• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IN4S

19.01.2019

17:57 >> 18:00

(VIDEO) MILO, PUKNI OD MUKE: 'OJ KOSOVO KOSOVO' ODJEKUJE PODGORICOM: Živi Srpska Sparta U INAT TEBI I TEBI SLIČNIMA!

Društvo

(VIDEO) MILO, PUKNI OD MUKE: 'OJ KOSOVO KOSOVO' ODJEKUJE PODGORICOM: Živi Srpska Sparta U INAT TEBI I TEBI SLIČNIMA!

Podeli vest

Širom Crne Gore danas na Bogojavljenju, Mitropolija crnogorsko-primorska i Eparhija budimljansko-nikšićka organizovale plivanje za Časni krst

Više stotina momaka i djevojaka učestvovalo je u plivanju.

Do krsta je prvi doplivao Goran Čađenović, dok prva djevojka koja je doplivala do krsta je Slađana Čuković.

U Podgorici, na sastavcima rijeka Ribnice i Morače odjekivala je pjesma „Oj Kosovo, Kosovo".

MAKEDONCI KORISTE ŠIPTARSKE TAKSE PROTIV SRBIJE: Bogate na našoj muci, okupirali Kosovo svojim proizvodima!

Mitropolit Amfilohije sa sveštenstvom služio je Svetu arhijerejsku liturgiju sa velikim vodoosvećenjem u sabornom hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici, sa početkom u 8 časova.

On je kasnije u 12 sati stigao na sastavke Morače i Ribnice, gde je osveštao vodu dveiju reka, i plivače za Časni krst.

- Blagoslov onima koji su plivali za Časni krst, svi su pobednici. Bog da blagoslovi Moraču i Podgoricu. Milo mi je što pevate o našem Kosovu, samo treba da kažete da je Kosovo srce Crne Gore - naglasio je mitrpolit Amfilohije.

(FOTO/VIDEO) PLIVANJE ZA ČASNI KRST ŠIROM SRBIJE, RS I CRNE GORE! Oni su junaci Bogojavljenja i ponos i dika srpstva!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
igor skopje

pre 5 godina

ovo isto kao kod nas, makedonija priznala kosovo a 95% makedonaca bi to isto kosovo zapalilo da moze.

Jovan CG

pre 5 godina

Nikad više Crna Gora neće biti obala srpskog mora! Nije ovo srpsko leglo, već junački Montegero! Manjina ste ođe, džaba vam je sve, to je završena priča. Još da vratimo otete hramove i aj zdravo! Bolje bi bilo da gledate svoja posla, jer ode vam CG, ode KS, uskoro bi mogla i Vojvodina, ostaste na Beogradskom pašaluku...

viki

pre 5 godina

E moja jado da ti nije Srbije nebi ni leba imali. Ali posto ste otisli da povedete i ove vase iz Srbije sto se "vodje" besplatno skoluju , lece i rukovode. Da postanemo prava ali prava ekoloska drzava kad sva go"na odu iz Srbije.

Biki

pre 5 godina

O Jovane nemoj se brinuti ti za Srbiju. Proćiće i Milovo. Samo posle njega, doćiće će vam neki Stipe ili Bujar. Ali ni tada nemoj brinuti. Decu ćeš verovatno udomiti u BG ili Novom Sadu. Pozdrav sa Kosova ravnog.

Vranjes

pre 5 godina

Pa i Beogradski pasaluk je pet puta veci od crnje gore

golas

pre 5 godina

Za svoju drzavu si napisao "Montegero" zar ne znas kako ti se zove drzava ili ne znas sva slova?

Gresnik

pre 5 godina

U pravu si crna gora vise nikada nece biti srbija vec kako ide uskoro ce postati albanija a gde cete onda?

Milutin Vranjski

pre 5 godina

Важно је да си се ти и твоји козо*ебачи добро усидрили у Београду, без зеленог картона и радне визе, засели нам на грбачу, мало "радите" дрогу и цигаре - чисто за џепарац, помало се убијате по београдској калдрми, а у милосмдрију идете само за гласање и на "љетовање". Сиктер море усташо...

Jaca

pre 5 godina

Ala ti sanjas.Probudi se ,Srbija i Crna Gora opet ce biti zajedno.Zivela braca moja Srbi u Crnoj Gori!

gandra

pre 5 godina

Biće - Kuku lele , kad padne Milo. Biće : Pa nisam baš tako mislio... E moji "dični, časni, hrabri " Crnogorci... Čime se danas odlikujete? Ha , ha, ha... prodali ste i baba i đedove za Marlboro, Suzuki i tri kila bana.

Saša

pre 5 godina

Invi ste manjina....a tek za koju godinu vas nece biti ni u knigama...

Zoka

pre 5 godina

E moj jado jadni! Pa za par godina ni crnogorci neće biti većina u Crnoj Gori. Sve se to radi planski moj prijatelju. Mislim da vam prečih i blizih od nas srba nema. Nadam se da to nećete kasno shvatiti. Ovo što radite je bruka, preci vam se okreću u grobu.

Backo

pre 5 godina

Mrčo cuclaj ga...na Novom Beogradu ima više stanovnika nego u celoj CG...jos malo pa će te se zvati mala šiptarija!

Rasa

pre 5 godina

Ime ti je bas "montenegrovsko" , a dusa ti je seljacka i vredja zdrav razum u stilu "da komsiji crkne krava" ! Upravo po tome ti se vidi , 'ovane , srpsko poreklo . Nije bitno sto ti to ne priznajes - isto kao sto ni Srbi - muslimanske veroispovesti , nikada nece priznati javno (a znaju), da su im i djed i pradjed bili SRBI .... Jos je P.P.Njegos u "Gorskom vijencu" pevao ..."Blago niscima duhom - njihovo je carstvo nebesko" !!! Pozdrav 'Ovane iz ravne Vojvodine - i putuj igumane - be brini za manastir ! BRUKO !!!

gaša

pre 5 godina

Što se tiče vas ako je tako jer nema više fotelja u Srbiji kako bi ste grejavli vaša dup*ta i krojili nam sudbinu.

PIPER

pre 5 godina

Ja sam iz srpskog plemena Piperi. Zena mi je od Bjelopavlica. Kumovi od Kuca. Najbolji drug od Vasojevica. Svi se mi pisemo i osecamo Srbima. Sve ulice u Podgorici nose imena nasih saplemenika. Gde ste vi vecina? hahaha Ti si glasan jer te Milo kupio za 50eu zato laprdas. Kad ode Milo bices ti licemeru veci Srbin od nas . Nisi ni prvi ni zadnji konvertit pokajnik u istoriji. Aj sad mars .

Miki Cetinje

pre 5 godina

Veze ti sa mozgom nemas!Koliko god da se napinjete da negirate Srpstvo i Srpsko porijeklo,toliko ispadate smijesni.Ucite nekakvu novu istoriju,koja nema nikakvih naucnih dokaza i takmicite zajedno sa Albancima i "Bosnjacima", koji isto imaju Srpske korijene,ko vise mrzi Srbe.Srbi su narod sa slavnom istoriom,uvijek na pravoj strani u teskim vremenima.Jednog dana cete biti ponosni sto ste Srbi a do tad manje pljujt da bi manje lizali.

Bb

pre 4 godine

E da nam je vas da se riješimo ali baš.Neda nam se.Lijepo vam je ovdje čim i AP Vojvodinu toliko volite.

Ko

pre 5 godina

E seljacino crnogorska, ajde vi da se malo nosite i iz Srbije i iz Vojvodine, pa tamo glumite montenegrine u onom vasem kamenjaru

Ivan

pre 5 godina

Ajde ti junacino Jovane povedi ove tvoje zemljake crnogorce koji zive u srbiji lepo nazad u crnu goru,a srbiji nikada nece trebati vasa crna gora samo se lepo pokupite i idite iz srbije i srbiji i srbima ce biti super a vama sa srecom isto samo ne peckajte vise srbe i srbiju dok vas u srbiji zivi 70 posto

Ceba

pre 5 godina

Za Jovana CG ti si jedna fukara nista drugo zato pule jedno mrs iz Srpske novine

miroslav moric

pre 5 godina

pesma je pesma a stvrnost je stvarnost.Kosovo republjik drzava ma kakva je god njeni momci igraju kvalifikacije za SP upravo sa crnogorcima.

draža

pre 5 godina

alo crnogorci-srbi, jovan CG je šipac,nemojte da se naslađuje komentarima

Dragica Radisic

pre 5 godina

Ко неће брата за брата, хоће туђина за господара. Црна ти мајка кукала, црни сине поносног рода.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59