• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

11.01.2019

23:59 >> 23:58

(VIDEO) POKRET STRANIH TRUPA NA KOSOVU: KFOR najavio vežbu, helikopteri, vozila i jedinice ŠIROM SRPSKE POKRAJINE!

Društvo

(VIDEO) POKRET STRANIH TRUPA NA KOSOVU: KFOR najavio vežbu, helikopteri, vozila i jedinice ŠIROM SRPSKE POKRAJINE!

Podeli vest

KFOR je večeras putem društvenih mreža najavio održavanje vežbe na Kosovu u koju će biti uključeni i helikopteri, ne navodeći kada će vežba biti održana

- KFOR će obaviti vežbu, raspoređivanjem trupa duž raznih ruta na Kosovu. Vežba će uključivati helikoptere i vozila i cilj joj je poboljšanje saradnje između jedinica KFOR, kao i održavanje njihove spremnosti. KFOR redovno vežba kako bi bio spreman da ispuni sopstveni mandat - piše u saopštenju KFOR objavljenom na Fejsbuku.

 

 


Uz saopštenje je objavljen i video snimak neke od prethodnih vežbi gde se, uz dramatičnu muziku, vide pripadnici KFOR kako probijaju barikade na putevima i punoj opremi za razbijanje demonstracija suprotstavljaju se izgrednicima, trče kroz plamen od bačenih "molotovljevih koktela", patroliraju u borbenim vozilima i helikopterima, kao i kako ovim letelicama spasavaju ranjenike.

KFOR je ranije ove nedelje odložio zbog vremenskih prilika trodnevnu vežbu koja je trebalo da otpočne u sredu i traje do danas.

 

 

 

OTKAZANI MANEVRI KFOR-A: Zbog lošeg vremena, vojna vežba, koja je uključivala i SEVER KOSOVA ODLOŽENA NA NEODREĐENO VREME!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 5 godina

Sve mi ovo miriše da će KFOR i šiptari zajedno udariti na sever Kosova u danima kada Putin bude u Srbiji.

MilosObilic1389

pre 5 godina

To nije KFOR to je...NATO....SMRT NATO fasistima u sluzbi SAD/e

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija