• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik/Informer

08.01.2019

20:22 >> 20:26

(VIDEO) SRBIJA NIJE NA LISTI - AMERI OBJAVILI KO IMA NAJGORU AVIJACIJU NA SVETU!  Naši migovi su premoćni čak i za SAD!

Društvo

(VIDEO) SRBIJA NIJE NA LISTI - AMERI OBJAVILI KO IMA NAJGORU AVIJACIJU NA SVETU! Naši migovi su premoćni čak i za SAD!

Podeli vest

Američki vojni magazin "We Are The Mighty" objavio je rejting najgorih avijacija u svetu. Prva tri mesta na listi zauzele su Sirija, Severna Koreja i Saudijska Arabija

Između ostalog, o Siriji časopis "We Are The Mighty" piše da oni, sa njihovim zastarelim avionima, moraju da se suočavaju sa savremenijom avijacijom država koje redovno ulaze u vazdušni prostor njihove zemlje. 

Kako je naglasio magazin, Sirija je imala sreće što je u vazduhu podržavaju Vazdušno-kosmičke snage Rusije.

AMERIMA SE SMEJE CEO SVET, AMBASADU SAD U HAVANI NAPALI CVRČCI! Pentagon povukao diplomate, tvrdi da je reč O 'AKUSTIČNOM RATU'!

Na listi su se našli još i Meksiko, Pakistan, Ukrajina, Iran, Grčka, Kina i Kanada.

Kako navodi list, avioni ukrajinske avijacije nisu samo zastareli, već padaju i u mirno vreme.

SRBIJU KOČE FRANCUSKA I HOLANDIJA, NE ŽELE NAS U EU: Austrija otkriva da za PARIZ MI NISMO DEO EVROPE!

Oni su podsetili na pogibuju 44-godišnjeg američkog potpukovnika Seta Neringa koji je pao u oktobru prošle godine u Vinickoj oblasti za vreme leta na Su-27.

Uočljivo je da na listi nema naše zemlje. Srpska avijacija je poslednjih godina značajno unapređena i Beograd je ubedljivo najači u tom segmentu u regionu.

ŠTA AKO SRBI "SRUŠE" GRANICU NA DRINI kao odgovor na to što ŠIPTARI UKIDAJU GRANICU SA ALBANIJOM?!

Tim pre jer su Hrvati sada i definitivno ostali bez izraelskih F 16 Barak. S druge strane, vojni magazin je napravio ozbiljan propust  jer na listi nema "lijepe njihove" čija avijacija je smehotresna!

(VIDEO) NEVERICA U NATO - RUSIJA PRAVI NOVU KRSTAREĆU RAKETU "KALIBAR-M": Veća je od prethodne, ima veći dolet i nosi tonu eksploziva!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
deda Raša

pre 5 godina

Bilo bi krajnje nekorektno i neposteno uvrstavati Srbiju u tu listu a pokazali smo im kako se ruse i nevidljivi. Budjanovci su im trn u oku.

Nikola

pre 5 godina

Hrvatska avijacija je toliko "smehotresna" da su sa migovima 21 radili čuda u Bljesku i Oluju i zbog tog iskiustva sada imaju još jedno čudo koje se zove Krila Oluje a to je akrogrupa kakvu Srbija uopšte nema a avijacija nisu samo borbeni avioni nego i helikopteri i kanaderi i civilini i vojni školski avioni....

Mikac

pre 5 godina

Hrvatska aviijacija uopšte nije loša 12 mig 21 i kupuju nove a Ameri su zaustavili izraelske F16-Barak samo da im prodaju svoje F16-Falkon koji su noviji i standard u američkoj vojsci i 12 helikioptera Mi17 i 13 helikoptera Mi8 i 16 helikoptera Kajova voriors(dolazi uskoro još 6) i 6 aviona za akro grupu i 12 školskih i 6 policijskih helića i 7kanadera....

Branko

pre 5 godina

" Pa Hrvati nisu na listi kad oni nemaju avijaciju. Vazno da su na prvom mestu da su NAJGLUPLI NAROD i sluze Amerima kao ovce za sisanje " !!!???? " Dok je ovaca biti ce i sisanja " !!!!!!

Patrijota

pre 5 godina

'99. Su pokazali koliko se plase... pozdrav za sve ljude dobre volje

TT

pre 5 godina

Nasi Migovi su premocni za SAD, jeste li vi normalni, sta vi pisete? -.-

Darko

pre 5 godina

Migovi 29 koje imamo su premoćni za američko vazduhoplovstvo? Kažite da nas zezate.

Vitez Kojo

pre 5 godina

Ovo ne bi proslo ni kao prvoaprilska sala. ponudite ovim vasim citaocima interviju Veljka Paunovica novinara da nesto pametno cuju ili procitaju ne zanosite se ovakvim budalastinama.

Giša

pre 5 godina

Ne lupajte čuj naši migovi bolji.Prvo ovu listu ko zna ko je pravio a ako je tako onda ima i razloga.Ameri će upravo njima utrpati svoje avione kako bi bili bolji.

Bubuleja

pre 5 godina

Mi i da hoćemo , ne možemo biti na toj listi. Očigledno je da se tu nalaze zemlje za koje se smatra da imaju jako ratno vazduhoplovstvo, a ne par aviona, kao mi. I opet se mi nešto qr*imo, a nema pas za šta da nas ujede. Uzeli smo par migova iz ruskog otpisa, pa sad dižemo nos u nebesa.

aleks

pre 5 godina

Normalno da nismo na listi kad i nemamo avijaciju. Da bi bio na listi treba da se i ima avijacija.

istina

pre 5 godina

Saudici na listi .d li novinar koji prevodi zna engleski ili je i on kupio diplomu. pa zemlja može da kupi pola amerike a ima lošu avijaciju koliku neizmerljivu glupost vi pišete.

Severni

pre 5 godina

Vama je ovo pisao neki mali iz prvog osnovne! Neko dete zadojeno retardiranim pričama svog oca ili strica, brata, dede...

hžv

pre 5 godina

...enti ludoga li naslova i novinara, mig 29 je zrakoplov 3 generacije koji se nigdje nije dokazao posljednji borbeni zadaci su mu bili nad hrvatskom, a tamo je glatko prizemljen s najjednostavnijim protuzračnim raketnim sustavima, a mjeriti se s amerikom koja je vjerojatno razvila zrakoplove barem 3 generacije ispred rusije,kine i drugih sila, u najmanju je ruku smješno. Ja mislim da ovaj novinar to dobro zna ali je dobio zadatak da laže i manipulira ne bi li srbima ponovno vratio uvjerenje o nepobedivom nebeskom narodu

nebojsa

pre 5 godina

Zaista ste vi legend. Migovi 29 ko da su 6 generacija avijone pa ceo svet strepi odte olupine :) alo ajstori koga farbatei vi I Vucic Patrijota sto prdae ksov ko damu je dedovina

mienko

pre 4 godine

Nije se tu mislilo da su nasi avioni nadmocni na americke avione i pvo nego da su nasi avioni premocni za amerikance u smislu da bi po americkom gledanju bili na tom losem spisku!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija