce nebi bile ovce kad bi znale da su ovce " !!!!???? " Ameri su ih za*ebali za avione, Ameri im uvalili LNG terminal na Krku pa im prodaju skupi gas. Ukrainci ih za*jebali za remont avina MIG 21,uzeli pare a avione vratili u delovima da se ne zna koliko delova fali " !!!!???? " Rusi drze 39 % vlasnistva AGROKORA, a Hrvvati u sluzbi Amera cuce na Ruskoj granici. Samo nek jos kazu da nisu najgluplji narod " !!!!????

Branko

pre 5 godina

" Isti tata, kao tele u stali ne mu ni be " !!!!!????? " Hrvati eto vam jos jedan primerak neadrentalca, koji dokazuje da je ona anketa daa ste NAJGLUPLJI NAROD OBJEKTIVNA " !!!!???? " Zamislite tata mu je saborski zastupnik ka i onaj si od Steve Culeja, sto gori to bolji " !!!!???? Zamislite kakve saborske odluke o istini ispadaju van kad ovakvi zastunoci glasaju i predlazu " !!!!!????

KIR SRBIN

pre 5 godina

Хајде београђани и новосађани сада масовно на одмор у hotela u Pitomači. Iza hotela stoji firma Đakić Thim d.o.o, јер су ово ев ропске вредности, одсечене главе Срба 1944-те, 1993-ће и 1999-те.

x man

pre 5 godina

Zovite doktore!!! Pa nisu dzabe i svabe rekli 'sacuvaj me Boze kuge i Hrvata'. Valjda im se zato i raspada drzava jer ne moze drzava da se gradi na mrznji. A problem je sto Srba skoro da vise nema, pa vise ni nema smisla postojanja za Hrvate. Pa kasnije kazu nije istina za Jasenovac, Gradisku, NDH,... Sami sebe najbolje ukopaju. Ovaj je bar iskren

Bojan

pre 5 godina

Srbići te pune sa glavići, jer u društvu sa Srbićima majke vam punimo sa glavićima??

Draganče

pre 5 godina

Jadan mali, šta mu je trebalo da ovakvim gestom sebe označi kao legitimni cilj neke od naših srpskih budala, sa sličnim pogledimana klanje ljudi. Kojoj majci to trebaju grobovi njihovih sinova. I da li bih ja trebao da se divim u koliko neki Srbin u svojim rukama drži otsečenu gavu ovog šupljogavog praseta.

Minja

pre 5 godina

To su bolesni ljudi kojima je mesto u psihijatrijskoj ustanovi, on je vise za zaljene nego za osudu, bolestan a nesvestan svoje bolesti.

Miki

pre 5 godina

Bolest uma je beskonacna kao i ljudska glupost!

slađa

pre 5 godina

Momak, uvredio si sebe. Pogledaj dobro ovo zlo na slici i pomoli se Bogu i Božiću da nikada više tvoje lice ne bude u istoj varvarskoj ravni sa ovim. Nadam se da si hrišćanin.

SS

pre 5 godina

Patološki slučaj.Dovedite ga u Srbiju na neko gostovanje,a i da uloži možda kapital ovde kao pojedini.

Srbić jedan

pre 5 godina

Hvala ivane,ili možda Ivana,bata ili seka? Bolje i ne možeš...muko pounijaćena...

raska

pre 5 godina

Samo vi imate takve slike. Jeste li ista ljudsko i pametno uradili u svojoj istoriji?

mikabg

pre 5 godina

Hrvati su definitivno mentalno i psihicki bolesna nacija! Lepo su Madjari slavili njihov odlazak iz Austrougarske monarhije i Srbima porucili da su dobili dozivotne neprijatelje!

Popaj

pre 5 godina

Mamu ti jebem malu debilnu ustasku . Stoko ,lepo sto si se slikao da te prepoznamo

Dile

pre 5 godina

Ludi Srbi, pa vi pohrlite u njegov hotel da se najedete sopstvenog mesa. Jasenovac još traje u NDH.

branko1

pre 5 godina

Prasić (pogledaj se u ogledalo) budi sretan što nisi završio tamo gde kod SRBIĆA završavaju takvi prasiči

Draga

pre 5 godina

Ubzo ce i tvoja glava biti u nasim rukama. Pa da se i mi slikamo

srdjanmargulan

pre 5 godina

Не замерите дечку болестан је а он то изгледа незна . Штета млад а тако болестан греота за дечка.

Vaso

pre 5 godina

NISI TI NIKOGA UVREDIO, SAMO POMAZES DA SE SRBADICICI DOZOVU PAMETI I SHVATE SA KIM IMAMO POSLA. I NISI UVREDLJIV LIK VEC BOLESTAN.

MTe

pre 5 godina

Hrvati mogu biti najugodniji domaćini, miran, kulturan narod, spreman i za suradnju i sve. Pokazali su da mogu i trpeti, da bi izbegli rat i gubitak ljudi, spremni biti i u podređenom položaju. Ali šta se tom narodu desi u glavi, ako se osete ugroženim, pretvaraju se u brutalna čudovišta. Možemo samo da budemo sretni šta ih nema 50 miliona, jer bi zaveli svet u crno. Oni kao saveznik priznaju samo Njemačku, i nikad im nisu okrenuli leđa, niti će Nemci okrenuti njima. Kad zagusti, oni su uvek tu za njih. Ja ne želim da ratujem nikad više s Hrvatima. S onima koji seku glave, ubijaju decu, sve od reda, i kojima je odaziv na mobilizaciju 95%. To je strašno. Prema njima treba napraviti zid 30m visok i nikad više ne gledati preko. Za naše i njihovo dobro. Njih ne možemo pobediti ako ih ne istrebimo, a onda bi bili kao oni, a to nismo. Zato smo slabiji, ali takva snaga nam ne treba.

djordjd anunaki

pre 5 godina

Sedim ja svi sede,ustanem ja svi ustase hehehe...Minimaks je bio 100% u pravu. Pokatolicance dresiraju njihovi fratri uz dirigentnu palicu Vatikana.

Pera

pre 5 godina

Ne treba da se čudimo, hrvati su od rodjenja zadojeni mržnjom i jedino ih to i drži. Da nema te mržnje, oni bi jednostavno pomrli od muke. Nismo mi koji smo to osetili, konjušare cara su daleko pre nas osetili nemci, pa na jednoj crkvi napisali sledeće: Spasi nas Bože, kuge, gladi i hrvata. Mislim da bi i mi trebali da napišemo isto.

crnogorac nikad montenegrin

pre 5 godina

hrvati GENOCIDAN narod hrvatska GENOCIDNA tvorevina hrvati su jedini narod na svijetu koji su imali koncetracione logore za djecu ,od svih Srba su najgori pokatoliceni Srbi takozvani hrvati!

Kapt Miki

pre 5 godina

A dta ce ovaj decko sa telecom glavom. Nema sta da prizna vidi se da bi on to napravio prvom prilikom samo da se docepa. Ali tesko vise. Mada lici na dedu a i hdz ovac je. To je normalno da se time diči. Sta ce teleca glava da radi osim to. Lici na dedu. Treba to odmah u stalu zatvoriti

Izbori 2024

TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija